קצת
אבל צריכה המלצה לדיאודורנט טוב

הוא מעולה !

מאז שגיליתי אותו לפני שבע שנים הוא היחידי שאני משתמשת בו, כמעט נטול ריח, ומחזיק מעולה. אני משתמשת ברול און.

Boolintz

New member
ניוואה

משתמשת בו שנים, בלי ריח, לא מכתים ובעיקר נעים. אני משתמשת ברולר ויש עוד גרסה מעולה שקשה להשיג בארץ של ספריי רטוב (נראה לי שככה מגדירים את זה). לא יודעת לאיפה אתם נוסעים, אבל אם זה לגרמניה, תחכי לקניה שם.

claire12

New member
מצויין

ואני משיגה אותו בהרצליה- אם אני לא טועה הוא עולה שם 19(או 21).

s c a u t

New member
הרולאון של קליניק

נטול ריח, עמיד, לא מכתים. כשמתחילים אתו אי אפשר להפסיק. האמת הוא גם לא מאוד יקר בארץ בייחוד אם יש מבצעים. אומנם לא זול כמו פה אבל לא מפיל מהרגליים

צופי 26

New member
בנות תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

נראה לי שאני אלך על הרוק, עם כל כך הרבה המלצות אני כבר מחכה לנסות
תודה רבה ולילה טוב!

הניוואה שהמליצו לך עליו מעולה,(הרולאון) אבל

לוקח לו זמן עד שמתייבש. יש כמה סוגים לבן עם ,כחול כהה, תכלת ואדום. על הכחול רשום שהוא לא מכתים. אני גם מאד אוהבת את ליידי ספיד סטיק בריח תפוח הסטיק והג'ל השקוף.

ליידי ספיד סטיק תפוח. מעולה!

מדי פעם אני מגוונת עם DOVE בריח כלשהו, אבל רק לשם הגיוון. ואז... חוזרת הביתה לליידי ספיד סטיק הורדרד שלי (אולי בעצם סגול?).

אין אין אין על הדאוטורנט של לנקום בוקאז'

אחרי שתקני פעם אחת לא תחזרי אחורה, הספרי.

לנקום-מעולה

אני דווקא משתמשת בבוקאז' קרם (שפרפת קטנה כזאת) מעולה, מעולה מעולה לא משאיר סימנים לבנים על הבגדים לא משאיר רטיבות בבית השחי חסר ריח מאז שניסיתי לא יכולה להשתמש בשום דבר אחר, מביאה מדיוטי פרי בסטוקים

של וישי

דאודוראנט נטול ריח ויעיל מאוד. יש כזה שמוגדר ל-24 שעות ויש ל-48, שניהם טובים מאוד.

למעלה