קצת פרופורציות.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם להשכלתך. יש מעט מאוד ימנים אמיתיים.
כל השאר , כולל מרבית חברי הפורום המכובד, הם כרותי אונה מסכנים , מזרחים, שעבורם ביבי הוא אלוהים +.
מחר ביבי יבוא ויגיד - בדקתי ואבו מאזן והרש"פ הם פארטנר להסכם, אתה תראה איך כולם, סטילשמוק, מיציתי, מראבו, בון-דוק, מוטי המציץ ואפילו היפרבולה....כולל אותך, יגידו/תגיד אמן כן יהי רצון .
זה שהרל"ב אוהב לצווח שעבור הימין "ביבי הוא אלוקים" וכדו', רק מלמד על בורותו של השמאל (הרל"בי) ועל כך שמעולם לא השכיל להבין את הלך מחשבתו של הימין. אז מתוך בורותו זו, הוא מעדיף להשמיץ ולתקוף, לנסות להקטין ולהקניט. החכמים (המעטים) שבשמאל כבר הבינו זה מכבר שגישה זו לא רק שלא משרתת אותם, אלא היא גם זו שגורמת להם להפסיד את קולו של העם כל פעם מחדש. אלו שטרם החכימו, ובכן כאן הם לפניך. עצוב למדי בס"ה ולטעמי נושא מרתק למחקר בתחום בריאות הנפש. אבל בינתיים הקבוצה מרגישה צורך שוב ושוב לגלות את טיפשותה ועיוולותה ברבים. זכותה כמובן.

xyxy210

Well-known member
זה שהרל"ב אוהב לצווח שעבור הימין "ביבי הוא אלוקים" וכדו', רק מלמד על בורותו של השמאל (הרל"בי) ועל כך שמעולם לא השכיל להבין את הלך מחשבתו של הימין. אז מתוך בורותו זו, הוא מעדיף להשמיץ ולתקוף, לנסות להקטין ולהקניט. החכמים (המעטים) שבשמאל כבר הבינו זה מכבר שגישה זו לא רק שלא משרתת אותם, אלא היא גם זו שגורמת להם להפסיד את קולו של העם כל פעם מחדש. אלו שטרם החכימו, ובכן כאן הם לפניך. עצוב למדי בס"ה ולטעמי נושא מרתק למחקר בתחום בריאות הנפש. אבל בינתיים הקבוצה מרגישה צורך שוב ושוב לגלות את טיפשותה ועיוולותה ברבים. זכותה כמובן.
חמודי, ישבת בסוכה ?
אירחת אושפיז אחד או שתיים ?
נפנפת בלולב ?
הרחת את ההדס והערבה ?
ליטפת את האתרוג ?
נהנת ?
הם נהנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
חמודי, ישבת בסוכה ?
נפנפת בלולב ?
הרחת את ההדס והערבה ?
ליטפת את האתרוג ?
נהנת ?
הם נהנו.
יקירי, אני מתנצל, אבל אין לי פנאי (או חשק) הערב לשחק איתך. אנא פנה לחבריך לארגז החול ובקש מהם להחליף אותי הפעם. מתנצל שלא קראתי את דבריך מעבר למשפט הראשון, אך הנסיון כמובן מלמד שהסיכוי שאמצא בהמשך משהו ענייני במיוחד או מעניין מבחינתי כל כך נמוך, שזה פשוט לא שווה לי את המאמץ. עמך הסליחה והרבה הצלחה אם מצבך מחייב אותך הערב לעוד הרבה תגובות השמצה פבלוביים.

מועדים לשמחה.

