קצת עדכונים ...

boolee

New member
תודה לכולכם ...

תודה, תודה ושוב תודה לכולכם על המילים החמות, על העידוד ועל התמיכה גם ברגעים הטובים וגם ברגעים הפחות טובים. לא יודעת איפה הייתי בלעדיכם ...

כל הכבוד בולי../images/Emo106.gif

בולי . כל הכבוד על סימן הדרך. אני בטוחה שיהיו עוד הרבה כאלה בהמשך . וחבל שאת נותנת לזה לקלקל לך את מהלך החיים. אני כל כך מבינה אותך - גם אני ראיתי את ההזדמנויות האלה כמיותרות...יחד עם זאת אני מנסה היום שלא להתחמק מהן מתוך ראיה אחרת לגמרי. לחשוב על התחמקות מארוע שכזה זה "לחשוב בראש שמן" - של אחד שפוחד מדעת החברה , מכך שהוא לא מספיק ראוי , של אחד שפוחד מהאוכל בארועים שכאלה (שלא יהיו פתויים) וכו´. תחשבי רזה . הרי זה מגיע לך אחרי השג שכזה. תחשבי שזה ארוע לנקות את הראש בימים טרופים כאלה. שזו הזדמנות להראות לכולם את ההשג הנפלא (ושכולם יקפצו
) שזו הזדמנות לקטוף מחמאות ולחזור מלאת כוחות להמשך הדרך שלך לקראת ההשג הבא. אז למה לא? קחי לך כל הכבוד ו-
לדרך "גדולה

boolee

New member
אין לי בעיה עם "לחשוב בראש שמן"

הרי זה מה שאני ומי שאני. ולחשוב בצורה אחרת יהיה להתחזות למישהי אחרת ואני ממש לא רוצה כרגע לאבד את הזהות שלי. השינוי בראש יגיע אחרי שכבר ארגיש טוב עם המראה שלי ואהיה שלמה עם עצמי, רק אז אוכל להתפנות לבצע את תהליך השינוי בחשיבה ואני משערת שהוא יהיה תהליך לכל דבר ממש כמו הירידה במשקל. גדולה, אי אפשר לשנות הכל בבת-אחת. שינויים רבים מדי לא עושים לי טוב. אז קודם שיניתי הרגלי אכילה, לאט לאט אני משתנה בצורה ואח"כ נשנה את צורת החשיבה, מה שנקרא פרה-פרה
תודה על העידוד והתמיכה,

שלגיה**

New member
בולי יקרה

אני כל כך מכירה את תחושתך... גם אני יצאתי בעוונותיי לימי כיף (ועוד בצבא) עם מלא חתיכות וחתיכים סביבי...ואני רוצה לומר לך ש"הנשמות הטובות" במשרדך שמזמן יש לי איתם חשבון פתוח...הם הדבר האחרון שצריך לסבך את הבעייה. אני לא מאלה שהולכות עם בגד ים ליד אנשים מהעבודה (מה אני צריכה שיגידו שהביקיני שלי לא מתאים לצבע העור שלי..נו באמת..) אבל שאני לא הייתי היחידה... היו איתי רזות ותיכות שלא העזו להוריד את החולצה והמכנס ונהנו לשבת איתי בצל...בימים כאלה השמש זה הדבר האחרון שצריך לשזף את עורנו... בכל אופן..היום הזה יעבור מהר יותר ממה שציפית...חבל שאני לא יכולה לבוא איתך...היינו יושבות ומרכלות על הפולקעס מסביבנו....סתם סתם... קטן עלייך סופרוומן !!!! שלך

boolee

New member
הלוואי... הלוואי...

הלוואי והיו אצלי בעבודה ביישניות למיניהן, כולן - אחת אחת - חתיכות רזות ומלאות בטחון עצמי. אני לא מתכוונת לצאת ליום כיף הזה ואפילו חשבתי לשתף את הבוסית שלי בכאב שלי ובסיבות שלי לחוסר הרצון לצאת. אולי זה יעמיד אותה במקומה פעם אחת ולתמיד והיא לא תיכנס לי לוורידים ולנשמה יותר בענין ימי כיף.

שלגיה**

New member
טעות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע ,את מתכוונת ללכת לעבודה במקום? אוי ואבוי אם כן ! אם לא אז תקחי לעצמך יום כיף עם עצמך למרות שאני בעד שתצאי ליום כיף ! ואני לא מבינה איך את מאפשרת להם ולבוסית שלך להכנס לך לורידים ! למה להחדיר לתודעה שלך ושלהם שאת שונה מהם ? את כל כך לא שונה ! את שונה באיכות שלך כאדם מיוחד אך אין שום סיבה שלא תצאי ליום כיף הזה. על דיסקמן וספר טוב כבר שמעת. על עץ רחב וצל שמעת ? בקבוק מים? והרבה שלוות נפש שמקורה בגאווה האישית הפנימית שלך שאת כמו כולם אך מעדיפה העדפות אחרות כרגע !!!!!!!!!!!

