קצת עדכונים

DeepThoughts

New member
קצת עדכונים

עידכונים: הערב יום ראשון ה 14/6/09 - ב21:00 תשודר כתבה על רונה ב תוכנית "המקור" של עופר שלח בערוץ 10. ביום רביעי הקרוב 17/6 הופעה אקוסטית במוזה ארט, יהוד ביום שלישי ה 23/6/09 הופעה אקוסטית בארמנס, אבן יהודה 29.6.09 במוזיאון ב"ש

2BeerOrNot2Beer

New member
זה יפה זה

איך פתאום התעצם מגוון המקומות שמזמינים אותה להופיע. לא עוד - תמונע, מרתף, בארקה, תמונע, מרתף, צוללת, תמונע, תמונע, תמונע... <תוהה רק לרגע ביני לבין עצמי, האם אני מרוצה מההתפחות...> <אולי בכלל זה נושא טוב לדיון> <היה משהו קסום בימים בהם רונה הייתה מחתרתית ול"מביני עניין", לא?> <נראה לי שבהחלט היה>

רעוּת

New member
אבל מקומות קטנים זה הכי מגניב ../images/Emo7.gif

עם כל אהבתי לרונה והרצון שלי לראות אותה מתפרנסת בכבוד ממוסיקה, לא הייתי רוצה שתופיע בקיסריה, לא כי אני חושבת שאין כ"כ הרבה אנשים שיכולים לאהוב את המוזיקה שלה (מי שלא אוהב אותה זה הפסד שלו בלבד, ובעצם גם הפסד לחברות תרופות שמייצרות פרוזאק
) אלא בגלל שזה לא מתאים לסוג המוסיקה הזה. אני לא ממש יודעת איך היה בהופעות בפסטיבל ישראל ובמרכז ענב, כי לא הייתי שם (
), אולי זה שזה היה באולם גדול יותר זה היה סוג של שדרוג, אבל אני עדיין מעדיפה הופעות אינטימיות יותר (של רונה, לפחות. אין לי בעייה לקפץ בהופעות של ברי סחרוף ושלום חנוך וכאלה עם מליון אנשים מסביב, גם מזה אני נהנית
). בכל אופן, זה כן מגניב שפתאום כולם מכירים אותה (ומכירים בכשרון שלה) ואני לא מקבלת יותר תגובות של "רונה מי???" (היום חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה אותה ברדיו אז התחלתי לשיר לה את אתה מתעורר והיא אמרה שזה היה אכן השיר הזה
), אבל היה גם מגניב ב-2004 ככה כשרק אני הכרתי אותה מכל החברים שלי וחשתי מיוחדת
. כאילו שהיא רק "שלי". מצד שני, אז אף אחד לא רצה ללכת איתי להופעות, היום זה כבר פחות בעייתי

ממש ככה ../images/Emo13.gif

גם אני הרגשתי שרונה היא רק שלי, וגם לא ממש סיפרתי לאנשים על אהבתי כלפיה (הייתי ארוניסטית בת 16), היא היתה משהו ממש פרטי שלי ועכשיו אני מרגישה כאילו כולם איתי באהבה שהייתה רק שלי וזה אפילו מרגיז אותי קצת כי איפה הם היו לפני 5 שנים?
אבל אז אני נרגעת וחושבת שזה באמת טוב שיש עם מי ללכת להופעות ולא צריך להתחנן
וברור שהופעות במקומות קטנים, רונה נועדה בשביל לשיר עם גיטרה אקוסטית וקהל קבוע ועם כמה שזה כיף לשמוע ברדיו אם אתה מתעורר, זה גם מוזר ולא טבעי רונה בגלגל"צ
וגם אמא שלי אוהבת אותה, זה בכלל הזוי... (בטח היתה פחות אוהבת אותה אם היתה מגלה שהיא לסבית...)

