קראתי כאן המון בעיות ורובן דנות

קראתי כאן המון בעיות ורובן דנות

בנושא של חברות, אהבה, ואפילו הגיעו עד מין, הבעיות שלי לא קשורות לאהבה אלא לחברויות. פשוט היום/אתמול קרה לי הדבר הכי מדהים (בצורה הרעה) חברה הכי טובה שלי, כביכול, התגלתה כלבה, אנוכית, מפונקת, כפוית טובה. ואני אספר לך גם למה: החברה שלי מרוב קינאה החליטה לגרום לי ולחבר שלי להסתכסך (מה שבחיים לא יקרה) היום כאשר פגשנו אותה (ביקשתי ממנה לבוא כי אמרו לי שהיא לא רוצה להסתובב איתי בגלל שהולכות עליי שמועות (שקר וכזב) היא באה והתחילה להאשים את החבר שלי שאנחנו כבר לא מתראות, (רק לידע אני גרה שתי רחובות ממנה) אחר כך לידי היא אמרה לו "אתה יודע שהחברה שלך לא בתולה?" בתקווה שהוא יביט בי במבט מזלזל אז המתוק שלי פישל אותה ואמר "כן אני יודע, כי היא סיפרה לי, את מבינה בינינו אין סודות" זה נכון, אין בינינו סודות ואז היא שאלה אותו "ואתה בטוח שאתה יודע הכל עליה?" החברה הכי טובה, לא יכלתי להאמין. ואז כאשר אני התחלתי להתעצבן, כמעט הרבצתי לה, היא בטון הביצ´י שלה אומרת לי "אני שמעתי עליך דברים." וברגע שאני מנסה להוציא ממנה את זה אני אומרת "אני חשבתי על מה שאת אמרת ואני מבינה אותך." אבל היא קראה לי נותנת, יותר נכון, אחת שהולכת לכל אחד ואז היא אמרה שהיא בכתה בגלל זה, תאמינו לי רציתי לכסח לה הפנים, למזלי החבר שלי הרגיע אותי, פשוט לא האמנתי שחברה מסוגלת לעשות דבר כזה. היא הייתה כמו אחותי הקטנה, היא הייתה הצלע השניה שלי, זוג הגרב השני ועכשיו היא רק גרב מסריחה שגם לא שווה לכבס. רציתי לבכות, אך החבר לא נתן (גם כן הוא (הוא זאת בגלל שאני מישה יעם עבר מסובך במה שקשור לדיכאון) אבל הבחר הרגיע, הוא נישק וחיבק ואפילו בישל משהו הכל רק כדי שאני אחשוב על זה, זה עזר עד שהוא הלך, הייתי חייבת לשפוך לבקש עזרה, לא יודעת מה עוד, הייתי חייבת לעשות משהו. חזרה לסיפור: יש לי עבר של בגידות, אבל רק בחבר אחד, והיום היא העלתה את ליד החבר שלי, למזלי החבר שלי יודע עליי הכל, היא ראתה שזה לא עובד היא עברה נושא גם זה לא עבד, היא מתלוננת שהיא לבד ואנחנו לא ביחד אבל כשאני מציעה לה לבוא אליי להזמין פיצה וסרט היא אומרת שהיא לא רוצה להפריע, ברמיזה קלה "רק שהחבר שלך לא יהיה שם" הבנו שהיא עשתה את זה מקינאה אבל אני אישית עדיין בשוק, בהלם ואוטוטו גם דיכאון קטן!!! אף פעם לא האמנתי זה יקרה, אני מרגישה כל כך לבד שאף אחד לא איתי, חוץ מהחבר שלי, אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני מתחילה להשתגע כעסתי עליה אז אמרתי "בשבילי את כבר לא נחשבת חברה!" כעסתי, מאוד כעסתי ונפגעתי יותר מכל נפגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו השאלה העיקרית, מה לכל הרוחות אני צריכה לעשות?????? אם סלבנותכם לא פקעה וקראתם עד הסוף, אתם חברים נהדרים שדואגים תודה על עין הקריאה (אוזן קשבת) שלכם בדיכי נסיכת האפלה נ.ב החבר שלי אמר לה גם "מי שמתחיל עם שמועות גורם לעצמו בעיות ובסוף הוא יגרום לעצמו רע." אז היא השתתקה

sweet heart

New member
אם זאת חברה אז אני נעל

גועל נפש של ילדה! את לא צריכה להיות בדיכי בגלל האהבלה הזאת כי ככה לא איבדת חברה, אלא גילית מה היא באמת. היא זאת שצריכה להיות בדיכי כי היא לא יודעת להיות חברה אמיתית. ומותק, החבר שלך יחיד במינו...תשמרי עליו. מקווה שהועלתי איכשהו, מרינה |נגעלת מה"חברה" שלך|

Mushmushit

New member
גם כן חברה...

