קצת עבודות מהשבועיים האחרונים

Olivka

New member
אורלית, היצירות מאוד יפות והכי הכי

אהבתי את המראה והכוס.

יפייפה! מבחר משובח ביותר...../images/Emo23.gif

השחור לבן מצא חן בעיני מאוד! הצלחת האחרונה, והמראה עם הכוס... מדוייק ומקסים.

ksnir

New member
התחלתי להבין למה אין לי סיכוי שיצאו

לי עבודות כאלה יפות - אין לי גינה עם סלעים לעשות להם "בוק". כמובן שזה רק התירוץ שלי - וכל העבודות שלך משגעות ומצטלמות נהדר!

hoch

New member
אורלי, משגע ומושלם. לא מצליחה לקרוא

לך אורליהו

cat2cat

New member
עבודות מקסימות וקושיות בפנים

העבודות מדהימות כולן שתי שאלות לי: האחת איך את אופה עבודות גדולות כ"כ? השניה: ממה עשויה מסגרת המראה שיכולת להכניס לתנור, או שבכלל רק הפימו יוצר את המסגרת? ושלישית: (נכון הבטחתי שתיים אבל נולדה עוד אחת בדרך) האם את באמת מגישה אוכל בקערות, הבנתי שיש עם זה בעיה. סליחה אם השאלות דביליות, אני ממחלקת המתחילים...

s i t a r

New member
איזה עבודות משגעות - הכי אהבתי

את שלושת הגברות - פשוט מדהימות.

elinka1

New member
שלום לכן!!!!!../images/Emo140.gif

נקלעתי לכאן במקרה אבל מיד נדלקתי מכל העבודות היפיפיות שראיתי כאן. איפה אפשר למצוא הסבר ל: מה זה חימר פולימרי? איך מתקבלים הצבעים? האם החומר יקר? איפה יש חוג למתחילים? האם יש דמיון לעבודה בחימר רגיל? (בזה עסקתי לפני הרבה שנים) תודה מראש לעונים

אורליהו

New member
המסגרת היא מעץ, והפימו מודבק עליה

במקרה זה עם דבק פלסטי, אבל אפשר גם עם פימו/פרימו נוזלי. העבודות לא ממש ענקיות, התמונות מרמות. בכל אופן הן נכנסות לי לתבנית של התנור.

הקערות מיוחדות מאד!!

איזה גודל - WOW!!! וגם אני שואלת - היא מצופת לכה? את לא חוששת לשים פימו על השולחן - אני עדיין יש לי פוביה והפימו רק לקישוט אבל הקערות שלך גרמו לי לחשוב אחרת

אורליהו

New member
ראשית שוב תודה- מאד מעודד. אני

לא מורחת לכה בדר"כ על כלים שיש סיכוי שיישטפו פעמים רבות. לא יודעת למה, מפחדת שהלכה תשתפשף ותרד מתי שהו. ומבחינת הגשת אוכל- כל עוד האוכל בא במגע רק עם הזכוכית, זה נראה לי בסדר.מה חושבות המומחיות?!

אורליהו

New member
ראשית שוב תודה- מאד מעודד. אני

לא מורחת לכה בדר"כ על כלים שיש סיכוי שיישטפו פעמים רבות. לא יודעת למה, מפחדת שהלכה תשתפשף ותרד מתי שהו. ומבחינת הגשת אוכל- כל עוד האוכל בא במגע רק עם הזכוכית, זה נראה לי בסדר.מה חושבות המומחיות?!

Saraswaty

New member
מקסים. הצבעים שלך הם גם הצבעים

שלי. כמה שמחה יש בכתום, הא?

אורליהו ../images/Emo140.gif נפלא. . . שרשור מקסים . . . יש לך סגנון אורלית ייחודי. . . אהבתי מאד המראה והכוס. . . האם המראה מעץ וכולה מצופה. . .ולא הייתה בעיה עם האפייה . . .

למעלה