קצת תמונות הולנדיות+ שאלה

yaelli10

New member
קצת תמונות הולנדיות+ שאלה

אז בגלל שהפורום היה משותק היום, ובגלל שהיום היה יותר חם מאשר בארץ - 25 מעלות, דבר שלא קורה המון, יצאנו לטיול לאורך נהר האמסטל, שנמצא במרחק רבע שעה מהבית.... חוצמהזה מעבר לזה שעשינו חיים, זה היה אחד הימים היותר קשים שלנו, אלה בכתה והמון היום. ולא בכי קטן, בכי היסטרי. קשה היה להרגיע אותה. היא נרגעה כשהייתי מכניסה את האצבע שלי לפה שלה. בימים האחרונים היא כל-כך אוהבת להצמיד את הזרת שלי לחניכיים האחוריים. יום קשה עבר על כוחותינו... נראה לי או שהיא מגדלת שיניים, או שסתם בא לה להלחיץ את האמא שלה...

yaelli10

New member
רגעי אושר

גם לא היו רבים היום. אז לפחות תיעדנו רגע אחד.

yaelli10

New member
ותמונה שהיא../images/Emo32.gif

הציפור הזאת וחברותיה מסתובבות חופשי אצלנו בסביבה...

lovely2

New member
אלה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה תמונות מדהימות יעלי!!!! איך פספסתי אמש,אה?
לבעלול יש עתיד בצילום,תאמיני לי...
אלה
מדהימה!!!

רותם111

New member
יעלי, נראה לי שילדי ינואר מתחילים

עם השיניים כי רון מתנהג בדיוק כך בימים האחרונים. זואי קנתה לו את הצעצוע מרובה הפטמות והוא לא עוזב אותו לרגע. בנוסף התחיל גם לנזול לו רוק מהפה כל הזמן. מהגזים לשיניים בלי הפסקה
מזלם שהם כאלה חמודים

גנדולף

New member
לא מוקדם קצת לשיניים ?

גם נועם בגיל 3-4 חודשים התחילה עם העודף רוק ואצבעות בפה, הרופא אמר שזה בגלל שהם מפתחים את בלוטות הרוק ומגלים את האצבעות. ד"א, נועם תהיה בסוף החודש בת חצי שנה עם אותם סימפטומים מגיל 3 וחצי חודשים ועדיין בלי שיניים...

talsh

New member
לתום יצאו שתי שיניים

בגיל ארבעה חודשים אבל הסימפטומים נשארו כשהיו

גם יובל עם אותם סימפטומים של רוק

וכל האגרוף בפה מגיל 4 חודשים ועוד שבוע ומשהו היא כבר 7 חודשים ועדיין שיניים אין. בטיפת חלב אמרה לי הרופאה(כזה התחיל) שהרוק הוא לא מהשיניים אלא הם מפתחים את בלוטת הרוק ועדיין לא למדו לבלוע כמו שצריך.

yaelli10

New member
../images/Emo7.gifאני כל כך מתגעגעת

וכל כך רוצה לבוא... אבל נאלצנו לחכות עם הביקור קצת. מאוד רוצה לראות את רון וכולם !!! זה יקרה כשנגדל עוד טיפה'לה ואם אני ממש אחלה במחלת הגעגועים אז בקרוב יותר...

עמית@

New member
../images/Emo32.gif איפה מצאתם את הצעצוע עם

הפטמות??? אני מחפשת בכל מקום!!

עמית, לגבי ה"פטמון" ששירי קנתה

גם אני מחפשת אותו מאז ולפי מה שהבנתי הוא נחטף כמו מצות חמות (
) ולכן נגמר להם במלאי (הייתי בסניפי ראשל"צ/בילו ואשדוד) אין ספק שמדובר בלהיט ואולי בעקבות ההודעה של שירי (
) כולם רצו לקנות ולא השאירו לנו..... בכל מקרה , נסי אחרי החג אולי הם יביאו סטוק חדש......
ואם את מוצת תעדכני אותי באיזה סניף יש

זואי11

New member
זה כדור מרובה פטמות

צהבהב ומתוק. אני קניתי לתהל ולרון הפילפילון ב-ToysRUs בשפיים ב-14 ש"ח. תהל נהנית ממנו מאוד: גם מצפצף, גם מריח טוב וגם אפשר למצוץ. מה עוד צריך בחיים?

רות1974

New member
יש במרכז ויצמן ליד בי"ח איכילוב

בסניף של טויס אר אס - 12 ש"ח. מייד רכשתי לנאגט אחד.

למעלה