קצת עדכונים ...

boolee

New member
קצת עדכונים ...

אז נכון להיום ביני לבין חגיגות ה-90 מפרידים 2 ק"ג עלובים שגם הם יעלמו, אני ממש לא לחוצה. סה"כ בינתיים נפרדתי מ-17 ק"ג ואני די מרוצה מהתוצאות, למרות שעדיין אני לא מצליחה למצוא לי זוג מכנסיים נורמלי (אני פשוט בין שתי מידות וזה משגע אותי
) בענין הפעילות הגופנית אז ... היום רציתי כ"כ ללכת אבל יש לי איזה אירוע משפחתי קטן שלא מאפשר (והליכה בערך ב-22:30 בלילה לא באה בחשבון מבחינתי - פוחדת לבד). בכל אופן ביום שני מתוכננת הליכה מתונה (מחלימה מפציעה קלה - הרופא נתן לי ביום שישי אור ירוק). ובענין יתר השבוע, אז למדתי שצריך לתכנן יום אחרי יום ולא לחשוב כ"כ הרבה קדימה, אלא להתמודד עם כל יום בנפרד (פרה-פרה
). זהו בינתיים,

firte

New member
איזה יופי בולי חמודה../images/Emo24.gif

זה טוב לעשות את הכול יותר באיזי
והכי טוב זה ללכת
תאמיני לי, סבלנות והכול יירד. בסוף יגיע ה-
מחזיקה לך אצבעות כל הזמן ו-
ממני. אפי

bell_bell

New member
בולי, זה לא יאומן ../images/Emo68.gif

באיזו אדישות את מודיעה על 17 ק"ג... אבל נכון - זה לא מפתיע... עם נחישות כזאת - אין שום סיכוי לא להצליח!!! תמשיכי ככה, ודיר-באלאק - הליכה מתונה זה מתונה, ברור ??? אי אפשר להתחיל ממרתון... אוהבת, בל-בל.

בולי , ../images/Emo124.gif

ככה ככה מסתכלים על הענינים בולי?? ככה אנחנו כאן?? מה פתאום?? ככה אומרים בולי נשמה: אני?? מי חלם בכלל!! ירדתי מסף המאה, ירדתי 17 ק"ג!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מטריף!!! מי חלם שאתקרב ליום שאוטוטו אני אתקרב ליום שבכלל אומר אני: בין שתי מידות במכנסיים. בולי, זה המון ילדה!!!!!! פעם אמרתי בחיוך לענקון, שים על שיש המטבח 20 שקיות של 1 ק"ג אורז (בזמנו כן
). ותראה כמה ירד כבר ממך!!!! בכלל בולי, להיות קרובה 2 ק"ג לתשעים? לעומת כשהיית 10 ק"ג מתשעים!!! זה יום מרגש. ותרגישי את זה. תני לעצמך להעריך את זה. אלה רגעים מתוקים בפני עצמם. ותזכרי גם בכלל לאחור, מאיפה באת ולאן הגעת, כשהיה לך קשה לאסוף את עצמך והרבה זמן גם דישדשת עד שהנעת את גלגל השיניים הראשוני שהוא בכלל הכי מצריך את שיא גיוס הכוחות מאשר כשזה כבר נכנס למומנטום. אה בולי? והיית צריכה לעבור את השינוי שכבר את בתהליך שלו כדי להגיע לרגעים האלה. אז זהו. בולי, את על התלם. דבר ראשון וקודם לכל, כל מילה מיותרת. ועצם העובדה הזאת! פירושה, שאת היום על מסלול של תקווה ושל דברים טובים ושל הגשמת חלום ושל הרגעים המחויכים ששם מרחוק מצפים לך ואת מתקרבת אליהם עוד ועוד. לא יהיה אפס!! כי את גם עושה דברים בולי נשמה!! כל יום שעובר את בפירוש קדימה מיום קודם. לא מפני שאת כך רק החלטת שאת מציבה מטרות קטנות. או-קי? כי זה אומנם כך. ואם היה אפשר למדוד את המשקל האמיתי שאת יורדת כל יום. אז כן. את יורדת כל יום... רק שאין מדדים לראות את זה. אז זו לא רק דרך להתמודד עם הענין. זה אמיתי. וכמו שכתבתי ללי לי לפני שניה. מה את דואגת?? חברה טובה שנצמדים אלייך כמו עלוקות
לעבור את הדרך באש ובמים - יש לך. את לא לבד - הזכרתי. וביחד אנחנו שורפים את הדרך?? - יש לך. ואהבה, וחברות, וכתף חזקה - בקיצור בולי, יש לך הכללללל!!! אז אם עוד לא עלה לך חיוך ראשון!!! תכתבי ואני יזכיר לך עוד דברים טובים
אבל שיהיה לך ברור, את בטיסה כבר (רק לא שמה לב בולי)!! איתך צמודה חזקקקקקק, דליה. (הפורום היה לא זה היום, בלי הדיווח של הפי
משהו היה חסר כדי שהוא יהיה "הבית החם והרגיל שלנו"). הפייייייייי (אולי היא תקרא את ההודעה גם
).

