קצת עבודות מהשבועיים האחרונים ראשית- מראה וכוס לכלי כתיבה
א אורליהו New member 30/1/06 #6 צלחת מגליל הקליידוסקופ שאתי הסבירה לי עליו. (ושוב תודה, יצא קצת בנאלי, אבל זו פעם ראשונה)
א אתי רז New member 31/1/06 #24 אוללה, זו הפעם הראשונה שאני... רואה עבודה עם הקליידוסקופ "שלי"...חהחהחה. ממש יפה. עבודותייך צבעוניות ויפות.
אוללה, זו הפעם הראשונה שאני... רואה עבודה עם הקליידוסקופ "שלי"...חהחהחה. ממש יפה. עבודותייך צבעוניות ויפות.
א אורליהו New member 30/1/06 #10 שכחתי להודות! ל ari על הגליל היפה מהסוואפ שמככב בקערת הסלט הירוקה. מקסים!!!
א אלפי החדשה New member 31/1/06 #38 מהממות העבודות בכל פעם חשבתי אחרי זאת אני אגיב (כמו שהילדים אומרים בכביש אחרי האוטו הזה אני עוברת...לא...לא אחרי האוטו הזה אני עוברת לא-לא- אחרי האוטו הזה וכן הלאה ) אבל כל פעם באה עבודה אחרי ונאלצתי לחכות לסוף. סחתיקה .
מהממות העבודות בכל פעם חשבתי אחרי זאת אני אגיב (כמו שהילדים אומרים בכביש אחרי האוטו הזה אני עוברת...לא...לא אחרי האוטו הזה אני עוברת לא-לא- אחרי האוטו הזה וכן הלאה ) אבל כל פעם באה עבודה אחרי ונאלצתי לחכות לסוף. סחתיקה .
ר רונית גולן New member 30/1/06 #16 פנטסטיק! אהבתי מאוד גם את המסגרת בכלל, רואים את חדוות היצירה בעבודות שלך - מי לייק
ח חולמת בצבעים New member 31/1/06 #29 הצלחת הזאת מהההההההמממת יפה הטירוף!!! וגם כל הדברים האחרים נהדרים. קערות הסלט יפהפיות.