חמודי, ישבת בסוכה ?
נפנפת בלולב ?
הרחת את ההדס והערבה ?
ליטפת את האתרוג ?
נהנת ?
הם נהנו.
זהו התחלת עם הציניות שלא במקומה? מה קשור המנהג היהודי לשבת בסוכה בחג סוכות למה שהרינגטון הסביר לך?
אתה יודע כמה מצביעי שמאל יושבין בסוכה ? עשרות אלפים. זה שאתה אולי אוהב לאכול חזיר במרפסת ביום כיפור ולא לשבת בסוכה זאת זכותך אבל אתה המיעוט שבמיעוט רוב הציבור היהודי גם אלה החילונים יושבים בסוכה ומקיימים את המסורת היהודית בשביל הילדים הנכדים . אתה מסווג אם אתה יהודי כערב רב של שונאי עצמם כיהודים שהיא סביר להניח הפרעה נפשית חשוכת מרפא.

xyxy210

Well-known member
יקירי, אני מתנצל, אבל אין לי פנאי (או חשק) הערב לשחק איתך. אנא פנה לחבריך לארגז החול ובקש מהם להחליף אותי הפעם. מתנצל שלא קראתי את דבריך מעבר למשפט הראשון, אך הנסיון כמובן מלמד שהסיכוי שאמצא בהמשך משהו ענייני במיוחד או מעניין מבחינתי כל כך נמוך, שזה פשוט לא שווה לי את המאמץ. עמך הסליחה והרבה הצלחה אם מצבך מחייב אותך הערב לעוד הרבה תגובות השמצה פבלוביים.

מועדים לשמחה.
ראה כמה טרחת לחרטט .
ראה שוב , זה עשה לך טוב , נכון ?
הם נהנו.

זאת הבעיה הקשה של השמאל, מאז התגלה שאבו מאזן לא פרטנר, לשמאל אין אלטרנטיבה פטריוטית להציע והם מציעים או כניעה מוחלטת או ללכת עם הראש בקיר כאילו אבו מאזן פרטנר או לברוח חד צדדית, עם הצעות כאלה גם את הימנים הכי מתונים או רכים הם לא ייגייסו. כך שבתחום הביטחון יש אלטרנטיבה של ביבי ואלטרנטיבה של בן גביר, האלטנטיבה של השמאל זאת פיקציה.
שזה מאוד מוזר כי בגדול השמאל בעד היפרדות - מדינה פלסטינית.

השמאל הקיצוני הוא בעד מדינה דו לאומית בגבולות 67.

מה שקרה לדעתי זה השמאל קיבל הלם מאז ברק והכישלון עם עראפת.

ביילין לא היה מספיק אמיץ להגיד בפה מלא - התנתקות חד צדדית עכשיו כי אוסלו ניכשל.

למה?

כי אם הוא נכשל זה אומר שהשמאל טעה ברמה מסוימת.

אז במקום לחתוך הפסד ולהגיד טעינו , עראפת לא פרטנר בוא נתנתק עכשיו זה האג'נדה שלנו,

כמו מכורים בקזינו הם הביאו את הפרטנר הבא - אבו מאזן.

בינתיים ביבי בקדנציה שניה הגיע מחוזק אחרי שקיבל שיעורי משחק באמריקה ועבד

על הטעויות שלו מהפעם הראשונה.

הצליח לשכנע את האנשים במרכז ש"זה אבוד עם הערבים" עם כל מיני תרגילים מלוכלכים.

הרי בנו אח"כ את גדר ההפרדה

במילא - זה אומר שהגדר היא התפתחות טבעית לפני מדינה.

אגב ביבי החליטי לא לרוץ ונתן לשרון להיבחר כי ידעו שתהיה ההתנתקות ולא רצה להתלכלכך עם זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
שזה מאוד מוזר כי בגדול השמאל בעד היפרדות - מדינה פלסטינית.

השמאל הקיצוני הוא בעד מדינה דו לאומית בגבולות 67.

מה שקרה לדעתי זה השמאל קיבל הלם מאז ברק והכישלון עם עראפת.

ביילין לא היה מספיק אמיץ להגיד בפה מלא - התנתקות חד צדדית עכשיו כי אוסלו ניכשל.

למה?

כי אם הוא נכשל זה אומר שהשמאל טעה ברמה מסוימת.

אז במקום לחתוך הפסד ולהגיד טעינו , עראפת לא פרטנר בוא נתנתק עכשיו זה האג'נדה שלנו,

כמו מכורים בקזינו הם הביאו את הפרטנר הבא - אבו מאזן.

