אוקע
N NoOop New member 29/8/06 #23 ../images/Emo28.gifאויי הם כאלה חמודים../images/Emo99.gif אני משרשרת תמונות שלהם מפרק אחד של התכנית שלהם, עונה ראשונה, פרק אחרון, זה היחיד שהורדתי וצילמתי תמונות עוד מעט זה מסיים להוריד עוד פרק אז אני ישים תמונות של הפרק הזה. אוקי... אני מתחילה...
../images/Emo28.gifאויי הם כאלה חמודים../images/Emo99.gif אני משרשרת תמונות שלהם מפרק אחד של התכנית שלהם, עונה ראשונה, פרק אחרון, זה היחיד שהורדתי וצילמתי תמונות עוד מעט זה מסיים להוריד עוד פרק אז אני ישים תמונות של הפרק הזה. אוקי... אני מתחילה...
N NoOop New member 29/8/06 #24 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif תמונה קצת לא מובנת חחחח אם אני לא טועה זה קול והם באימון כדורסל
../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif תמונה קצת לא מובנת חחחח אם אני לא טועה זה קול והם באימון כדורסל
N NoOop New member 29/8/06 #25 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif זה קול נכון? אויי איזה פרצופים חמודים יש לו...
N NoOop New member 29/8/06 #26 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif קראתי לו קול התכוונתי לקודי XD זה קודי? אוקיי... הוא חמוד
N NoOop New member 29/8/06 #27 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif לא צילמתי הרבה חחח... אבל הם כאלה חמודות (התמונות) 0
N NoOop New member 29/8/06 #32 ../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif הנה עוד תמונה של זאק ואני יוסיף עוד אח"כ... תגיבו