קראתי, וחיכיתי לראות מתי אחוות רנה

*neta*

New member
קראתי, וחיכיתי לראות מתי אחוות רנה

תודיע על זה. ובכל מקרה, רנה שלנו תשתתף במצעד Southern California Firefighters Burn Relay to benefit the Alisa Ann Ruch Burn Foundation
עכשיו נחכה לתמונות

ברודי

New member
לא יודעת מה עם שאר האחווה

(צירפתי את עצמי אוטומטי אליה) אבל החלטתי להשאיר את הכבוד לכן..

ברודי

New member
מה איבדתי שמה?

את אחראית לפרקים מוקלטים של כל העונה הזאת של דארק אנג'ל שחס וחלילה לא נפספס, אני אביא ת'שש-בש. וניסע... מישו? טובלרון? DVD מהדיוטי?

ברודי

New member
כן ענבר.. כנס מעריצים...

תקשיבי למה שלא תסעי לשמה ותעדכני אותנו אחרי זה לכשתחזרי...?

gabrielle

New member
לא הבנתי לא הבנתי לא הבנתי לא הבנתי

מה זה המצעד הזה?!!?!?! | פרצוף מטורף | * רוצה לנסוע *
איזההההההההה כיף... סוף סוף... אח... איזה אושר - לא יאומן |פרצוף עם החיוך הענק הזה שיש באיי סי קיו| נטע?? שירי??

*neta*

New member
כן סטמפו ?

זהו מצעד לאורך לוס אנג'לס, של מכבאי-אש, במטרה לאסוף כספים לאגודה של ילדים שנפצעו בשרפות.

Dafi the Mighty

New member
אני מוכנה להיות אחראית להקלטות.

רק בתנאי שאתן מביאות משהו שווה מתנה.

ברודי

New member
אני אביא לך מתנה את האקספלורר שלי.

מממממה? חחח שששש.... *שותקת* אמממ.. אני אביא לך משו מגניב סמכי עלי.! רק, כדי שלא יהיו טעויות רק תגידי איזה סוג את מעדיפה... בזוקה או אורביט?

Dafi the Mighty

New member
בגלל זה שמתי קריצה...

ולמה אמרת?! יכול להיות שברודי לא חשבה על זה... ברודי, יש פרסומות... יש... <מסתכלת מסביב בחשדנות>
DVD+מחשב אני רוצה מינימום ומחשב טוב שיהיה...

ברודי

New member
../images/Emo12.gif הייי...!!!

אני התכוונתי לאממ..קטעים האלה שהמסך משחיר לשנייה ועוברים כאילו לקטע שצולם במקום אחר. אז אני באשכרה מצפה שתקליטי בלי זה. ואז נתחיל רק לחשוב על D. אולי גם אביב תקנה לך עוד D. ואם תהיי ילדה טובה אולי נוסיף גם V. ויהיה לך D.V.D לתפארת מדינת ישראל.! ואמממ.. אל תדאגי נוסיף לזה גם את המחשב(ון) הכי טוב שיש!!!

ברודי

New member
אוו תיראי איך אני משקשקת...

חח אוקי.. יש אנשים שפשוט לא מתעסקים איתם.

למעלה