קצת עדכונים

רעוּת

New member
אני רק צריכה לארוב לה אחרי הופעות בסמטה חשוכה

או במרתפים

ככה זה אנשי תפוז?

שמים אותם בנענע אז הם מאבדים את הצפון
. האירוח שכתוב לגביו למטה שהוא הסתיים הוא האירוח הקודם. מניחה שרונה תסיים את האירוח שלה ב-23:00.

גוזלה

New member
מה אתם אומרים-

בואו נעשה לרונה לחייך כמו שהיא מחייכת בהופעות של גידי- נעמוד כולנו בקדימה של הבמה ונשיר לה את כל השירים!! [זה בסדר שהיא רק תנגן כל אותו הערב... ] הולכים על זה?

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif אני גם מוכנה לעשות לה ילד

ואפילו לא לדרוש מזונות

רעוּת

New member
אוף, ואני בכלל בקטע של בנים ../images/Emo7.gif

כאילו, נראה לי. הם די חארות.

גוזלה

New member
אולי זה הזמן לשינוי..?

נו, עשי לאמא שלך קצת נחת, תני לה לרוות "נאורות", מה אכפת לך? :] (ונו... יש ויש. אני מכירה כמה וכמה מדהימים. רובם בקטע של בנים, לצערי.)

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאמא שלי באמת מתה שאני אצא מהארון או משהו. הפרידה מהחבר האחרון שלי די שברה אותה, עכשיו היא בתהליכי השלמה עם זה שלא יהיו לה נכדים ממני בזמן הקרוב (או בכלל
), אז אם כבר, לפחות שאהיה לסבית והיא תוכל להשוויץ בנאורות שלה
אבל גם נשים זה חרא, הן ביצ'יות, קטנוניות, נקמניות- קיצר, למה שאני ארצה להיות עם עוד אחת כמוני

גוזלה

New member
איכשהו, לשמחתי, אלו שיצאתי איתן

לא עוררו בי בעיות שכאלה... [אבל אני מודעת לזה שמדובר בעניין נדיר של ממש...] לא אמרנו שאת מביאה לה נכדים מרונה???

רעוּת

New member
לא אמרנו שאני סטרייטית? ../images/Emo7.gif

ואמא שלי עוד לא בשלה לנכדים, היא צריכה להתבגר קצת
.

2BeerOrNot2Beer

New member
אני לחלוטין בעד

נעשה ערב מחווה לרונה בהפוך על הפוך, נצטופף כולנו קרוב קרוב בכדי לנופף בידיים עם מצתים (או פלאפונים למודרנים שביננו), ובעודנו לבושות חולצות הום-מייד ועליהן הדפס שלה ואיזה ציטוט כ"כ מוכר שזה כמעט נעים - לזרוק עליה חזיות ולהגיש באהבה את כל השניצלים והקפה שהיא מעולם לא הכינה בשבילנו ואלוהים יודע שביקשנו. <יש לה איזו קהילת מעריצים בתמונע שתמיד מכינה לה עוגיות שוקולד צ'יפס לפני כל הופעה - פק"ל, אולי הגיע הזמן לפתח איזו מסורת גם למרתף... ?!>

למעלה