בולי

יש עוד משהו שמדכדך אותך? נוסף? כי ככה אני מרגישה. ואם כן, דברי. דליה.

boolee

New member
את צודקת ...../images/Emo7.gif

אכן יש משהו נוסף שמטריד אותי. יש לנו בחודש הבא יום כיף שדי מכריחים אותי להשתתף בו. מדובר על יום כיף שכולל פעילויות במים מה שאומר בגד ים או לפחות מכנס קצר (לא לבשתי מכנס קצר כבר בערך 12 שנים ...) וממש לא בא לי לשבת בצד בחום יולי במכנס ארוך, לראות את כולם משתכשכים להם במים ולהתבוסס לי ברחמים עצמיים. איך גורמים לבוסית הרזה שלי להבין את המבוכה שלי
איך
הרי לא משנה כמה פעמים אני אסביר היא פשוט לא מבינה והתגובה המתקבלת היא: "אז תשבי בצד" או "את לא חייבת להשתתף". זה כמו לדבר עם קיר (רק שלקיר אפשר להרביץ
). אז שלא תביני אותי לא נכון, 17 ק"ג זו התחלה יפה, אבל אני לא מאושרת ולא קופצת עד הגג כי זה עדיין לא מספיק (עובדה, אין סיכוי שאני לובשת מכנס קצר - את בולי-העץ הלבנים שלי אני שומרת לעצמי - ולא לנסות לשכנע אותי לשים פס בבקשה כי זה פשוט לא יעבוד). אז זהו דליה, אני נמצאת במעין מצב אמצע כזה של תחושת דכדוך קלה שמלווה בהמון המון תקווה לימים טובים יותר. נא לא לדאוג יותר מדי, אני אהיה בסדר.

אביטל +

New member
בולי ../images/Emo10.gif

ליבי איתך. אני מבינה לחלוטין את מה שאת אומרת. האם יש עוד אנשים שלא ממש שמחים לשכשוך משותף במים ? אולי תוכלו להקים קבוצת סרבנות ותשבו על הדשא בקבוצה. את היום ההוא את תעברי, אולי לא בשמחה ובאושר אבל תעברי אותו בשלום. מצטערת שאין באמתחתי עצות טובות יותר.

ניניה

New member
בולי אל יאוש!

אני כל כך מבינה מה עובר עליך. כל הכבוד לך שירדת כל כך יפה והלוואי שאני כבר הייתי במצבך! את לא יכולה להתחלות באופן פתאומי? או שהילדים יחלו (אם יש)? מה זה לקחת יום מחלה או חופש לעומת להתייבש באיזה יום כיף אידיוטי, כשכל שניה איזו רזה מתעניינת למה את לא בבריכה וכדומה... אני גם תמיד סובלת באירועים מהסוג הזה ומשתדלת ככל יכולתי להתחמק. בהצלחה, ניניה

אביטל +

New member
להתחלות בלי בושה

אני בעד ואם יש איזו בעיה רפואית כמו אסטמה או משהו במשפחה אז תנצלי את זה ואם אין לך בעיה עם שקרים לבנים אז תמציאי משהו. זה לא יהרוג אף אחד.

boolee

New member
הלוואי והיה אפשר../images/Emo4.gif

כולם כבר מכירים אותי עד כמה אני בעייתית בימי כיף ועד כמה אני לא אוהבת את כל הפעילויות האלה, כך שתירוצים ממני לא יתקבלו כלל וכלל. ביום כיף הלפני אחרון היתה לי דלקת נוראית בעיניים ובכל זאת חייבו אותי להגיע ...
(כן, לא נחמדים אצלי כ"כ בעבודה). אז זהו, מחלה לא באה בחשבון, אלא אם כן איזה רגל או יד תישבר לי חלילה ואז אולי יהיה מנוס ...

