קצת צילומים מנתב"ג

• פותח הנושא LLEM
  • פורסם בתאריך

מענדי

New member
אפשר לקחת את הרכבת לכפר חב"ד

לקחת טרמפ ליציאה מצפריה לכיון אור יהודה, ואתה על הגשר

אמיר72

New member
אכן שחף

קל מאוד לזהות אותו בשל שני מאפיינים - צבע אפור מלא; והראדום השחור הגדול והבולט באף הנושא את מכ"מ החיפוש הימי.

e dor

New member
תתחדש על המצלמה

כל הכבוד על התפיסה המעניינת והמיוחדת.

LLEM

New member
תודה לכולם!

תודה על התגובות, התשובות לשאלות ועל הקישור למאמר. המצלמה היא "Canon PowerShot S1 IS". למרות שהרזולוציה שלה נמוכה יחסית (3.2 מגה פיקסלים), בחרתי אותה בגלל ה- Image Stabilizer היחודי שלה שמונע את תופעת רעידות הידיים, במיוחד בזומים גדולים (במקרה הזה, עד 10 אופטי) - דבר שימושי ביותר כי אני הולך לצלם הרבה מטיסות ממטוס קל. יש לה גם וידאו לא רע: ללא הגבלה ו-30 פריימים לשנייה. אולי אני אצליח להביא סרטונים בהזדמנות. גם המחיר ירד בעקבות יציאתה של הגרסה השנייה לשוק.

YHS

New member
נו? כבר יודעים למה המבנה?

טוב, חכו לערב......

YHS

New member
הנה, עכשיו אתה יודע. מבנה הכנה.

לזה

e dor

New member
זה מה שחשבתי !

בדיוק הרגע רשמתי בדיון אחר. תודה
נראה יפה מאוד !

eagle701

New member
סתכלו בפורום טיסנאות ותראו שם תמונה

בתמונה תוכלו לראות את מטוס הנחשון החדש מלווה ב707 ובהרקולס כמו בתמונה פה בשביל זה כנראה היו האימונים

daveair

New member
yah I saw them as well

I was waiting at the evia hotel in yahod before I left for el paso how many flights a day do malev have out of ben gurion. I could have been sure I saw at least 3. I was so pissed off when I found out that petermax was there a day before and I dident get to fly on it. I will try to sort the hebrew out here soon.

e dor

New member
באמת הרבה מאלבים בשבוע האחרון

נכון באחת (או יותר) מן הפעמים - זה אפילו היה 762 ??

daveair

New member
אני חושב שכן

או הנה סידרתי את העברית. הייתי קצת רחוק מהשדה. זה היה מהקומת גג של מלון אוויה ביהוד. אז בקיצור אני לא מכיר כל כך את הצי של מאלב אז לא ידעתי אם זה אולי איזה A310 או משהו. מה שהצחיק אותי זה שלקח לMD90 של חברת תעופה שלא זיהיתי יותר מסלול להתרומם מאשר ל777 של אל על. אז רגע מה היה בסוף בחצרים? הסיסקאן גם קיבל תידלוק מה707?

e dor

New member
אין להם A310

אם לא 737 אז רק 767 כאן, יש גם פוקרים אבל לכאן הם לא מגיעים. לגבי תדלוק - קשה לי להאמין שסי סקאן יכול לקבל תדלוק באוויר.

daveair

New member
כן בגלל זה אמרתי שאני לא מכיר את

הצי שלהם. אבל בלילה אני בטוח שראיתי 737 שלהם. אז רגע, אני לא מבין למה הם טסו במבנה כבר מנתב"ג?

למעלה