קצת תמונות לחברי הפורום מהיום בבוקר
M MrHankeY New member 3/3/05 #11 תשמע אני לא מבין גדול בלהעלות תמונות לאיירליינרס אבל התמונה הזו עם "שיפוץ" צבעים קל בפוטושופ יש לה סיכוי לא רע בכלל! אני אישית מאוד אהבתי אותה (וגם את השאר) thanks
תשמע אני לא מבין גדול בלהעלות תמונות לאיירליינרס אבל התמונה הזו עם "שיפוץ" צבעים קל בפוטושופ יש לה סיכוי לא רע בכלל! אני אישית מאוד אהבתי אותה (וגם את השאר) thanks
N ny22 New member מנהל 5/3/05 #40 גם זאת תמונה ממש יפה... מתי יש לך זמן לצלם את כל התמונות האלו? אתה לא עסוק בתא הטייס?
D DannyJJ New member 3/3/05 #12 תמונות יפות אבל אולי המצלמה שלך לא משהו או שהעדשה לא נקיה. יכול להיות? כי זה נראה קצת עכור כזה. אבל מה אני מבין בצילום? אז קח את עצמי בערבון בלתי מוגבל ורק תבדוק את נקיון העדשה שזה בטח לא מזיק,נכון?
תמונות יפות אבל אולי המצלמה שלך לא משהו או שהעדשה לא נקיה. יכול להיות? כי זה נראה קצת עכור כזה. אבל מה אני מבין בצילום? אז קח את עצמי בערבון בלתי מוגבל ורק תבדוק את נקיון העדשה שזה בטח לא מזיק,נכון?
N ny22 New member מנהל 5/3/05 #41 ואווווווו פשוט תענוג להסתכל על התמונות שלך.... תביא עוד בבקשה. תודה רבה.
ע עמי המקורית New member 3/3/05 #13 שאלה... אני מניח שהמטוס הוא של יונייטד איירליינס בגלל הסאטר אליינס ובגלל שלא זכור לי על עוד חברות אמריקאיות בברית של סטאר, צדקתי? תודה על התמונות
שאלה... אני מניח שהמטוס הוא של יונייטד איירליינס בגלל הסאטר אליינס ובגלל שלא זכור לי על עוד חברות אמריקאיות בברית של סטאר, צדקתי? תודה על התמונות