bell_bell

New member
בואי אלי, אני אתן לך שיעור

או שניים בנזקים עצמיים ....
סתם סתם סתם... חס וחלילה... מה שאני מציעה - צפצפי על כולם... קחי איתך ספר שהרבה זמן רצית לקרוא, ווקמן עם מוסיקה טובה, הרבה דיאט קולה, ושבי לך על הדשא בצל לקצת זמן איכות עם עצמך... אה- ואל תשכחי משקפי שמש, בשביל שכשיבואו להטריד אותך תוכלי להעמיד פני ישנה... וביום כיף הבא - הם כ-ו-ל-ם (כן,גם הבוסית ה -אקסטרה סמול שלך) יתביישו לעמוד לידך,כי תהיי גם יפהפיה וגם רזונת ותשאירי את כולם בצל...

הרגשתי שיש יותר מזה....אז..דיבור.../images/Emo12.gif

בולי, אני קוראת את השורות ומרגישה בפנים מעבר. לא יודעת. והרגשתי שהדכדוך שלך הוא יותר ממה שכתבת. בולי, זוכרת שממש בקטע הזה לפני די זמן דיברנו על זה. זוכרת? ואמרתי לך: תתעלמי בולי! ועודדתי אותך דווקא להשתתף ביום הכיף הזה וללבוש בגד ים ולא להחמיץ בגלל ש.... עכשו, אני לא אגיד לך את זה. כי אז כבר אני חושבת שדי הארכתי בדיבור על זה ואת כבר יודעת מה דעתי. נכון? עכשו אני יותר דווקא קשובה לרגשותייך והולכת איתך. (אולי דווקא כשלא מבינים אז זה מציק עוד יותר. הרבה קרה לי אישית שמה שבאמת הכי העיק עליי זה כשעמדתי בסיטואיציה מסוימת שאני רציתי ללכת עם רגשותיי ורצונותיי וניסו להניע אותי מזה בכוח!!! זה (!) מה שבשורה תחתונה הכי הוריד את המצב רוח שלי לתחתית). אז. החלטת שלא. או-קי. את נחרצת. או-קי. ככה תעמידי את העובדה לבוסית שלך. בהחלטיות (וזה לא אומר שלומר את תגובתך באופן החלטי פירושו "לא יפה". זה נקרא: לעמוד על דעתך. וכל הזכות הזאת שמורה אך ורק בידייך ולא בידי איש! ותקיפות איננה תוקפנות. או-קי?). אני מקווה שעצם העובדה שאת תשתחררי מהלחץ הזה יוריד אבן מלבך. גם בקשר לירידה במשקל, אני מבינה אותך. זה שעודדתי אותך כל כך אתמול ושמחתי על מה שירדת, היה אמיתי וכנה ויותר מאשר כל הלב. כך צריך להיות. להעריך לאן הגענו. (כי תחשבי אולי עד לא מזמן אפילו להתחיל את המסע הזה לא הצלחת. קם ונפלת אולי. קמת ונפלת. עד... שהתחלת לעלות על הפסים האלה ולהתייצב. וזה הישג. לא לראות את זה זהו עוול לעצמך. (אני מוצאת את עצמי אומרת את המילים האלה די הרבה
). אז יש לך עוד דרך. נכון. גם אני הייתי שם. בין שתי עולמות. ויודעת וזוכרת בדיוק את התחושות של להרגיש שזה לא לפה ולא לשם. אבל עודדה אותי המחשבה לאורך כ-ל הדרך שאני כבר נוטה יותר לצד ההוא, הטוב יותר, מאשר לאחור. עוד דבר, זה סוג של דרך חשיבה. האם יש לך ברירה אחרת בולי?? תראי, האם לאמץ גישה של להרגיש את הצד/החצי הריק מוסיפה לך משהו? תחשבי את. אם נשים דברים על השולחן זה בפירוש ובאופן ברור, אימוץ של גישה שלילית, שאת אפילו מבלי משים, כמו רבים מאיתנו שוקעת לתוכה "בטבעיות". ככה הורגלנו במהלך חיינו.
(איזה יופי, מה?). גישה שמטבעה רק מפוררת מאמצים, מחבלת, חותרת תחתינו. חבל"ז בולי שלי!!! חבל"ז!!! אז לא ביום, או יומיים יסודות כאלה משתנים. אבל לפחות כשמתעוררים ורואים זאת, זה ניעור חזק לתודעה ולעצמנו. ואם עוד מעיפים מבט מעמיק עוד יותר אז אפילו "תופסים את הראש" ואומרים: איך אנחנו "נותנים" לזה יד. ולראות זה גם לא חבוי כמו הנחש שמתחת לקש. מהו בעצם אושר בולי יקרה? אושר זה כשמגיעים לפסגה? ואולי אחרי הפסגה הזאת מסתבר שיש עוד שיאים שלא כבשנו. ואז שוב אנחנו מוצאים את עצמנו לא שמחים בחלקנו? אז איפה הסוף?? המשמעות היא בולי , שכל רגע ושנייה בחיינו קורים דברים נפלאים ורגעים קטנים ואחרים של אושר. כעת. כבר עכשו!! ולא לתת להם למלא את ליבנו בשמחה שהם מביאים, זו החמצה של עכשו ובכלל. האושר לא יבוא דווקא כשאת תרדי את כללל המשקל דווקא. זה כל יום שאת מצליחה עוד להתמיד. כל יום שאת מתקדמת עוד צעד. שירדת את 17 ק"ג האלו שזה המון!!! האושר לא יקרה רק "אז". הוא קורה לך עכשו. ברגע זה. זה הכל. אז נקודה אני מאמינה חשובה בשבילך למחשבה. או-קי בולי. ואני לא מצפה שמחר כבר תקומי בחיוך גדול, ותאמרי וואו...הכל בסדר. שהדברים לא יחלחלו ברגע. אבל הנה הם עלו אל פני השטח וכבר לא חבויים יותר וזה ודאי בהמשך לאט לאט יעשה משהו. (ונזכרתי בעוד משהו לגבי יום הכיף.... תהיי פשוט שלמה עם ההחלטה שלך. אם את הולכת עם בגד ים - תיהני ועד הסוף. אם לא - אז תהיי שלמה עם זה. ההתנדנדות גורמת לייסורים הכי מענים. אז מה שלא תחליטי בשלמות). וואו...מגילת המגילות. ובשבילך בולי, אפילו אם תתחנני לא יעזוב אותך.
ואם את עוד רוצה לדבר וליישר דברים. דברי....(את כבר יודעת שיש לי סבלנות אין קץ).
דליה.