boolee

New member
לא תודה ../images/Emo70.gif

מה אני צריכה את זה
שכל דקה ישאלו אותי נו, למה את לא נכנסת למים וכאלה ... למה זה טוב
ולשבת בצד, בחום, עם מכנס ארוך ולהתבשל אט אט במקום להיות במקום ממוזג זה נשמע לך כיף
לי לא ... חוץ מזה להיות בצד ולראות את כולם נהנים - לא תודה
העדפה אישית שלי - לא לצאת ולעבוד כרגיל ... הרי סיכמנו - החלטה שלי. וכן שלגיה, אני שונה - ואם לא הייתי שונה אז לא היתה לי שום בעיה לצאת ליום כיף. כנראה שאת כבר חושבת קדימה מדי בשבילי. אני עדיין בשלב של השונות, וההעדפות שלי הן אחרות בגלל שאני שונה מכולם.

אביטל +

New member
גם אני הייתי מעדיפה להישאר בעבודה

טוב בעצם הייתי מעדיפה לקחת יום כיף משל עצמי בלי קשר לעבודה אבל אם האפשרויות הן "יום כיף" מעצבן שכזה או יום עבודה. אז העבודה לוקחת ובגדול. וחוץ מזה, נורא כיף בעבודה כשאף אחד אחר לא שם

boolee

New member
סוף סוף מישהו מבין אותי ...

תמיד ידעתי שאני עוף מוזר אבל התחלתי לדאוג כבר שאני ממש חריגה. איזה יופי שיש מישהי שמזדהה עם תחושותי ושאני לא לבד ... לא שאני אומרת שכ"כ נפלא להיות במצב שלי אלא שנמאס לי כבר להצטדק. ככה אני וזהו (ומסתבר שלא אני רק ככה).

אביטל +

New member
טוב אז שתינו ככה ../images/Emo153.gif

מופרעות וחריגות... סתם סתם סתם
אני בהחלט עונה על הקריטריונים לעוף מוזר. אבל בולי, האם אני שומעת ניצוץ של רחמים עצמיים ? אני מקווה שלא. זה מה שאנחנו. בגילנו הקשיש כבר לא נשתנה הרבה מהבחינה הזאת אז זה מה שיש. ואת יודעת מה, גיליתי שאחרי שאני מקבלת את עצמי ומפסיקה לשנות בעצמי כל מיני דברים, לרוב אנשים אחרים מקבלים אותי בצורה הזאת. וגם אם לא, אז הרבה פחות איכפת לי ממה שהם חושבים. תראי, בקשר ליום כיף שלך. תלוי איפה זה בדיוק ומה האופציות שם. אם יש שם מרחבים ומספיק מקומות מסתור מנודניקים מצויים אני הייתי הולכת על האופציה של ספרים + דיאט קולה + תשבצים אבל אם זה לא בטוח אז העבודה זה The next best thing בכל מקרה, תעשי מה שבראש שלך. ושהבוסית תלך ל.... טוב, אם זה לא ברור מספיק אני אכתוב לך מסר אישי. יש מילים שלדעתי אסור לכתוב לעיני הגוזלים...

boolee

New member
רחמים עצמיים../images/Emo35.gifאני../images/Emo35.gifמה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

הכל תקין וסביר להניח שמצב הרוח רק ילך וישתפר ... ובענין המילים שלא ראויות לגוזלים, תהיי בטוחה שהם יכולים ללמד אותנו ...

אביטל +

New member
את יכולה גם לחשוב על עצמך

כבעלת שליחות את באה במטרה להפיץ את רוח האינדיבידואליזם את נושאת את דגל החופש והבחירה האישית
I´m so full of shit....

אלוניס

New member
בולי!!!!! נפלאה שכמוך../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אני בהחלט מסכימה איתך ואני חושבת שזה חוסר רגישות מצד הבוס להכניס אותך לפינה כזו. את השופט הכי טוב. היו פעמים שויתרתי על "ימי כיף" כאלה והיו שלא. לפעמים עם המשפחה פשוט לא התקרבתי למים וקראתי ספר והיו פעמים שהרגשתי נוח כי נסענו למקומות שלא הכרנו שם אף אחד. כאן זה מקרה שונה ואין שום סיבה בעולם לחוות אומללות כזו. את הרי לא מפסידה שום דבר. למה להשתעמם כשאפשר לא? ועוד יהיו ימי כיף שתקפצי ראשונה למים, שתינו יודעות שהיום הזה יגיע. 17 ק"ג לא הולך ברגל, זה רץ! בואי נגיד שבתקווה לא ממש מופרכת בשנה הבאה נשמע כאן סיפור אחר במקצת. עד אז תתחזקי ואת לא מוזרה בשום אופן. את פשוט זהירה עם עצמך וזה עניין לחלוטין שונה ואפילו מבורך.

למעלה