קראתי היום בהארץ

מאדמאן

New member
מיקו קרא בבקשה מה שכתבתי לך הבוקר

בחייך, תסיק מזה משהו, אתה מזכיר לי את הטובים שבידידי ישראל עם ראית המציאות שלם, בוחן מציאות לקוי ?? שמעת על זה כבר ??

KobeRider

New member
רק אירוע חריג

ברמה היסטורית ושבני בנינו ידברו עליו יכול למנוע מארמסטרונג את הניצחון השישי = הטור גמור. ואם יש יותר מרמז אחד, הרי שמה נרמז אינו בגדר הפתעה אלא בחזקת צועק בחוצות העיר.

והחלק הכי טוב בפורום טורדה לשנה זו

לראשונה בתולדות הפורום אני "מואשם" באהבה לארמסטרונג. KobeRider אתה מסתבך עם כמה מאושיות הפורום (כל הזכויות לביטוי של צורחה). ואתה צודק - אני נשבע שאני מת על ארמסטרונג. הנה לא אני אמרתי

KobeRider

New member
יאיר, יאיר, יאיר ...

אני יודע שאתה כתבת, ואני יודע שאתה אוהב את ארמסטרונג, מה זה אוהב? אין לי ספק שכל עוד ארמסטרונג מוביל כזאת דומיננטיות אתה ממש שמח שהוא מצליח. הבטתי עליו מקרוב, וגם אני מצטער שלא ראיתי אגלי זיעה. לא ככה אני מדמיין את הטור. אבל מצד שני, מי אנחנו שנאחל אגלי זיעה לאנשים אחרים? המקסימום שאנחנו יכולים לאחל זו אחלמה מהירה לכל חולי ההיבריס והסרטן, מי יודע אולי הם יקחו את הטור שנה הבאה... (הפתעה כמו בג'ירו כנראה שיש פעם בשנה)

צורחה

New member
אושיות פורום

מבחינת זכויות הביטוי הושמע באוזני פעם ע"י דן 'קטן' ברגשטיין. זה היה ברכיבת שטח בכרמל כשיורם חן עבר ודיברתי איתו קצת. בחוסר נימוס ישראלי לא הצגתי אותו לשאר האנשים. אחרכך כנשאלתי והסברתי מי זה, ננזפתי: "עוברות כאן אושיות פורום ואתה לא מודיע על זה?!" להערכתי, בלי להוריד מזכויותיו של 'קטן' אפשר להתמש בביטוי חופשי. זה בעברית יו נו. אגב אושיות, מה זה הצבע האדום הזה שנוסף לשמך? מלך ההרים בניגוד למנהל כחול?

למעלה