קצת תמונות מאתמול

Amber

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני ענבר

michaliron

New member
(תורי! תורי!)

ברוכה הבאה, אני מיכל.... ואני הקשישה פה בפורום הזה אז אם את צריכה עצות סבתא - אני הכי קרובה לזה... אה!! ואם תמהת של מי הכלבה המהממת הזו שראית בבלוג אז היא שלי........

D i s o r d e r

New member
אין יותר מדי מה לספר...

* מיטל מרגישה לא נעים עם שירשור שעוסק בה... * ואת אחות קטנה, לאן נעלמת? שמתי
שנכנסת לבלוג באיחור!

יש לי תקופה לא ממש טובה...

אז אני דופקת איחורים אופנתיים ולא רושמת הרבה בבלוג, גם לי מותר, לא?
ויאללה, ספרי!!

D i s o r d e r

New member
מיכלי, חיים שלי

זה בסדר... נבהלתי אומנם, אבל הבנתי שזה מה שקרה... שום בעיות, נוֹ הארד פִילינגס... חולה חולה חולה חולה חולה פשוט לא מרגישה טוב- עלייך
ועדית היתה צריכה ללכת לאנשוּ, אז לא יכלה לראות, ואגב היא קצת חולה, אז... מנצל"שת לאחל לה שתרגיש טוב.

מיכל יקירתי, וכולם מוזמנים להיכנס

מיכלוש'! אהובתי... איזה יופי ששמת לב לחסרוני.. וההסבר לכך מפורט בהמשך... רק בקשה קטנה לי אלייך יפה שלי, קוראים לי ע-ד-י-ת לא עידית.... טוב? אני שמחה שכולכם נהנתם מהבלוג ושהכל הלך חלק חוץ מזה שמיטל סולקה בטעות...:) והתקשרה אליי בפאניקה.... אני חייבת להודות שזה היה מצחיק... אבל אחרי הכל זה היה בטעות... ויהיה בסדר פעם הבאה. סורי שלא הייתי היום בשידור פשוט הייתי חייבת לחלץ את אחותי שנתקעה בעבודה ולא היה לה איך לחזור... ושחזרתי לא הצלחתי להכנס... אז פשוט ויתרתי והלכתי למיטה כי אני ממש ממש ממש לא מרגישה טוב... אני מקווה שיעלו את השידור הזה לארכיון ואני אוכל גם להנות ממנו. שמתי לב שיש לנו כאן מישהי חדשה.... גילי? נכון? אז ברוכה הבאה... שמחה שאהבת את נובה... ומקווה שנראה אותך בבלוגים הבאים ואולי אפילו בהופעה....:)

michaliron

New member
מה, כתבתי עידית???

ממש בטעות. ברור שאת עדית, ככה את רשומה אצלי בטלפון. ברור ברור

ברררר

New member
תרגישי טוב מותק

|עדיין כועסת שלא נתת גם לי לנהל את הבלוג עם עברי|

בר יקירתי

לא אני זאת המחליטה מי ינהל ת'בלוג! היחידה שזה התפקיד שלה באופן רשמי זאת מיטל!!! באמת אבל באמת שאין לי מושג איך דודי ניהל ת'בלוג!!! אז אין לך על מה לכעוס..... :)

dsol

New member
ניהלתי כי...

הם התחילו את השידור ומיטל לא הייתה שם עדיין ומיכל ראתה אותי אז שמה אותי בניהול

למעלה