קצת פרופורציות.

ידוע לכולם שאני לא מנאמניו של ה BB.
ידוע לכולם שאני מבקר אותו לא פעם ולא פעמיים אלא כל הזמן.
ידוע לכולם שאני לא סובל את ההתנהלות הביטחונית והמדינית שלו ומכנה אותה ריקוד תימני לאמור, צעד קדימה ושני צעדים אחורה.
הוא מנהל מדיניות תבוסתנית ואני הייתי שולח לו ארגז של גזר שיאכל אותו השפן הקטן ששכח לסגור הדלת וחטף נוח'בה של נזלת.
כולם יודעים שהוא ניגף הוא ועציצי הליכוד מפלגה של סמרטוטים עלובים שאוהבים את הכיסא בכנסת ואת הפנסיות העתידיות בפני השמאל האלים והבוגדני.
אבל אם הייתי אזרח ישראלי . לא הייתי רוצה לראות מישהו אחר בראש ההנהגה של המדינה שלכם.
ללמדכם עד כמה השמאל היהודי הישראלי שמשתף פעולה עם מוסלמים אנטישמים תומכי טרור עם הגנה של בית המשפט העליון ותקשורת תבוסתנית בוגדנית .
רק תחשבו מה היה קורה אם השמאל היה בשלטון . לא רוצה לחשוב על זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ידוע לכולם שאני לא סובל את ההתנהלות הביטחונית והמדינית שלו ומכנה אותה ריקוד תימני לאמור, צעד קדימה ושני צעדים אחורה.
הוא מנהל מדיניות תבוסתנית ואני הייתי שולח לו ארגז של גזר שיאכל אותו השפן הקטן ששכח לסגור הדלת וחטף נוח'בה של נזלת.
כולם יודעים שהוא ניגף הוא ועציצי הליכוד מפלגה של סמרטוטים עלובים שאוהבים את הכיסא בכנסת ואת הפנסיות העתידיות בפני השמאל האלים והבוגדני.
אבל אם הייתי אזרח ישראלי . לא הייתי רוצה לראות מישהו אחר בראש ההנהגה של המדינה שלכם.
ללמדכם עד כמה השמאל היהודי הישראלי שמשתף פעולה עם מוסלמים אנטישמים תומכי טרור עם הגנה של בית המשפט העליון ותקשורת תבוסתנית בוגדנית .
לדעתי גם בנט, גם ליברמן וגם סער ואפילו ישראל כ"ץ היו מנהלים את המדינה טוב יותר.

דיברגנט חדש

Well-known member
  • ליברמן? :D
  • בנט? היה דובר של כל ראשי המפלגות האחרים במקום להנהיג.
  • סער? קאנסטע זיין א תמאוואטע מיטט א פונים וי א שמאטע שאף אחד לא יכבד אותו.

דוגרי? הם ישבו בממשלה אחת עם תומכי טרור מוסלמים. לאמור? לעולם לא הייתי מצביע עבורם.
בנט גמר את הקריירה שלו. הוא שקרן שרימה את הבוחרים שלו ומכר את המנדטים שלהם לשמאל תמורת כסא ראש ממשלה.
ליברמן ישב עם מוסלמים תומכי טרור בממשלה אחת וגם גידום.
מבחינתי הם גמורים פוליטית. הכוונה אצלי הם גמורים פוליטית.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה תלוי מן הסתם גם עם איזו קואליציה הם עובדים. אבל תכל'ס זה לא כל כך משנה. אלא אם כן יקרה משהו מוזר ושוב יעלה כאן לשלטון ראש מפלגה של פחות מעשרה מנדטים, אף אחד מהנ"ל לא צפוי לזכות להגיע למעמד הזה בו נוכל לבחון את איכויותיו כראש ממשלה. גם בנט בתקופה הקצרה שישב על הכסא, לא תפקד כראש ממשלה בעל סמכויות והיה בס"ה דובר ממשלה של ראשי ממשלה, כל אחד בתחומו. כך שגם לגביו אין כל דרך לדעת כיום.

מצד אחד זה מחזק את דבריך. מצד שני זה מלמד שאין לך כל דרך בעולם לדעת שהם היו מנהיגים טוב יותר מראש הממשלה הנבחר הנוכחי, מה שהופך את דבריך לרל"ביות גרידא :).

The Real Big Joe

Well-known member
מה לך ול"פרופורציות"? מטורפים כמוך מצטיינים בהעדר כל יכולת שיפוט של פרופורציות.

