קצת תמונות מאתמול

michaliron

New member
מיטלי...........

תקשיבי אני ממש מצטערת על ההעפה.... אבל לפחות הפעלתי קשרים בתפוז ע"מ שתוכלי לחזור!!!
סורי שוב שגרמתי לך עוגמת נפש. היית צריכה לדעת שזה בטעות, אלא מה? מה חשבת שאני רוצה לקחת לך את התפקיד אז אני מעיפה אותך?..... מקווה שאין hard feelings......... נשיקות ואגב איפה היתה עידית כל הזמן? לא ראיתי אותה

הצטרפתייי.. :|

הם כאלה מעולים,ראיתי אותם פעם ראשונה היום בבלוג TV,הם מצויינים. מאד מאד רוצה להשתלב פה מהר,ולהבין את העיניינים. תודה רבה, גילי

נצל"שון קטנטון

אולי פיספסתי את זה... אבל לא שמעתי חוויות על הטיול של מיטל, אחותי הגדולה
אז מיטלושקה... תתפרעי
(=ספרי חוויות ומהר!)

dsol

New member
אהההה

ברוכה הבאה גילי ! אני דודי את מוזמנת גם להגיב לסיכום בלוג ! ותהני ^

palola

New member
אתם יודעים את מי הוא מזכיר ככה?-

את גידי מטירונות .... לא?

ב-ק-ש-ה

לא ראיתי את האירוח של נובה עם עברי ... אז אם למישהו יש את זה איפשהוא ... איכשהוא .. קישור או משהו פפפללליייזזזזזזז..... אני מתה לראות את זה.. תודה... :(

תודה דודי,

אני לא ממש יהיה פה בקרוב אני עוד שעה נוסעת לנתב"ג אני אחזור בחמישי הבא.. ואז החפירות שלי יתחילו [?]..

dsol

New member
אהההההה תהני

הייתה לי תחושה כזו ! את ה 3 שטסה מהפורום הזה בזמן האחרון (עדית רואה אמרתי לך שעוד מישהי תטוס
)

D i s o r d e r

New member
ברוכה הבאה

התמכרות נעימה, ו.. נעים מאוד, אני מיטל. ראיתי שאת פסיכולוגית, כמה את לוקחת לשעת טיפול!?

אני לא פסיכולוגית,

יש קומנה "מדינת התפוזים",מן מדינה וירטואלית. שמה אני יעני שרת הבריאות,ופסיכולוגית. אם תירצי אוכל לעזור לך בחינם במסן או במסרים בכיף,באמת שאני יודעת המון (מקווה). :) באהבה, אניי

ברררר

New member
חחח מיטלו'ש

אני חובשת שהיא לא הבינה את ההומור בהודעתך הנ"ל... לא נורא!!

dsol

New member
או שהיא לא ראתה את ההודעה

היא רשמה בהודעה שכתבה לי שהיא טסה עוד כמה שעות... בטח לא ראה את ההודעה לפני שנסעה לנתב"ג

למעלה