וגם אני רכשתי למיכאל והוא מאוד נהנה ממנו. מיכאל ואמא שלו מודים לשירי.
ק קיקימורה New member 23/4/03 #46 וגם אני רכשתי למיכאל והוא מאוד נהנה ממנו. מיכאל ואמא שלו מודים לשירי.
ר רות1974 New member 23/4/03 #51 תיכף הם יעלו את המחיר לאור הביקוש (ע"ע ספר הלוחשת לתינוקות באתר בקבוק).
א אור100 New member 22/4/03 #10 אפשר להתעלק עם תמונות? יעלי, מקווה שזה בסדר... אז סוף סוף תמונה של הילה
Y yaelli10 New member 22/4/03 #15 איזה כיף לראות את כל המשפחה!!! והם מקסימים ! הילה כל כך גדלה !!! עושה רושם שהיא עומדת להיות יפיפיה בדיוק כמו אחיה.
איזה כיף לראות את כל המשפחה!!! והם מקסימים ! הילה כל כך גדלה !!! עושה רושם שהיא עומדת להיות יפיפיה בדיוק כמו אחיה.
ש שוגי13 New member 22/4/03 #16 אוי, מסכנונת ../images/Emo10.gif ביום ראשון יגיע המשלוח להקלת הכאבים, אבל אולי בינתיים תנסי למצוא לה איזושהי תרופה אחרת להקלת הכאבים? ואיזה יופי של תמונות, בארץ גשם ובהולנד שמש...
אוי, מסכנונת ../images/Emo10.gif ביום ראשון יגיע המשלוח להקלת הכאבים, אבל אולי בינתיים תנסי למצוא לה איזושהי תרופה אחרת להקלת הכאבים? ואיזה יופי של תמונות, בארץ גשם ובהולנד שמש...
ע עמית@ New member 22/4/03 #17 משגעת!! תמר עושה בדיוק אותו דבר בוכה ואוכלת לנו את הידיים... נראה לי ששיניים בדרך. מתוקה הקטנה שלך
ט טוטי30 New member 22/4/03 #19 אלה האלילה../images/Emo47.gif מתוקונת מסכנונת נשמע כמו השיניים... מה קורה כאן השבוע יש מבצע שיניים ומה היתה השאלה?
אלה האלילה../images/Emo47.gif מתוקונת מסכנונת נשמע כמו השיניים... מה קורה כאן השבוע יש מבצע שיניים ומה היתה השאלה?
N nush1 New member 22/4/03 #20 אווווי אני מתמוגגת פה איזה פורום כיפי אלה מקסימהמהמה מתי אתם באים?????????
Y yaelli10 New member 22/4/03 #24 מאוד רוצים לבוא נאלצנו קצת לדחות את הביקור ולחכות שאלה קצת תגדל. אני לא כל-כך מתיימרת להביא אותה לארץ בקיץ. אז כנראה שנבוא בסוף תקופת המזגנים - ספטמבר בערך
מאוד רוצים לבוא נאלצנו קצת לדחות את הביקור ולחכות שאלה קצת תגדל. אני לא כל-כך מתיימרת להביא אותה לארץ בקיץ. אז כנראה שנבוא בסוף תקופת המזגנים - ספטמבר בערך