מה לך ול"פרופורציות"? מטורפים כמוך מצטיינים בהעדר כל יכולת שיפוט של פרופורציות.
אני לא מטורף. אתה מטורף. מטורף זה אחד שדופק את הראש בקיר כדי לצאת מהחדר כשיש לידו דלת פתוחה לרווחה.
זה מה שאתם מסמורטטי מוח שלא עובד. אצלכם הרגש מנהל לכם את החיים ולא השכל.
אני האחרון שאפשר לכנות אותו מטורף.
שיירת מכוניות של ארגוני שמאל למען תהליך השלום + ביקור גוש שלום באבו-דיס (youtube.com)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח
חח
ח
יודע מתי זה היה? לפני 30 ויותר שנים.
ב ה מ ו ת.
הרסתם את מדינת ישראל חבורת פסיכופטים חולמי חלומות והזיות.

וזה המטרה של קמפיין מודרני - בגלל שהמנהיגים לרעת העם הם אפילו לא טורחים

להצטייר כלטובת העם כי זה יהיה מצחיק,הם יותר דואגים שהשני יראה יותר רע מהם.

אז למרות שאתה לכאורה נגד ביבי בפועל אתה ביביסט.

evglev1

Well-known member
מנהל
וזה המטרה של קמפיין מודרני - בגלל שהמנהיגים לרעת העם הם אפילו לא טורחים

להצטייר כלטובת העם כי זה יהיה מצחיק,הם יותר דואגים שהשני יראה יותר רע מהם.

אז למרות שאתה לכאורה נגד ביבי בפועל אתה ביביסט.
זאת הבעיה הקשה של השמאל, מאז התגלה שאבו מאזן לא פרטנר, לשמאל אין אלטרנטיבה פטריוטית להציע והם מציעים או כניעה מוחלטת או ללכת עם הראש בקיר כאילו אבו מאזן פרטנר או לברוח חד צדדית, עם הצעות כאלה גם את הימנים הכי מתונים או רכים הם לא ייגייסו. כך שבתחום הביטחון יש אלטרנטיבה של ביבי ואלטרנטיבה של בן גביר, האלטנטיבה של השמאל זאת פיקציה.

xyxy210

Well-known member
זאת הבעיה הקשה של השמאל, מאז התגלה שאבו מאזן לא פרטנר, לשמאל אין אלטרנטיבה פטריוטית להציע והם מציעים או כניעה מוחלטת או ללכת עם הראש בקיר כאילו אבו מאזן פרטנר או לברוח חד צדדית, עם הצעות כאלה גם את הימנים הכי מתונים או רכים הם לא ייגייסו. כך שבתחום הביטחון יש אלטרנטיבה של ביבי ואלטרנטיבה של בן גביר, האלטנטיבה של השמאל זאת פיקציה.
סתם להשכלתך. יש מעט מאוד ימנים אמיתיים.
כל השאר , כולל מרבית חברי הפורום המכובד, הם כרותי אונה מסכנים , מזרחים, שעבורם ביבי הוא אלוהים +.
מחר ביבי יבוא ויגיד - בדקתי ואבו מאזן והרש"פ הם פארטנר להסכם, אתה תראה איך כולם, סטילשמוק, מיציתי, מראבו, בון-דוק, מוטי המציץ ואפילו היפרבולה....כולל אותך, יגידו/תגיד אמן כן יהי רצון .

xyxy210

Well-known member
כל השאר , כולל מרבית חברי הפורום המכובד, הם כרותי אונה מסכנים , מזרחים, שעבורם ביבי הוא אלוהים +.
מחר ביבי יבוא ויגיד - בדקתי ואבו מאזן והרש"פ הם פארטנר להסכם, אתה תראה איך כולם, סטילשמוק, מיציתי, מראבו, בון-דוק, מוטי המציץ ואפילו היפרבולה....כולל אותך, יגידו/תגיד אמן כן יהי רצון .
או קיי, אז אתה לא תגיד אמן כן יהי רצון...רק תהנהן בראשך....בסדר ?

evglev1

Well-known member
מנהל
או קיי, אז אתה לא תגיד אמן כן יהי רצון...רק תהנהן בראשך....בסדר ?
אתה צוחק? הרי תמכתי בבנט וטענתי שביבי לא ימני במילימטר וממשלות הימין של ביבי ניהלו מדיניות יותר שמלאנית מ"ממשלת האחים המוסלמים" של בנט. ובכלל היחס שלי לביבי נובע מכך שאני מאמין לכתבה בידיעות אחרונות ולבוגי יעלון שבמו"מ שציפי לבני ומולכו ניהלו מול אבו מאזן ביבי הציע את גבולות 1967 עם חילופי שטחים של מטר למטר.

טוב מאוד שלא הזכרת את חוח. לא מסכים איתך לגבי סטילהוק הרינגטון מיציתי מר אבו בון דוק מוטי חוף מציצים וגם ההיפרבולה לא מאמין שיאמרו אמן. אם נתניהו יאמר שמחמוד עבאס הוא פרטנר להסכם בבחירות הבאות הליכוד תקבל מספר מנדטים בעל ספרה אחת.

