קראתי כאן המון בעיות ורובן דנות

peace and love

New member
אדם באומנתו יחיה....

ככל שיעבור הזמן תביני את הגישה שלי. וגם אם לא, יש לי את הסיבות שלי לא להאמין באנשים. רוני

שקובעים אופי של אדם.לפעמים יש סיבות

שאדם פוגע באנשים.צריך להקשיב לו.ושאלה.למה בחרת בשם שלום ואהבה?

peace and love

New member
זה יותר משהו שאני שואפת לו

מאשר האמונה. זה נכון שהאהבה אז הייתה שונה ופחות אמיתית... אני התאכזבתי קשות מהאהבה ואני עדיין בשאיפה שתהיה אהבה... זה הרעיון שמאחורי. חוץ מזה העניין של השלום, אני תמיד תמיד תמיד שואפת ואשאף אליו. זאת בערך המטרה שלי בחיים. רוני

עוגייה

New member
יש לך חבר חמוד!!!!

תשמעי...זאת לא חברה! אני אם הייתי במקומך אני לא בטוחה שהייתי שולטת בעצמי ולא מביאה לה מכות... הילדה הזאת, מישהו צריך להרגיע אותה, ומ-ה-ר. אין לי מושג מה להגיד לך לעשות אבל מה שבטוח זה שתתרחקי ממנה ואל תדברי איתה. עם חברים כאלה מי צריך אוייבים??

לך נסיכה......../images/Emo13.gif

אני נתקלתי בכל כך הרבה מצבים שכאלו, וכמו שחלק אמרו התנהגות החברה שלך נובעת פשוט מקינאה וקינאה כמו שאת יודעת גורמת לאנשים להיות עיוורים ולעשות דברים לא נעימים, את יכולה לנסות לדבר איתה , לבד, בלי אף אחד, וליישר איתה את ההדורים, לפעמיים גם חברה חושבת בטח שאת מזניחה אותה וכבר לא מבלה איתה לבד, אבל הכי חשוב זה לדעת לדבר על דברים, ואני מקווה בשבילך שהכל ייסתדר ענת

תיראי זה ברור שהיא מקנאה.

אולי באמת היית צריכה קצת להתאמץ יותר ולהקדיש לה עוד זמן. תנסי את זה. זה יכול לעזור. אבל עם תיראי אחרי שבוע שבועיים שהיא עדיין נשארת בגישה הביצ´ית. תעזבי אותה.. כייף לראות שיש כזה אמון בין אנשים וכזאת כנות(את והחבר) גלית

כמה שהסיפור הזה מוכר לי . . . .

קרה לי ולליטל כמה פעמים, בחיים שלך את תפגשי הרבה אנשים מגעילים שיקנאו ואפילו יסכסכו. אני מסתכל על זה מכיוון אחר ואומר לך שטוב שזה קרה כי עכשיו את יודעת מי היא באמת ואיזה מזוייפת היא הייתה. את צריכה להקדיש קצת זמן לחברות שלך ולא להיות כל החיים שלך עם החבר . . . DJ made in israel

אור ו.

New member
נסיכה!!

תקשיבי חמודה... הקנאה זה דבר נורא... ואני אישית מכיר את הצד של החברה שלך.. וגם את שלך... לחברה הכי טובה שלי יש חבר והם מה זה זוג משמיים האהבה פורחת.. אז היא פחות עם חברה מש טובה שלה.. ובהתחלה היה לה מאוד קשה לקבל את זה... אבל אני הסברתי את זה לחברה שלי והיא הבינה ולכן התעלמה מכל השטויות האלו וכשהחברה כתבה לה מכתב עד כמה היא נפגעה ממנה היא גם כן ענתה כמוך "לכי לעזאל איזה חברה את..." וכו´ למזלן.... לפני שהיא נתנה לה את המכתב היא הראתה אותו לי ואני קצת מיתנתי אותו... והחברה הכי טובה שלי... הקדישה לה קצת יותר זמן... והיום... כמעט שנה אחרי... הן חזרו להיות חבורת טובות!!!!! מה המסכנה? פשוט לתת צומי! לא להתרכז רק בחבר אלא גם בה! ולתת לה להרגיש שאת אוהבת גם אותה! ושהחבר לא באה במקומה! אני יודע שאני מתתי מפחד שהחבר יגנוב ממני את החברה הכי טובה שלי... אבל "הבהירו" לי שזה לא יקרה... (פשוט צעקו אלי...) אז "תבהירי" לה שאת לא מחליפה אותה... זהו... פש

למעלה