קצת עצוב לי

ביזול

New member
החכמות ענו לך, רק מוסיפה מהפרספקטיבה שלי

אני מהיותר צעירות פה נראה לי, אני אמורה להיות פרגית רעננה ומלאת כוחות, ורק לחשוב על לארח 50 איש מעייף אותי. אני מאוד אוהבת לבשל, לאפות, לתכנן תפריט וכו', אבל האירוח עצמו מעייף, לא משנה מה מכינים. שלא לדבר על הנקיונות אחר כך. אז סתם להזכיר לך שאיך שאת מרגישה כרגע, זה לא תת תפקוד. ככה מרגישים הרבה אנשים ברגיל, וזה לגיטימי.

בטח מתסכל מאוד כשיש לך יכולת מיוחדת, שאת סומכת עליה ומנצלת אותה שנים, ופתאום היא מורידה לך הילוך. זה ממש נשמע שזה חלק מהותי מאוד ממי שאת. מאוד לא כיף פתאום לאבד מוטיבציה למשהו שהיה פעם כל כך חלק ממך.

shira1960

Active member
המון חיבוקים לך -

קיבלת פה תשובות חכמות אז לא אוסיף - רק רוצה להגיד שנורא מתאים לך הקורס הזה של הנתינה ואני בטוחה שזה משהו שגם ייתן לך כוחות בהמשך הדרך.

ולגבי האירוח- כבר אמרתי לך בעבר - אני יודעת שזה קשה לעשות את הסוויץ' אבל באמת שצריך. גם אני מאוד אוהבת לארח אבל גם אני הורדתי הרבה הילוכים בשנים האחרונות כי כשיש לי לבחור בין בריאות וכוח לבין עוד מנה מרשימה, אני בוחרת בבריאות וכוח.

אמרלדה

Active member
ביזול ושירה, תודה רבה לכן

המסקנה ברורה. רק צריכה למצוא את הדרך - הכיוון שציבי נתנה נראה לי - להמשיך לארח, בקטנה. לא לוותר על זה כי זו אהבה גדולה.
לגבי דברים אחרים לעשות - כן. אני מאוד מתרגשת מהעניין. מאמינה שאוכל להצליח בו. יש לי הרבה מה לתת. בקרוב אעלה פה אופטופיק בעניין.
תודה רבה.

amysh

New member
אני גיליתי שארוח עצמו קשה יותר מהבישול

וגם אני בתקופה האחרונה לא נהנית לארח הרבה אנשים. יש לי חברה שיש לה בית גדול עם חצר ומאוד אוהבת לארח, אבל לא אוהבת לבשל לכולם אז יש ביננו חלוקה: אני מבשלת 0לא הכל אבל הרבה יחסית כי עם זה אין לי בעיה) והיא המארחת.
&nbsp
גם גילתי שאני בלחץ מארוח המוני, מרגישה כאילו יש עלי הרבה אחריות- ולכן נמנעת.

אמרלדה

Active member
חלוקה יפה

הבית שלי מתאים לאירוח רב משתתפים. גם הבית הקודם. אני נוטה לבחור את החוץ לפני שאני בוחרת את הדירה עצמה, וכשאני בוחרת, אחד משיקולי החשובים הוא אירוח.
&nbsp

למעלה