האמת כמה שזה נראה מבאס שיש לך חברה אחת פחות עכשיו את תסתדרי מצויין בלעדיה. לכי תכייר חברות אחרות, תתמקדי בקשר על החבר המקסים, ואל תתני לכלבה הזאת לדכא אותך רק בגלל שהיא מקנאה. אני מקווה שהדברים יסתדרו לך... את צריכה למחוק אותה מהראש ומהחיים כי החיים קצרים מדי בשביל לבזבז אותם על אחת צבועה כמוה. והמשפט הידוע- "עם כאלה חברים, מי צריך אויבים" וזה נכון אז קחי לצומת ליבך. שמרי על עצמך. מושמושית.

wildflower**

New member
קנאה?! ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אם היא חברה טובה שלך אז שום קנאה לא צריכה להשתלט עליה! היא צריכה לשמוח בשמחתך וולתמוך בכך ולא משנה מה את עושה!!!!!!! בכל אופן... אני גם רוצה לומר לך שתשמרי על החבר הזה שלך... {ותמצאי גם לי אחד כזה...חחחחחחחחחח.....} ובקשר לחברה.. משום מה יש לי הרגשה שהיא תחזור ותצטער על זה בגדול. אוהבת בר

זה לא רק זה, תראה

עברנו ביחד לחברה אחרת, כי בחברה הקודמת היה לי רע, כל יום מצבי רוח ירודים ודיכאונות שגרמו להתמוטט נפשית, אבל כולם אהבו אותי שם (נגיד) אותה הם שנאו, הם כל הזמן דיברו מאחורי הגב,ואני כמו איזו מטומטמת ניסתי לעזור לה,אז עברנו לחברה אחרת (שם הכרתי את המתוק שלי) ואותי כולם התחילו לחבב וזה היה עוד לפני שהכרתי את החבר שלי, ואותה לא (אני מקווה שאני לא נשמעת סנובית) כבר ביום הראשון היא עיצבנה שם כמעט את כולם והיה שם זוג שנפרדו אבל הם נשארו ידידים טובים מאוד ואז "חברה שלי" אמרה לה שהיא תדבר איתו (היא רצתה לחזור אליו) אני לא יודעת איך היא הצליחה אבל היא גרמה להם לריב והם רבו ריב רציני. אז כנראה שזאת לא קינאה היא פשוט בת אדם שאוהבת להרוס. ואם זאת קינאה אז היה צריך להופיע בהמשך הקשר, אבל מאז שנהיינו חברים, תמיד כאשר הוא היה אצלי גם היא הייתה בהתחלה זה לא הפריע, אבל יש גבול ופעם אחת אמרתי לה שאנחנו רוצים להיות לבד, ומאז אותה פעם היא התחילה לזיין לי בשכל שהיא תמיד מפריעה לנו, ותחשבו על האירוניה זה באמח ככה, כי חברה אחרת הייתה מפרגנת ועוזרת, היו פעמים שהיא ניסתה לגרום רגשי-אשמה על כך שיש לי חבר עד כדי כך שהיה כמה ימים שלא הייתי בטוחה אם אני אוהבת אותו וזה הרס אותי ואותו, אבל הוא הבין אותי ואמר שמההתחלה הוא לא חיבב אותה, כי תראו היינו במסיבה ואפשר לומר שהתאהבתי בו ממבט ראשון וכנ"ל לגביו, הוא הזמין אותי לרקוד, רקדנו ונהינו, יצאנו לטייל דיברנו, טיילנו מ9 בערב עד בערך 3 לפנות בוקר (אבל כל חצי שעה בערך חזרתי לבדוק מה איתה) ואז כאשר יצאנו בפעם האחרונה, הוא נישק אותי, אני לא יודעת אם צריך להגיד שאני פרוצה כי תבינו גם אני רציתי בזה וגם הוא רצה אבל החברה שלי חשב אחרת היא אמרה "רק היום הכרתם וכבר מתנשקים, תחשבי על מה שאת עושה ואל תעשי את זה יותר" אני יצאתי קצת מהקשר אבל... עכשיו אני רוצה לשאול אותך, זאת קינאה או אהבה לגרום לאנשים להרגיש רע? שלך נסיכת האפלה

אני חושב שהבנתי.לבעיה שלה קוראים

בדידות.היא לא אדם רע.אבל קשה לה להיות לבד כשאחרים לא אז היא פשוט

היא כינתה אותי

"נותנת" ליד החבר שלי במטרה שהוא ירצה להיפרד למרות שהיא יודעת שאם ניפרד אני אהיה בדיכאון.

אני אנסה עכשיו לברר

וליישר את ההדורים בינינו. אני עוד אודיע לכם. תודה על ההקשבה שלכם נסיכת האפלה

נסיכה אפלה תצאי רגע מהחושך ..