boolee

New member
דליה

קראתי שוב ושוב את השורות שכתבת. כ"כ מדכדך כל המצב הזה. למה החיים לא פשוטים יותר
והרי אני כל הזמן אומרת לבוסית שלי - זה אמור להיות יום כיף ובשבילי כיף יהיה לא לצאת אליו אז מה הבעיה
ואז היא מתחילה לקשקש לי על גיבוש ועל חיזוק הקשרים החברתיים בחטיבה ואני כל הזמן רק חושבת לעצמי מי בכלל רוצה להתגבש עם האנשים הרדודים והשטחיים האלה שכל מה שמעניין אותם זה בגדי מעצבים ומותגים ... אוףףףףףףףףף
אני כ"כ לא מתחברת אליהם וחוץ מחברה אחת טובה מהמחלקה השניה אני ממש מתעבת כל אחד ואחת שם. אנשים צבועים ורעים. אז זהו, איך אביטל כתבה, אני אשרוד את היום כיף הזה, אני בטוח לא יהנה אבל אני אשאר בחיים, ומי יודע, אולי אם אני אשמור מספיק על שקט ואשתף פעולה עם התכנונים אוכל גם בסוף להעלם ולהכריז שלא הרגשתי טוב או משהו.

אביטל +

New member
באמת נורא מעצבן ../images/Emo4.gif

אבל את תשרדי ותעברי את זה. נסי להצטייד באיזה ספר או שניים להעביר את הזמן.