רעוּת

New member
זה דווקא משמח אותי לשמוע אותה ברדיו ../images/Emo3.gif

כי באופן כללי זה משמח אותי שיש שירים שאני אוהבת והם לאו דווקא שירי פלייליסט נטחנים (שלא יתחילו לטחון אותה יותר מדי
). וגם עכשיו שהיא כביכול התפרסמה ("כביכול", כי היא היתה בסביבה כבר די הרבה זמן וזה) וכל הביקורות מהללות את האלבום החדש אז אני יכולה להגיד כזה "אמרתי לכם"
, כאילו שיש איזה גושפנקא "חיצונית" לזה שרונה מהממת ואיכותית. ועם זאת, עדיין היה מגניב שהיא היתה משהו פרטי יותר
. וזה מזכיר לי
פעם ברגע של התעניינות אמא שלי שאלה אותי "את אוהבת את רונה קינן, נכון?" (כי היא שמעה עליה מאיזה מישהי אחרת בהקשר של הלסביוּת וזה) אז אמרתי לה שכן, ואז היתה שתיקה כזאת, ואז אמרתי לה "מה, עכשיו את רוצה לשאול אם גם אני לסבית?" ואז לא היה לה נעים כזה, כי זה אכן מה שהיא רצתה לשאול, אז "הרגעתי" אותה שלא
למרות שלפעמים נראה לי שאמא שלי היתה מתה שאני אהיה לסבית, כי אז היא היתה יכולה להוכיח לי (ולעולם) כמה היא נאורה וכמה אין לה בעייה עם זה (מה שדווקא נכון, לעומת זקנים אחרים בגילה
).

אמא שלי ממש לא נאורה בעניין ../images/Emo7.gif

אבל זה כבר דיון אחר לגמרי... פשוט לפעמים בא לי לומר לאנשים שיעופו לי מהרונה
אבל אני משתדלת לא לעשות את זה
שתתפרסם, שיעריכו נו, רונה עושה את העולם מקום טוב יותר (דכאוני, אך טוב יותר) לפחות אני היחידה ברמות האובססיה שלי (מבין חברי, אתן ברמה שלי!) אתמול שמתי בסטטוס שורה שלה וידיד שלי אמר לי שאני צריכה גמילה
זה פשוט תמיד היה ככה אבל עכשיו זה כזה מול כולם

רעוּת

New member
נכון ../images/Emo6.gif

עכשיו אפשר לצאת מהארון
כאילו, מטאפורית, להוציא את רונה מהארון שלי (לא בגלל שהיא לסבית, נו
תזרמו עם המטאפורות
). וכן, אני גם יכולה להבין את "שיעופו לי מהרונה"
אבל דווקא בגלל שאני היחידה שממש אוהבת אותה מכל חבריי, אז לא כזה מפריע לי ואני נהנית מזה שעוד אנשים מכירים בעליונותה על מוזיקאים אחרים |סנוב|

גוזלה

New member
לצערי, אנחנו שותפות גורל

בעניין האמא. וטוב שהבהרת את עניין האובססיה- חסכת לעצמך התנפלות רצינית! : ]

גוזלה

New member
הכי כיף לשמוע את רונה ברדיו!

חוץ מזה שזה גורם לי תמיד לאחר, כי איכשהו השירים שלה באים בדיוק כשאני צריכה לצאת מהאוטו, ואי אפשר להפסיק את השיר באמצע... חח

גוזלה

New member
יש לי שנים של נסיון

בחשיפת אנשים לתופעת ה"רונה קינן". עדיין מפתיע אותי, שבימים האלו, כשאני אומרת לאנשים "רונה קינן, מכיר?", אני נענית בחיוב. בי אישית, בניגוד אליכן, זה כן משאיר סיפוק- כי רונה "שלי" פתאום מוכרת לכולם. כי כולם פתאום מבינים איזה דבר יש "לי" בידיים. כמו זכות ראשונים שכזאת. נו.... ואפרופו הופעות- עזבו את זה שגיליתי שהרבה חברים שלי, גם כאלו שלא "בקטע"- פתאום אוהבים אותה, ומבקשים ממני לקחת אותם להופעה של רונה. אבל מעבר לזה, סחבתי את החברה הכי טובה שלי להופעה של רונה- והיא אמרה בסוף ההופעה שהיא טובה ונחמדה [וזה מוזר לשמוע את זה מהחברה הזאת, שנאמר בלשון המעטה- שלא זה הטעם המוסיקלי שלה..! ] היא גם חמודה, החברה, היא נברה בכל השירים של רונה, כדי למצא שורה שתנחם אותי בתקופה עצובה שהייתה לי: "הכל עובר ומסתדר ובסוף יגיע יגיע גם תורך לנשום בשקט למרות החושך למרות כל מהשמכביד אותך לשם." [כן, אז קצת הוצא מהקשרו, אבל העיקר הכוונה, לא? ]