אז יש לי כמה דברים בשבילך.. אני בעומק ליבי מצטרפת לאיש ואומרת שהיא לא עשתה את זה להעליב אלא שקבל תשומת לב ממך. מה שאת צריכה לעשות זה להרגע תרגעי חבר שלך לצדך.. ולא משנה לו מה היא אמרה (זה כבר טוב).. לחשוב מה גרם לה לעשות את זה.. אולי קינאה באמת.. היא הייתה החברה הכי טובה שלך תתחילי לכבס נסיכת צריכה להיות נקייה ! כי חברה שלך צריכה אותך במיוחד עכשיו היא מרגישה שהתרחקת ממנה וזה קצת חרא דברי איתה חכי אותה לשיחה למרות הכל היא גרב שהייתה איתך הרבה זמן ותמכה בך בכל מיני מצבים כנ"ל לעגביך אני מקווה ואם תדברי איתה ותוציאי אותה מהדיקי אני בטוחה שהיא תצטער שאמרה את הדברים, או שהיא אפילו עכשיו מצטערת ובחדרה בוכה :( את חייבת לעשות משהו נכון שזו לא הבעיה שלך אבל לחברה הכי טובה יש בעיה ואת היחדיה שיכולה לעזור ! ! ! ! ! מקווה שעזרתי .. אוהבת וא מאוהבת מיכל:)

אולי באמת הייתי צריכה להציג את עצמי

היי:) אני מיכל , משועממת מוות שונאת טנלובלות (במיוחד את לגעת האושר) בת 15... שונאת לשנוא ....ומנסה כמה שיותר שלא...... עדיין לא מאוהבת ורוצה להיות מאושרת... מיכל:)

../images/Emo41.gif תגובה !!! ../images/Emo41.gif

אני האמת קצת מבין את חברה שלך, לך יש עם מי להיות כל הזמן והיא נשארת לבד, לפעמים היא רוצה להיות איתך לבד בלי חבר שלך באמצע. אני לא מצדיק את מה שהיא עשתה, זה מעשה מגעיל שאת צריכה לחשוב אם לסלוח לה בכלל. יש לך שתי אפשרויות: 1) לנתק כל קשר איתה. 2) לנסות לשמוע מה יש לה לומר ולפתוח דף חדש. (איש לא מושלם, וכל אחד עושה טעויות) היא עשתה טעות נוראה ואת צריכה לחשוב אם את בכלל יכולה לסלוח לה, כי מה שהיא עשתה זה מעשה חמור מאד.

peace and love

New member
הסיפור הזה רק מחזק בי את הדעה

שאי אפשר לסמוך על אף אחד גם אם זאת החברה הכי טובה. אני יכולה להגיד לך שעד לפני חצי שנה בערך לא הייתה לי חברה אמיתית אחת. אף אחת שיכלתי לסמוך עלייה אף אחת שלא אכזבה אותי. כל חברה שהייתה לי היתה דופקת לי איזה קטע מסריח כל שבוע והייתי מתעצבנת ונעלבת ונכנסת לדיכאון עד שהבנתי... הבנתי שלא צריך לסמוך על אף אחד ולדעת בדיוק למה לצפות מכל אחד ( חוץ מעל אחותי שעלייה אני סומכת בגלל שאין לה שום אינטרס חוץ מזה שיהיה לי טוב כי אני אחותה... ) ואת צריכה ללמוד מהמקרה הזה מה לצפות מהחברה שלך. אל תכעסי עלייה כי כנראה זה לא אשמתה שהיא כזאת. תרשי לעצמך להתאכזב ולהסיק את המסקנות. ומשפט חשוב שמישהו חשוב אמר לי- "לכעוס פירושו להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" ואם חברה שלך טיפשה ואת מבזבזת אנרגיות על כעסים ודוכאונות אז את מענישה רק את עצמך ולא אותה ולא אף אחד אחר. כולנו מסכימים ( אני חושבת) עם זה שהחברה שלך כלבה ושהיא הייתה מגעילה רצח אבל אין מה לעשות יש הרבה חברות כאלה רק צריך ללמוד לגלות אותם... רוני

וווואאאאאיייי אל תגידי את זה בבקשה

זה ממש לא נכון ! חברות טובות לפעמים ואפילו כל הזמן אבל מי לא יש לי חברה טובה מאוד אני אוהבת אותה אם שירן קוראת את זה קבלי
:) פשוט צריך ללמוד להסתדר אני והיא תמיד אומרות את האמת אפילו אם היא לא כל כך ורודה ואני יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות......... נ.ב כל האחיות רבות אין מה לעשות ....טבע.. אוהבת ועדיין לא מאוהבת :*) מיכל

למעלה