SupermanZW

Well-known member
טוב מאוד שלא הזכרת את חוח. לא מסכים איתך לגבי סטילהוק הרינגטון מיציתי מר אבו בון דוק מוטי חוף מציצים וגם ההיפרבולה לא מאמין שיאמרו אמן. אם נתניהו יאמר שמחמוד עבאס הוא פרטנר להסכם בבחירות הבאות הליכוד תקבל מספר מנדטים בעל ספרה אחת.
מה שכתבת הגיוני אבל לא נכון. עושים לביבי פולחן אישיות ומעריציו מאמינים לכל מה שהוא אומר.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה שכתבת הגיוני אבל לא נכון. עושים לביבי פולחן אישיות ומעריציו מאמינים לכל מה שהוא אומר.
אבל בחברי הפורום הוא טעה בגדול כי אני ופרבולה תמכנו בממשלת בנט, ולפרבולה לפני ה-7.10.2023 לא הייתה מילה טובה להגיד על ביבי והוא תמיד כתב ביבי השמלאני או ביבי ה"ימני" וגם מארבו תקף את ביבי כשבימים הראשונים של הממשלה פינו מאחז. ובכלל רוב האנשים שהוא ציין בכלל הצביעו לבן גביר ולא לביבי.

SupermanZW

Well-known member
אבל בחברי הפורום הוא טעה בגדול כי אני ופרבולה תמכנו בממשלת בנט, ולפרבולה לפני ה-7.10.2023 לא הייתה מילה טובה להגיד על ביבי והוא תמיד כתב ביבי השמלאני או ביבי ה"ימני" וגם מארבו תקף את ביבי כשבימים הראשונים של הממשלה פינו מאחז. ובכלל רוב האנשים שהוא ציין בכלל הצביעו לבן גביר ולא לביבי.
זה מאוד מעניין, אבל כשמשווים הצהרות לפני בחירות לתוצאות הבחירות זה אף פעם לא מתאים.

xyxy210

Well-known member
חוחצ'יק היקר. עכשו אני בהחלט מאמין שאתה לא חי בארץ.
לא יודע היכן אתה בדיוק אבל אין לך מושג מי הם אותם ימנמנים כרותי אונה שמצביעים לביבי - לביבי , לא לליכוד או למפלגה כזאת או אחרת.
קבל דוגמית....ואם אתה חושב שהשמות שהזכרתי שונות מהדוגמית [שלהלן] אתה פשוט טועה.
להלן הדוגמית

חוחצ'יק היקר. עכשו אני בהחלט מאמין שאתה לא חי בארץ.
לא יודע היכן אתה בדיוק אבל אין לך מושג מי הם אותם ימנמנים כרותי אונה שמצביעים לביבי - לביבי , לא לליכוד או למפלגה כזאת או אחרת.
קבל דוגמית....ואם אתה חושב שהשמות שהזכרתי שונות מהדוגמית [שלהלן] אתה פשוט טועה.
להלן הדוגמית
אתה מתכוון שיותר מחצי הציבור הישראלי הם כרותי אונה? ומה עם החרדים? ומה עם הציונים הדתיים? ומה עם בוחרי עוצמה יהודית כהניסטים? גם הם כרותי אונות? רק אתם השמאל חמישה וחצי מנדטים עלובים והחברים שלכם המוסלמים אתם הנאורים? אתם הצודקים?

xyxy210

Well-known member
אתה מתכוון שיותר מחצי הציבור הישראלי הם כרותי אונה? ומה עם החרדים? ומה עם הציונים הדתיים? ומה עם בוחרי עוצמה יהודית כהניסטים? גם הם כרותי אונות? רק אתם השמאל חמישה וחצי מנדטים עלובים והחברים שלכם המוסלמים אתם הנאורים? אתם הצודקים?
כפי שאמרתי לך , ברור שאין לך שמץ של מושג מה קורה בארץ.
בנוסף..נו טוב. חשבון זה לא החלק החזק שלך.
הבעיה שקיימת בארץ היום [קיטוב נוראי] , היא "העבודה" של ביבי ש 15 שנים האחרונות.
הקיטוב בציבור מורכב משני אלמנטים עיקריים :
האחד - רק לא ביבי ורק כן ביבי.
רוב הציבור באופן מובהק הוא בעד "רק לא ביבי". בלי קשר לימין שמאל,
אלו שבעד, הן בעיקר בגין האתנן שהם מקבלים.
בנוסף, בעקבות האתנן , נוצר קיטוב לא פחות חמור בין החרדים/עוצמה יהודית/ והדתיים [אין היום יותר צינים דתיים. ] והחילונים שלמעשה מפרנסים את הראשונים .
עכשו צא וחשב בעצמך מיהם וכמה הם כרותי האונה.

למעלה