בינתיים ביבי בקדנציה שניה הגיע מחוזק אחרי שקיבל שיעורי משחק באמריקה ועבד

על הטעויות שלו מהפעם הראשונה.

הצליח לשכנע את האנשים במרכז ש"זה אבוד עם הערבים" עם כל מיני תרגילים מלוכלכים.

הרי בנו אח"כ את גדר ההפרדה

במילא - זה אומר שהגדר היא התפתחות טבעית לפני מדינה.

אגב ביבי החליטי לא לרוץ ונתן לשרון להיבחר כי ידעו שתהיה ההתנתקות ולא רצה להתלכלכך עם זה.
לביבי היו סיבות נוספות לתת לשרון ז"ל להתמודד מולו, אם לא היה מצליח להקים ממשלת אחדות ואז לא היה לו כישרון פוליטי כזה וגם השמאל כבר אז שמר לו טינה היה בממשלת ימין ממש צרה שגם דן מרידור שרוצה הסדר וגם רחבעם זאבי הי"ד שלא מוכן לשום וויתורים יכלו להפיל אותו כל אחד מהכיוון שלו. וייתכן שהוא חשב בסגנון שלו שהעבודה ירצו לדחוק את מחליפו של ברק לקיר ולא ייכנסו לממשלה כדי שהקדנציה של המחליף של ברק תהיה קצרה מזו של ברק ואולי גם קיווה לנצח בליכוד ובעם לאחר ששרון ז"ל מיד היה שובר את השיא של ברק של הקדנציה הקצרה ביותר.

לביבי היו סיבות נוספות לתת לשרון ז"ל להתמודד מולו
הוא לא התמודד מולו זה העיניין,הוא ויתר!

כי ידע שזה יכול לפגוע בו ההתנתקות לטווח הארוך.

היה לו מידע פנימי שתהיה התנתקות,שרון לא היה פופולרי כבר קודם.

הוא אמר לעצמו גם אני לא אתלכלך עם ההתנתקות ואחזק את עצמי פוליטית בינתיים.

הוא גם היה נגד ההתנתקות בדיבורים וגם מספיק הצביע והשפיע על אחרים שזה יעבור.

בקיצור שחזר מחו"ל הוא לא היה מספיק חזק פוליטית.

אחרי ההפסד לברק היה צריך להתעצם וההתנתקות לא הייתה מעצימה אותו רק עושה לו כאב ראש.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא לא התמודד מולו זה העיניין,הוא ויתר!

כי ידע שזה יכול לפגוע בו ההתנתקות לטווח הארוך.

היה לו מידע פנימי שתהיה התנתקות,שרון לא היה פופולרי כבר קודם.

הוא אמר לעצמו גם אני לא אתלכלך עם ההתנתקות ואחזק את עצמי פוליטית בינתיים.

הוא גם היה נגד ההתנתקות בדיבורים וגם מספיק הצביע והשפיע על אחרים שזה יעבור.

בקיצור שחזר מחו"ל הוא לא היה מספיק חזק פוליטית.

אחרי ההפסד לברק היה צריך להתעצם וההתנתקות לא הייתה מעצימה אותו רק עושה לו כאב ראש.
התכוונתי שביבי לא רצה להתמודד מול ברק בבחירות מיוחדות ולהישאר עם הכנסת שאיתה הפסיד בבחירות הקודמות. דווקא אני זוכר שהוא מאוד רצה בחירות לכנסת ומאוד כעס על ש"ס שכדי לשמור על 17 המנדטים שלהם ולא להחזיר בערך 6 מנדטים לליכוד הם מנעו בחירות לכנסת ותמכו בברק ובשמאל בכוונה לבחירות מיוחדות לראשות הממשלה. והיו מובן מאליו שאם היו בחירות גם לכנסת הוא היה מתמודד. העניין הוא שהוא ידע שאם ייבחר יצטרך לעשות וויתורים לערבים בין אם בשביל ממשלת אחדות עם העבודה ובין אם כדי לרצות את דן מרידור, רוני מילוא ואולי דוד לוי ז"ל שלא היו מרשים לו קיפאון מדיני, כפי שגם כשחזר לשלטון היה צריך את נאום בר אילן כדי להחזיק בממשלה לא רק את אהוד ברק אלא גם את דן מרידור.