רעוּת

New member
אבל גם אני אמרתי שיש בזה סיפוק ../images/Emo46.gif

רק שהתכוונתי קצת בקטע פולני של "אמרתי לכם שהיא טובה ואתם לא הקשבתם לי"
. ועכשיו כל מי שאומר שהוא שמע עליה משהו או קרא עליה איזה כתבה או משו כזה זוכה לנאום מיסיונרי וחוצב להבות על איכויות הרונה לעומת המוזיקה הנחותה שהוא מקשיב לה ביומיום |סנוב|.

2BeerOrNot2Beer

New member
מקומות קטנים זה אף יותר ממגניב

זה אינטימי. בימים ההם, כשרונה הייתה מעבירה שעה שלמה במבט נוגה וללא מילים, כל חיוך ("יהיה שונה, נגוע...") היה מממ... כמו ההתרגשות בלראות את המפקד\ת בטירונות מביעה אנושיות. כל פרט שהיא הייתה חושפת על עצמה היה מרגש. וכמה שקיבלנו פחות, כך המעט היה הופך ל-כ"כ הרבה. למעשה, עדיין... במקום מסויים, כולנו מצפים שמעבר להופעה ולשירים נזכה לחזות בכמה חיוכים ולשמוע איזו אנקדוטה משעשעת. כאלה אנחנו, קהל מעריצים צמא למקור הזדהות. תחושת ה"שלי" הזו, אחח... כן. וככל שההופעה אינטימית יותר, כך היא, רונה, יותר שייכת לקהל, לכל אחד מאיתנו. אבל אני חושבת שהיא יודעת את זה. מה גם שכל הבאז הזה סביבה לא באמת מקרב אותה למיינסטרים. אז יהיו כמה שירים שייטחנו מספיק עד כדי זמזום אקראי, אבל אני בספק אם זה יגרום להמוני ילדות צווחניות פתאום להתעניין בדיסק הראשון או השני שלה (הן פשוט עוד לא קוראות את מדור התרבות של "הארץ"). נראה לי שבפני **רונה קינן מפוצצת את קיסריה** אנחנו בטוחים. אבל את **רונה קינן בפסטיבל ישראל** כבר קיבלנו ו**רונה קינן מתארחת אצל הפילהרמונית** גם כן, אז עד שהאיומים שלה על להגביר את הווליום ביחד עם איזה טריו יתממשו, אפשר לפרגן על הגיוון ולהתרפק על המוכר. יחי הופעות במרתף!

נה, לעולם לא יהיו לה מעריצות צווחניות.

זה פשוט לא סוג האנשים שיכול להתחבר לרונה.. כי אני חושבת שהיא לא כותבת שירים שאפשר סתם לשמוע ולאהוב, צריך להבין, צריך להקשיב באמת, ופאקצות צווחניות לא מסוגלות לזה. וגם, פאקצות צווחניות בד"כ אוהבות בחורים 100ממים ורונה היא.. לא
ונכון שרונה בפסטיבל ישראל או עם הפילהרמונית זו לא הופעה אינטימית אבל זה הישג מהסוג שאתה שמח שאמן שאתה אוהב הגיע אליו.

דיי עם התסביכי מפקדים שלך~!

וואי, צחוקים. אולי תבואי גמאת לאֶבֶנִייָרוּ? [אבנְיהודה]

עם חברים, תשיגי גם כאלה ../images/Emo8.gif

סתם, לא יודעת עדיין, אבל אם אני מגיעה וחוזרת איכשהו גם את יכולה! בקיצור, חדל פי.די.איי, תקשרי וזהו ואמסור לך את כל האינפורמציה המסווגת, פרומיס.

מיד אחרי התוכנית: רונה מתארחת בנענע

פרטים נוספים ושירשור שאלות כאן: http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFullUTF8.asp?pid=48&MsgID=12583010

למעלה