קצת צילומים מנתב"ג

• פותח הנושא LLEM
  • פורסם בתאריך

LLEM

New member
קצת צילומים מנתב"ג

היום עברתי במקרה ליד נתב"ג ופתאום נפלה עליי החלטה להתמקם בקרבת מקום ולנסות את המצלמה החדשה שלי. אני חייב לציין שאני לא צלם מקצועי וזה נסיון ראשון של המצלמה בזמן אמת (עדיין לא סיימתי ללמוד אותה), אז אל תצפו לאיכות תמונות טובה. ודווקא בפעם הראשונה שאני מנסה את המצלמה, ממש במקרה קלטתי בעדשה טיסת מבנה די מוזרה (אני לא יודע אם זה נדיר, אבל לי עדיין לא יצא לראות דבר כזה): בואינג 707, הרקולס ומטוס סילוני קטן (שלא הצלחתי לקלוט איזה, ואולי המומחים פה יעזרו לי) בטיסת מבנה קרובה בין 800 ל-1200 רגל מעל השדה ממערב למזרח. כמו שאמרתי, זה ממש הפתיע אותי (קלטתי אותם רק כששמעתי את הרעש של ה-707), ואני בתור צלם חדש הצלחתי לצלם תמונה מוצלחת אחת מתוך שלוש שיצאו לא משהו. דרך אגב, אם למישהו יש טיפים לצילום מבחינת רזולוציה מתאימה (על מנת שהקובץ יהיה בסדר גודל של 250K ומטה) או לחילופין שיטות המרה להקטנת גודל הקובץ עם מינימום פגיעה באיכות, אני אשמח לשמוע. יום טוב לכולם.

mr lavi

New member
הקטן הזה ראה כמו ה"שחף" של התעשייה

האווירית לישראל...IAI

tcu6

New member
גם לדעתי זה ה"שחף" גרסת הווסטוינד

שמש לסיור ימי. בכלל המבנה הזה כנראה בחזרה למפגן שיערת בסוף שבוע זה לרגל יום החיל בחצרים. מקבץ תובלה.

itaiking7

New member
הגשר של צפירה זה אחלה מקום

לצלם ממנו, רק צריך להיזהר מהנהגים שטסים שם על הכביש.

LLEM

New member
ולכן מה שצריך לעשות זה

לחצות את המעקה שלפני הגשר בצד הדרומי שלו (לכיוון מסילת הרכבת) ולהתמקם (ביודעין שה"טייסים" בכביש לוקחים אחריות על גורלם בלבד ולא על שלי). כמובן ששמתי את המכונית במקום אחר, אחרת זאת התאבדות פיזית וכלכלית
.

LLEM

New member
שלילי

אם אתה מגיע מדרום: ממחלף שפירים צפונה על 412. אם אתה מגיע מצפון: מצומת יהוד-מערב דרומה על 412. בשלב כלשהו יהיה לך רמזור עם שילוט ובו בין היתר הישובים "יגל" ו"צפריה" או משהו כזה. הפנייה היא לכיוון מזרח (למעשה לכיוון השדה). אחרי כמה מאות מטרים תגיע לגשר שעובר מעל פסי הרכבת (אי אפשר לפספס). התצפית הכי טובה היא מהגשר. לא ממליץ לך לחנות את הרכב בשוליים של הגשר כי איזה "טייס כביש" יוריד לך אותו בשלב מסויים.

dogo argentino

New member
יש לי שאלה.

איך אפשר להגיע משם דרך נתב''ג כי אני לוקח רכבת לנתב''ג אז איך אני מגיע לשם?

LLEM

New member
תשובה

דבר ראשון: זה די רחוק מתחנת הרכבת בטרמינל 3 (אם אתה הולך ברגל). דבר שני: אני לא בטוח שאפשר כי המתחם של נתב"ג מגודר. אם כבר אתה לוקח רכבת לטרמינל, למה שלא תבקר באולם שחקים? שם יש לך תצפית לא רעה (קצת פחות טובה מזאת). הדרך היחידה להגיע לשם זה מאיפה שאמרתי לך. אפשר להגיע גם מהצד השני (דרך מקומית) אבל זה ממש מסובך.

sean biv

New member
זה הכביש שמוביל ללוד יסית כביש ראשי

אם לוקחים את איילון אז אחרי נתב"ג יורדים במחלף לפת תקוה צומת אחרי זה זה אל על

IMadd2

New member
אתה מבלבל

צומת אל אל הוא בנתיב הנחיתה על 30 (דרום-מזרח לנתב"ג). ולא לזה הכוונה. הגשר המדובר נמצא בדרום מערב, וניתן לצפות ממנו בנחיתות על 12 והמראות מ-30 ובעיקר מ-26 אנסה לערוך מפה ולהוסיף לשירשור בהמשך

LLEM

New member
הכנס לאתר של רשות שדות התעופה

באתר שלהם תוכל לבדוק שעות המראות ונחיתות.

למעלה