קצת פרופורציות!!!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif ככן ../images/Emo9.gif יש מלא תמונות שהם דומים.

זאת תמונה אבל ממש יפפפה (;

Shir Kaulitz

New member
אחחח ביל המדהים זה : ]]]

עם איפור ,, בלי איפור אפילו אם יעירו אותו באמצע הלילה עפ פיג'מה ושיער לא מסודררר הוא יהייה הדבר הכי יייפה בעולם !

אגנסקעXD

New member
../images/Emo23.gif

אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר..אני יותר.. ח...

PakoLina

New member
WTF?../images/Emo118.gif

אני אפילו לא קוראת פה קבוע, אבל הייתי חייבת להגיב לזה.. מה אכפת לכם אם הוא הומו או לא? ההתנהגות, הלבוש והנטיות המיניות של הסולן בכלל לא צריכות להיות נקודה לויכוח כל עוד זה לא משפיע על המוזיקה, ואני בטוחה שהוא לא צריך שאף אחת כאן תגן עליו ותגיד אם הוא הומו או לא.
אוהב בנות, לא אוהב בנות, מה זה משנה בכלל. העיקר המוזיקה. אני בכלל לא מבינה על מה הדיון.. וגם אם הוא הומו, עוד יותר טוב.
ו, פור גאד סייק, מה הקשר ל- MCR?!

למעלה