קראתי היום בהארץ

KobeRider

New member
קראתי היום בהארץ

שהטור כבר גמור ... ;) מעניין מה השתנה, ניסיון התקפה אחד (אבוד מראש, ואל תגידו לי שאולריך חשב שיש לו סיכוי לברוח 50 ק"מ לפני הסוף)? שיתוף פעולה אחד? מיאוץ אחד? כנראה שמה שצריך זה רק יום אחד באלפים. מעניין אם אותו כתב אוהב את ארמסטרונג.

KobeRider אני כתבתי ולא הבנתי אותך

אני מוכן לעבור איתך על הכתבה ונבדוק איפה כתוב שהטור גמור. הדבר היחיד שכתוב הוא : "לפי התנהלות הקטע ה-15 אתמול יכול אמרטסורנג להתחיל ולתכנן את הניצחון השביעי" הכותרת היא - "אם באסו לא יפריע, אפשר לתכנן את הניצחון השביעי" משפט התיחה של הכתבה הוא- "לאנס ארמסטרונג פתח אתמול את שלב החתימה על ניצחונו השישי" שים לב שיש יותר מרמז על מהיכן יכולה לבוא הפתעה. אבל - אני מוכן שתדפיס את ההודעה הזו. רק אירוע חריג ברמה היסטורית ושבני בנינו ידברו עליו יכול למנוע מארמסטרונג את הניצחון השישי.

miko1810

New member
אם אתה רוצה אירוע שאני

לא מאחל אפילו לשונאים שלי ברכיבה, ראה מה קרה לבלוקי שנה שעברה!

איזה אנרגיות חיוביות- מאיפה אתה

אוגר את זה??? לאחל לרוכב אופניים ליפול ולשבור מרפק ואגן זה הטוב לב במיטבו.... תעבוד על לאחל דברים טובים לאנשים, זה יעשה לך דברים מדהימים... מדובר באנשים אמיתיים עם משפחות וחיים, לא בבובות עם חולצות בצבעים שונים! Get A Life... בנוגע לחולה הסרטן שבנה את גופו מחדש... ארמסטרונג היה ספורטאי דגול לפני המחלה, אלוף עולם, חוצפן, חזק, לוחמני ואגרסיבי. היה לו חלק גוף עליון גדול, בגלל היותו טריאתלט ושחיין, לכן היה פחות טוב בהרים. בעקבות המחלה (אתה יודע, כשעושים כימוטרפיה שוכבים קצת במיטה בלי לזוז) הוא איבד את כל מסת השריר שלו. שים לב- אדם נולד עם כמות קבועה של סיבי/תאי שריר בגוף, בעקבות אימון התאים האלו גדלים וזה מעלה את מסת השריר. אחרי שהחלים ארמסטרונג התחיל לרכוב- רק לרכוב, לא לשחות וכד', רק אופניים. לכן התפתחו לו בעיקר שרירי הרגליים, חלק הגוף העליון נשאר רזה יחסית (אשמח אם מישהו יעלה כאן תמונה של ארמסטרונג לפני המחלה) ארמסטרונג של אחרי המחלה שוקל כמעט 8-10 ג"ק פחות!! זה בדיוק מה שהפך אותו למטפס מצטיין, יש לו יחס משקל כוח אידיאלי יותר לרכיבה. זה מאוד פשוט, לא הוקוס פוקוס של קרני גמא וחומרים רדיואקטיביים, פיזולוגיה פשוטה. העולם מלא הרוכבים שהצליחו לשנות את צורת הרכיבה שלהם, יש ים דוגמאות של ספרינטרים ששינו תוכניות אימונים ונהפכו למטפסים- ראה את בראדלי מק'גי שמסיים בעשירייה ראשונה בהרים אחרי שלפני שנה ושנתיים נחשב לספינטר. ראה את זאלאבר, ויש עוד... הורידו מסת גוף עליון, הפסיקו לעבוד עם משקולות, מתאמנים בעליות והופ. ההבדל בין כל אלו ובין ארמסטרונג זה שהוא פשוט כישרוני יותר, והוא היה ככה גם לפני הסרטן. ואם נדבר על קונספירציות, אין קונספירציות, אין מצב בו באסו יוותר על חולצה צהובה אם הוא מאמין שהוא יכול (ואם הוא באמת יכול) לתת לארמסטרונג בראש הוא היה עושה את זה באותה שניה, אבל כנראה הוא לא.

קודקוד אופניים קבל הורדת כוננות

אני חושב ומיקו יתקן אותי שנושא תאונת בלוקי המחרידה הועלה אך ורק די לחזק את סיום הפיסקה שכתב מר בן עמי הנכבד (מאוד). אני מוכן להמר על אישור הרנ"ג שלי שמיקו לא העלה על דעתו לאחל לרוכב כל שהוא בטור תאונה. בהצדעה פיקודית, הרס"ר המפוזר.

TomerE1

New member
רגע!! מק'גי לא ספרינטר?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הוא כרגע לובש את החולצה הירוקה!!! יש משהו שאתה יודע ואנחנו לא?

אמיר פז

New member
זה מקיואן. מק'גי גם ספרינטר, אבל

הוא שינה את ההתמקדות שלו ומנסה להפוך ל"אול אראונד" מהדרגה הראשונה. לא בטוח שיצליח כמובן, אבל בג'ירו הוא הפתיע רבים בהרים והיה בחבורה המובילה של הג'ירו עד הסוף.

לא האחרון, הראשון בהפרש של 6

מאיות השניה מדויד מילר (שנפלה לו השרשרת במטרים האחרונים) השנה הוא בכלל פרש מהטור בשבוע הראשון, בגלל בעיות גב, וחבל, כי הוא אחד הרוכבים האהובים עלי.

spuf

New member
דיויד מילאר

ניצח את הנג"ש האחרון בטור של 2003 ולא מקגי. מקגי הגיע במקום ה-53 , 3:20 בערך אחרי מילאר.

טיראן מ

New member
לפי מקורות שונים ...

הוא שקל אז 10-12 קילוגרם יותר מהיום (באותם אחוזי שומן). זה פשוט רוכב אחר ...

miko1810

New member
מיקי, לא יפה!!

כתבתי שאני לא מאחל את זה לשונאים שלי!! אז לך נראה שאני מאחל זאת לארמסטרונג?? אולי תתייחס למה שאני כותב ולא מהרהורי ליבך?!

miko1810

New member
ועוד משהו

אם אתה מכיר את ההיסטוריה של הטור, אז בטח ידוע לך שאדי מרקס לא היה קובע שיאי טור אם לואיס אוחנה לא היה נופל ושובר את הצלעות! הוא נפל כשהיו לו 7 דקות יתרון על מרקס!

למעלה