קצת על החרדה שבפעם הראשונה

dori78

New member
קצת על החרדה שבפעם הראשונה

ולא בהכרח הראשונה בחיים, אלא הראשונה עם פרטנר חדש.

אז אחרי שהואשמתי שאני לא תורמת לפורום כי מעולם לא פתחתי הודעה חדשה - אני קופצת למים.

כמו שאני רואה את הדברים, היכולת להגיע למצב אינטימי משתנה מאדם לאדם.
נכון, לחלקנו הניסיון עוזר להתקדם מהר יותר. אבל זה לא תמיד ככה.
זה שיש לי ניסיון ואני לא בתולה, לא בהכרח אומר שיהיה לי יותר נוח לשבת בדייט מול בן אדם שאני לא מכירה.
זה לא אומר שיהיה לי יותר נוח להגיע איתו למצב אינטימי, בלי קשר לכמה אני נמשכת אליו (פיזית ומנטלית כאחד).

בעצם, אם אני מרגישה שנכון לי לחכות חודשיים עד שאני שוכבת עם פרטנר חדש - אני בבעיה בדיוק כמו הבתולות.
כי מרבית הגברים בשוק הדייטים (כן, זה שוק) מצפים לסקס מלא תוך 3 דייטים לכל היותר.
אני שומעת לא פעם את הטיעון "מה את עושה מזה עניין, זה לא שאת בתולה".
נכון, אני לא בתולה ולמרות זאת - מותר לי לקבל החלטות על הגוף שלי, גם אם הן לא לפי הנורמה המקובלת בשוק הזה.

והפואנטה שלי - אם אני יכולה למצוא פרטנר שיהיה סבלני, יחכה הרבה יותר מ-3 דייטים,
שיבין את העכבות שלי ויזרום איתי בקצב שלי - אני לא רואה בעיה לבתולות (בהנחה כמובן שרוצות לקיים יחסים מלאים).
זה לא יהיה עם כל אחד, זה לא יהיה מהר וקל, זה יהיה עם אחד שיהיה מספיק רגיש כדי להתחשב בך.
בלי קשר לסיבת ההתחשבות.
אני חושבת שזו אינדיקציה לא רעה ליכולת הזוגית של אותו פרטנר עתידי, בלי קשר לעניין הבתולים באופן ספציפי.

iba90

New member
אני מבין את החששות שלך...

לי יש למשל חרדות עצומות לגבי הגוף שלי (למרות שכבר רשמתי שאני מתאמן ושות') עצם המחשבה שאני אצטרך לחשוף את הגוף שלי כל פעם מחדש הביאה אותי לזה שאין אצלי דבר כזה שקוראים לו "סטוצים". אני מרגיש שיקח לי זמן עד שאני אוכל לחשוף את עצמי ומי שתהיה איתי היא זו (חח) שתצטרף להיות סבלנית איתי
. הגוף שלך הוא שלך בלבד ואת זו שמחליטה מתי ואיך. רק רציתי להראות לך שיש גם מצב דומה לשלך מהצד השני

dori78

New member
לא חשבתי שזה שונה אצל גברים

אבל כמו שחשבתי - בפורום הזה יהיו יותר גברים שיהיו מוכנים להודות בזה.

avi1283

New member
מאוד מסכים

לכן גם בעייני בתולין פחות מפריע מהבחינה הזאת.
כי למי שזה יפריע זה יהיה לרוב בגלל שהוא לא סבלני, ומי רוצה פרטנרים לא סבלנים ולא אכפתיים.

anima25

New member
קלישאה

גבר שלוחץ על סקס בפגישות הראשונות לא באמת מעוניין בקשר. מי שרואה בבחורה בת זוג פוטנציאלית יהיה מוכן לחכות לה.
לפעמים מה שהולך צריך ללכת וטוב שכך.

