קצת על החרדה שבפעם הראשונה

הפוך גוטה הפוך

דווקא גבר שהוא גבר ולא פיסטון חסר ניסיון לרוב פשוט ימשיך הלאה כי הוא יודע שיש מספיק בחורות אחרות בים, למה לו להתחיל להסתבך עם מישהי שחושבת שמין הוא קדוש?

עם כי אני לא חושב שהגבר הממוצע מתייאש אחרי 3 דייטים. לדעתי הסף הסביר הוא 5-10. זה לא מדע מדוייק אבל זה הסדר גודל.

Lee Rock

New member
אני יכול לומר באופן אישי

שמאוד חשוב לי, שמישהי שאני יוצא איתה תרגיש פתוחה איתי ושתהיה ביננו אווירה קלילה ולא לחוצה. קשה לי להסביר, אבל אפשר לומר שאני לא אחכה ש"תסכים", אלא יותר בכיוון ש"תרצה". יותר להשרות ביטחון וחוסר שיפוטיות, זה גם אין שאני מתנהג עם ידידים\ידידות ומגלה שהם נפתחים אלי דיי מהר

Daniel M19

New member
נכון אך עם הסתייגות מסוימת

אם את חושבת שגברים לא יחכו יותר מ3 דייטים,איזו בעיה זה יוצר לבתולות!הרי הכל צריך להיות הרבה יותר זהיר ורגיש,צריך לחכות יותר זמן.בכל זאת פעם ראשונה.
אבל אני חייבת לומר שניסיון תמיד מרגיע הרבה יותר.עצם העובדה שכבר היית שם,התנסת,חווית נותן לך פור.את יודעת בחלקך למה לצפות,בניגוד אליהן.אי וודאות הוא דבר שמתעורר פחד.
הבעיה שאת מתארת היא עמוקה הרבה יותר-המתירנות והקלות של ה"שוק" הזה היום.הכל הרבה יותר זמין ואין סיבה להתחייב.זו הבעיה של רובינו היום.
אבל אני תמיד אופטימית ומקווה שיש עוד כמה שחושבים כמוני

יש מספיק שלא מצפים לסקס תוך 3 פגישות

כבר חיכיתי מספר חודשים למישהי (ולא הייתי בתול..)

dori78

New member
ברור שיש, אני לא בטוחה שמספיק...

אבל רגע, אם כבר באת - יש לך אולי אח גדול שחושב כמוך ?

dori78

New member
הסבר אפליית גיל

תשמע, אני בת 35. אני מחפשת מישהו שיהיה בן זוגי ואבי ילדי העתידיים.
איכשהו, במציאות המטורפת של ימינו, אני לא רואה מישהו מתחת לגיל 30 "קופץ ראש" לבריכה הזאת.

זו אכן אינדיקציה ויותר מזה

כל מה שאמרת הוא נכון מאוד. היכולת להכיל את בן/ת הזוג היא בהחלט אידיקציה.

השאלה אלייך היא איך את מתקשרת את הצורך שלך בהדרגתיות באינטימיות ובזמן עד למיניות מלאה? זו נקודה קריטית בעיניי כי אם התקשורת שלך איננה איכותית מספיק יכול להיווצר אצל הבחור שאיתך כזה בלגאן במוח שהוא לא ידע איך להתנהג איתך ויותר חמור מזה הוא עלול לפרש את הצורך הזה שלך כאילו יש משהו בעייתי בו בעוד שזה לגמריי עניין פרטי שלך.

אשתף אותך על עצמי, לי אין בעיה עם סקס מלא במפגש ראשון וגם אין לי בעיה עם כך שהאישה זקוקה לזמן עד ליחסיי מין מלאים. אם אני אוהב מישהי אז אני אכיל את הקצב שלה.
הבעיה קיימת בשניי מקרים.
- כאשר התקשורת לקויה.
- כאשר לאישה יש בעיות תפקוד שאינן מטופלות

undo

יש דברים חשובים שאסור להרוס
אני מעריך את כתיבתה של דורי78
מן הראוי שיושארו לכלל הקוראים

dori78

New member
לא נורא

כמו שכבר ראית, יש לי פה די גדול ואצבעות כדי לתקתק על המקלדת את כל מה שיש לי להגיד.
נמחקו מפה מגילות ש(אולי)הכילו כמה דברים חשובים, שום דבר שלא יכול להיות משוחזר במקרה הצורך, אם וכאשר נגיע שוב לנושא. כל עוד זה משרת את המטרה של מחיקת הודעות מטרידות - דיינו.

אשמח ללמוד ממך

את הפה אמנם לא ראיתי, אז על כך אנני יכול לכתוב
אבל מחשבה גדולה ויפה..שהופכת את המקלדת לפסנתר את זה יכולתי לקרוא

מוכרת לי התחושה שלך

אני גם לא בתולה אבל אני ממש לא רואה את עצמי נכנסת למיטה עם כל אחד.
נכון שיש גברים שאני רוצה ואני מבינה את זה ואין לי בעיה לשכב בשלב מוקדם של ההיכרות.
אבל מאידך, לרוב זה לא משהו שקורה לי.
אני לא חושבת שצריך לעשות עניין מסקס או ממגע בכלל אבל זה גם לא אומר שזה בהכרח נחוץ בשלבים מוקדמים של היכרות וקשר.

יתרה מכך, שמתי לב שלרוב בכלל יש לי רתיעה ממגע.
אני מעדיפה קודם להכיר, להרגיש בנוח ליד גבר לפני שאמהר לפשק רגליים.
זה שאני מסוגלת לשכב עם מישהו ממש מהר לא הופך את העניין לטאבו וחובה מצידי, אבל יש גברים שבאמת לא מבינים את העניין כי מבחינתם אם זה משהו שעשיתי עם אחר/ים אז גם איתם זה אמור לעבוד.

אני מקווה שאת ואני עוד נמצא את הגברים שיחכו קצת יותר, כשיש צורך בכך!

למעלה