קצת סדר בפורום

יופי כל הכבוד סינדרלה 2005

אני רציתי להיות חברה שלך אבל טוב אני יהיה כדי שאני יהיה חברה של כולם טוב רציתי להגיד לך שאני רצוייה כאן

את לא מבינה אני יסביר שוב../images/Emo35.gif

אחותי מתחתנת אין לי נעלים לחתונה אז אני עצבנית כי חתונה מחר
וגם המורה הפרטית הביאה לי לכתוב 20 דפים בחשבון
וגם אני עצבנית כי אני בבית 3 חודשים וחצי אני מוסרת לכם |נשיקות|ו
ענקית ו
גדול
על הראש שתהיה לכולם חג שמח

אבל 20 עמודים זה לא מה שנתנו לי

לחופש הגדול...איזה מורה סדיסטית מצאת לך
לא יותר פשוט ללכת לבצפר ההוא

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

אז נכון, יש כאן ילדים שצריכים ללמוד לשרשר נכון, לא לריב על שטויות ועוד..אבל להגיד לילדה שהיא לא רצוייה בפורום בגלל שהיא פותחת מלא הודעות חדשות והיא בסגנון ''שיר''..
מה הקטע שלכם
לאן הגעתם
!|
!|וגם אם יש פה ילד ששונה מאחר..זה אומר שתעיפו אותו מהפורום
..אז מה אם שיר כותבת ככה..אז מה עם ילדים לא משרשרים נכון ופותחים הודעות חדשות..אולי במקום לרדת עלייהם תעזרו להם
!||
!|אולי תלמדו אותם..איך משרשרים..ושלא פותחים על כל דבר הודעה..
|!
ככה..איך הם יידעו?!?!..ממש חבל.. הפורום פעיל והכל..אבל כל הזמן אתם והשירשורים לא במכוון, פתיחת הודעות חדשות, ירידה על ילדים, ריבים שטותיים והכל..חשבתם לעזור אולי לאותם ידלים-להסביר להם?!?!

תיקונים..ועוד משהו..

*אם *ילדים תחשבו על זה..אם כל פעם מישהו ייפתח הודעה חדשה((כי הוא חדש, והוא לא ממש מבין בפורום))ולא תסבירו לו כלום..אז הוא ימשיך לפתוח הודעות חדשות..

הסברנווווו וכבר אי אפשר לספור כמה!

אני לא אומרת שהיא לא רצוייה ....... אבל היא חייבת לשנות את הגישה ואת זה שהיא חושבת שכל הזמן כולם נגדה והיא מקללת ומאיימת.... זה דבילי ולא מתאים לפורום שלנו.... אני ממש לא רוצה שהיא תעזוב.. כמה שיותר ילדים בפורום יותר טוב... אבל תודי שהפורום לא מה שהוא היה...

את צודקת אבל הסברנו לה מליון פעם

והיא לא מקשיבה
אפילו סינדרלה 2005 {איך קוראים לך סינדרלה 2005
} אז אפילו היא הכינה לה הסבר איך לשרשר תראי
סתיו

היא לא הכינה את ההסבר,הוא ממזמן..

אבל במקום לבקש סליחה או משהו כזה היא מתעצבת שמעירים לה
אני ממש באתי אליה בטוב בהתחללהה..אבל 5 הודעות חדשות היא פתחה על אותו נושאאא
זהה מעצבבןן מה לעשותת..אז כל אחדד הסביר לה והיא לא מבינה ומקללת אותנו..אז מה לעשות

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

לא ממש קראתי את ההודעות שלה..כי..אני לא הרבה בפורום..רק ראיתי את ההודע הזאת וחשבתי שסתם היא פותחת הודעות ואף אחד לא מסביר לה והיא לא מבינה מה לעשות..
..

הא.. אבל בכל זאת הסברנו לה מליון פע

*פעם איך לשרשר ואפילו היא הראתה לה את התמונה הזאת, אפילו שהיא לא עשתה את זה במיוחד בשבילה, אבל כולם ניסו להסביר לה הכי טוב שאפשר והיא לא מקשיבה ועוד מאמיימת..

נכון.....תאמינו לי שניסיתי להסביר

לה בהתחלה!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1134&msgid=43248359 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1134&msgid=43248838 אל תגידו שלא!! וגם היו עוד הודעה או שתיים......!!

אני יספר לך למה אני ככה גם הביאו לי

א. מורה פרטית שהיא נותנת לי הרבה דברים שאני לא למדתי ב. אני לא בבית ספר : כבר 4 חודשים ומשהו ואני כועסת ומשועממת ועצבנית ג. אחותי מתחתנת ואין לי עדייו נעלים לחתונה ... שזה מחר החתונה ד. אני עצבנית כי אני משועממת רצח

רציתי להגיד לך למה עשיתי את זה?

כי א באה אליי מורה פרטית היא מזה מעצבנת היא עושה לי גומטריה ודברים שקשורים לגומטריה ועוד כמה דברים ב אחותי מתחתנת ואין לי נעלים לחתונה ג אני עצבנית כי אני בבית 3 וחצי חודשים אז איך את תרגישי שאחותך תתחתן ולא תהיה לך נעלים לחתונה + שאת בבית 3 וחצי חודשים בבית שלך ומשעממם לך רצח ? והמורה שלך הפרטית תתן לך 20 דפים לכתוב רק מ4 וחמי עד 6:40 בערב איף תרגישי לא תקללי את הפורום ?

תיראי!!

אין לי מושג למה את לא בבצפר כבר 4 חודשים וזה גם לא כזה מעניין אותי!! בכל אופן...זה שאין לה נעליים לחתונה זה לא סוף העולם שאלה יהיו הצרות שלה בחיים
....באמת תחשבי על זה שאנשים מתים בפיגועים ושלא נדע ממה ואתם מבואים כי אין לאחותך נעליים לחתונה
... ואם את לא רוצה אל תכיני שיעורים היא לא תיתן לך הרשמה או משהו כזה
.. ואם את רוצה להוציא את העצבים תיקני סק איגרוף...זה מה שאני עשיתי לפני בערך וזה עוזר וזה גם ממש כיף....... אז מזל טובומי יתן ותמצאו לאחותך נעליים לחתונה

אופס...........

חשבתי שאין לאחותך נעליים לחתונה
....סורי...טוב אבל זה כמעט אותו דבר...

B R A Y E R

New member
מנהל
נממ

אחרי קריאת ההודעה הרבה פעמים.... איפה ה"קצת סדר בפורום" בהודעה שלך?

למעלה