A 26 cm Schlong

New member
מצחיק שאת כותבת "קלישאה"

כי מה שכתבת בתוכן ההודעה זו אולי הקלישאה הכי גדולה בעולם.

sanaya7

New member
מסכימה איתך לגמרי

אני גם באותו מצב. לא בתולה אבל מאוד קשה לי לגעת בגבר זר. אני צריכה זמן. לא רוצה להכריח את עצמי. כשעשיתי את זה ,זה תמיד לא היה טוב, מבחינת ההרגשה...ולא פוגשת גברים שמוכנים לחכות, להיות רגישים ...

dori78

New member
ואת מרגישה הבדל

בין לגעת בו לבין לתת לו לגעת בך? בין מגע של חיבה, גם באברי מין, לבין חדירה?
לדעתי זה מאוד סובייקטיבי וגם משתנה בתלות מול מי אני עומדת.
יכול להיות שיבוא מישהו שאני ארגיש איתו בנוח אחרי 3 דייטים, או רק אחרי חודש וחצי.
זה לא קבוע, אין פרק זמן ברור וזה מבלבל גם אותי.

anima25

New member
להבדיל

איך את מבדילה בין משהו שכן תרצי להיות איתו כעבור זמן מסוים לבין משהו שאת פשוט לא נמשכת אליו?

sanaya7

New member
אני אישית

לפי תחושה, האם באה לי לראות אותו שוב אחרי דייט ראשון או לא.
אף פעם לא קרה לי שרציתי מישהו בפגישה ראשונה עד כדי כך כדי להיות איתו בקטע אינטימי
ולא בפגישה שניה..

dori78

New member
זה דווקא פשוט

אם אני לא נמשכת, אני לא נמשכת. אין באמצע.
יכול להיות מצב שאני לא נמשכת ברמה הפיזית, אבל אחרי שאני מכירה קצת יותר אני נמשכת מנטלית ואז הפיזיות פחות חשובה.
במקרה כזה, בהחלט יכול להיות שאם הבחור לא מספיק סבלני הוא יפסיד אותי.
יכול להיות גם להיפך, חתיך הורס ועוצר נשימה, שאחרי שהוא פותח את הפה, אני מבינה שמדובר בנעל בית ואז - אין כח בעולם שיגרום לי לגעת בו.

המצב שאני התכוונתי אליו, הוא כזה שאת כן נמשכת ובכל זאת משהו עוצר אותך.
זה יכול להיות חוסר נוחות שלי עם עצמי (תחושת "היום אני שמנה ומכוערת") או משהו דומה, זו יכולה להיות מחשבה בסגנון "הוא כזה חמוד, אני לא רוצה "לבזבז" אותו על סטוץ, אם הוא יחכה סימן שהוא באמת שווה את זה". אלה הדברים שעליהם דיברתי.
ואני חושבת שזה די דומה לעכבות של בחורה שהיא חסרת ניסיון לחלוטין.

וואו,איזה מים קרים.

ברשותך אתחיל מהסוף, כי זה מקום טוב עבורי. אני בן 46, וזה אומר שמשהו בגוף, ולא רק בגלל הגיל
אלה גם חוויות של החיים, משתנה בי. הדחף המיני הוא הרבה יותר נמוך משבעבר. לעומת זאת הרצון
לקשר אמיתי קיבל משמעות חזקה יותר, ואצלי הדבר מוגדר כפתיחת מרחב גדול יותר של הכרות.

אני מניח שגם אצלך האמירה הריגשית וההכרותית רוצה, מסיבות כאלה ואחרות, יותר מקום

מבחינת התחושה האישית שלי זה לנסות וליצור עם הזמן ריגושים שדרכם יהיה קל ונעים ליצור
איטימיות גופנית ומינית, וזאת בנוסף לאמון ההדדי הנבנה דרך אותה הכרות סבלנית

החרדה של הפעם הראשונה מוכרת גם לי

ivgy1980

New member
התייחסות

גבר שהוא גבר, ולא פיסטון חסר בטחון, ימתין כמה שצריך - וזה הרבה פחות מ-3 חודשים.
מעולם לא לחצתי על סקס (גם כשמאוד רציתי) - תמיד נתתי לה את זכות הקדימה.
ומה לעשות - זה תמיד השתלם! כשאשה רוצה סקס - אין לה מעצורים.

9צב

New member
מאיפה ההנחה הזו?

"כשאישה רוצה סקס אין לה מעצורים"...

אנא הסבר את עצמך, כי אני לא ממש הבנתי.

ivgy1980

New member
זו לא הנחה, זו עובדה.

אתה תהנה מהסקס הרבה יותר כשהיוזמה באה ממנה ולא ממך.
כי אתה הרי רוצה תמיד, אבל כשהיא רוצה - היא גם תשקיע יותר.
יש הבדל עצום - בין לספק רק אותך, לבין לספק גם את עצמה.

למעלה