וזה המטרה של קמפיין מודרני - בגלל שהמנהיגים לרעת העם הם אפילו לא טורחים

להצטייר כלטובת העם כי זה יהיה מצחיק,הם יותר דואגים שהשני יראה יותר רע מהם.

אז למרות שאתה לכאורה נגד ביבי בפועל אתה ביביסט.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלו לא להגזים? אני כהניסט לא ביביסט אבל אני גם מציאוטיסט חחחחחחח

SupermanZW

Well-known member
לא.

אם היה מקובל עלי הייתי זוכר ;) אני מניח.

תגיד בכל זאת.
להצביע למפלגה שתעבור בודאות את אחוז החסימה אך אין סיכוי שתשב בקואליציה עם המנהיג או המפלגה בהם אינך מעוניין ושצפויים לנצח בבחירות. כך אתה עושה מה שביכולתך להחליש ממשלה בה אינך מעוניין.

להצביע למפלגה שתעבור בודאות את אחוז החסימה אך אין סיכוי שתשב בקואליציה עם המנהיג או המפלגה בהם אינך מעוניין ושצפויים לנצח בבחירות. כך אתה עושה מה שביכולתך להחליש ממשלה בה אינך מעוניין.
אני מבין למה לא זכרתי את זה,

לא רלוונטי לגבי.

הרי אם אני מאמין שכל המפלגות נשלטות מלמעלה...

אולי למעט החדשות שיש סיכוי סביר שלא יעברו את אחוז החסימה.

SupermanZW

Well-known member
אני מבין למה לא זכרתי את זה,

לא רלוונטי לגבי.

הרי אם אני מאמין שכל המפלגות נשלטות מלמעלה...

אולי למעט החדשות שיש סיכוי סביר שלא יעברו את אחוז החסימה.
אם 5% מהמצביעים בישראל יפעלו כפי שרציתי גם השולטים מלמעלה לא יוכלו להשפיע על ישראל, כי הממשלה בה תהיה משותקת. כדור השלג ייעצר. אתה כבר איבדת תקווה, אני אומר שכבר אין מה להפסיד, אז למה לא לנסות? אני גם צופה שאין 5% כאלה, בטח לא עכשיו, יש אולי 2%, אבל אם יראו שזה מצליח מצביעים נוספים יתעודדו מכך והשיעור יגדל, עד שאולי יצליחו להתנגד לפורום הכלכלי העולמי, לאו"ם, ועוד. גם עצירת המגמה הרעה עדיפה על המשך הדרדרות כדור השלג.

אם 5% מהמצביעים בישראל יפעלו כפי שרציתי גם השולטים מלמעלה לא יוכלו להשפיע על ישראל, כי הממשלה בה תהיה משותקת. כדור השלג ייעצר. אתה כבר איבדת תקווה, אני אומר שכבר אין מה להפסיד, אז למה לא לנסות? אני גם צופה שאין 5% כאלה, בטח לא עכשיו, יש אולי 2%, אבל אם יראו שזה מצליח מצביעים נוספים יתעודדו מכך והשיעור יגדל, עד שאולי יצליחו להתנגד לפורום הכלכלי העולמי, לאו"ם, ועוד. גם עצירת המגמה הרעה עדיפה על המשך הדרדרות כדור השלג.
הבעיה שכל מפלגה תשב בקואליציה עם מישהו,

לפני ביבי הערבים ישבו עם בנט.

מה זה אומר?

השיטה שלך עובדת רק אם יש הרבה אנשים שיכולים להרכיב ממשלה

אבל בפועל יש רק מהגושים הגדולים.

אז נניח שלא ילכו עם ביבי אלא עם גנץ.

מה זה משנה?

מה שחשוב שידעו את האמת.

למשל שנתנו להם להיכס ב 7.10

איזה פיתרון יעשו - ימין/שמאל - פחות חשוב זה

כבר באמת הרוב קובע.

למעלה