בולי

בולי, למה להקשיב לאחרים?? אם אנחנו הולכים אחרי הדיעות של האחרים "הדיעה שלנו הולכת לאיבוד" ואז את לא מוצאת את נפשך, ומתייסרת. לא סתם כתבתי לך אמש שמה שתחליטי. תחליטי. אבל..תהיי שלמה עם זה! מפני שכל זמן שאת לא לכאן ולא לכאן זה כמו "חצי הריון" - ואז הכל מלחיץ הבטחון העצמי יורד לתחתית, מרגישים גרוע. אז בשביל מה?? ולמה?? אז בולי, מה שתחליטי תחליטי ותלכי על זה עדדדדד הסוף. ומי שלא מקבל את זה - זאת בעייה שלו בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והבוסית שלך, נו מה "היא אשמה"? אל תיקחי אותה ללב. היא מבצעת את תפקידה "לפי הספר" ו"לפי מה שמצופה" שהיא תגיד. רוטינה כזאת: שזה יום גיבוש חברתי וכו´. אבל זה לא אומר שאת צריכה להרגיש לפי מה "שמצופה ממך". רגשות שלנו לא נתונים לשליטה של איש בולי!!! ויש לנו גם את כללל הלגטימיציה להרגיש שזה לא מתאים לנו. או לא רוצים. ואין לאיש זכות לומר לנו: אל תרגישו כך!! או אחרת!! (והקטע בולי, שזו רק את (!) בעצם ...שמאפשרת את פתחון הדלת הזה לאחרים "להיכנס". באמת ולא ההיפך. אז בולי - זה לא ענקי!!! ואל תתני!! פשוט מאוד. (ומה פתאום כן??!!!). בקיצור, תעשי רק מה שבראש שלך ואיך שטוב לך!! זאת הפואנטה! ובענין האנשים בעבודה, יש מצבים בחיים שאנחנו לא יכולים לשנות אבל אנחנו יכולים לשנות את עצמנו - כלומר, להכיר בזה שהם כאלה וככה גם לא לקחת אותם ללב. (זאת בעייה שלהם!! ולא שלך!!). ויאללה, מדובר רק על יום אחד בסה"כ, פסיק קטן בחיינו. (ולמחרת או עוד כמה ימים כבר לא יזכרו). וזה?? כל כך לא שווה את מה שאת עושה לעצמך עכשו. קאפיש??? דליה.

Happy1

New member
אני כל כך מבינה אותך !../images/Emo140.gif

מבינה את ההרגשה שהכיף ביום כיף הוא לא לצאת אליו ! ובמיוחד כשמדובר ביום כיף שכולל מים ובריכה ו...בגד ים. אני גם מכירה את העניין שאת כביכול "מחויבת" לצאת למען גיבוש מחלקתי. כולם מפנטזים על הכיף של הטיול ואילו את (ואני) מפנטזות על בכיף על להשאר בבית ולא לעמוד מול אותם פרצופים... קשה לי ליעץ לך מה לעשות חוץ מהעניין שתצאי (הרי זה "חובה") ותנסי להנות עד כמה שאפשר. תביאים מכנסי שרוואל שאפשר להפשילם עד הברכיים (במידם ויהיה ממש חם)ותשבי לך בכיף בצל ומידי פעם תטבלי את הרגליים. תנסי למצות את היום ולהתעלם מכל המבטים מסביב. Who Cares ??? תתקשרי אלי כשיהיה לך זמן - נדבר.
אוהבת אותך תמיד !!! (זה שאני גאה בך על ההתמדה כבר הזכרתי ?!)

אביטל +

New member
ברכותיי בולי ../images/Emo24.gif

אל תזלזלי. כל קילו שיורד זה משהו גדול.

tuti f

New member
את פשוט מדהימה../images/Emo23.gif

17 ק"ג
פשוט מדהים. עם כוח רצון ונחישות כמו שלך ה-2 ק"ג הללו ולא רק הם פשוט ינשרו ממך. איזה יופי
אני כך כך שמחה בשבילך
. אם היה פה אייקון של סופרוומן הייתי שולחת לך לפחות 10 כאלה. ובקשר לפעילות הגופנית...קודם כל הבריאות,תקשיבי להוראות הרופא ולגוף שלך. שיהיה המון המון בהצלחה
אוהבת,

כל הכבוד, בולי../images/Emo70.gif

המשיכי כך. את נהדרת. ההתמדה שלך ראויה לציון וגם כוח הרצון. אני עוקבת אחרייך כבר הרבה זמן, למרות שלא תמיד אני מגיבה, ואני באמת מתרשמת. יופי, יופי. בקצב הזה, מתישהו נגיע גם לחגיגות השמונים!!!
בהצלחה, יקירתי. יעל

Happy1

New member
אני עוד זוכרת את חגיגות המאה..../images/Emo106.gif

כבר אמרתי לך שאת עושה עבודה נפלאה ! התוצאות בשטח ! ובעניין הפעילות הגופנית...Take it easy... לאט ובטוח על מנת למנוע החמרת הפציעה...

למעלה