קראתי כאן לא מעט דיעות...

דרורk

New member
קראתי כאן לא מעט דיעות...

מכל הסוגים והמינים על מה הבנות מחפשות מהגברים...(כמעט אם בכלל לא יצא לי לקרוא מה הגברים רוצים מהנשים...) וגילתי דבר חדש... הבנות מחפשות גבר מזן מסויים שאני למרות הגאווה העצמית שלי כנראה לא נמנה על הזן... ולמה אני חושב שאני שונה...?! כי אני במראה ממוצע...הגובה ממוצע ואפילו מטה מזה...אין לי תואר...העבודה שלי לפחות כאן לא נחשבת...אין לי רכוש רב...אני אוהב חופש בחיים ופחות מעמס בעבודה...אני חי את הרגע... ועכשיו אני שואל בשיא הרצינות... האם אני לא שייך לכאן...?! האם כדאי לי לחפש אהבה במקום ששם שופטים אותך עם הזמן ולאחר עייון רב על מי אתה ומה אתה...ולא רק מה יש לך ואם אתה זורם עם כולם...?! אני מחבב כאן את כולם...בלי יוצא מהכלל...כייף לקרוא מחשבות של אחרים למרות שלפעמים אתה מחייך מהמחשבות עצמם... אבל השאלה הגדולה!!! האם אהבה אמיתית קשורה בהכנסה והשכלה...?!או שאהבה אמיתית כבר מזמן נפחה את נפשה...?! האם האהבה תלוייה במה יאמרו החבר'ה...או שהאהבה אינה תלויה בדבר... אני בכל אופן סקרן...

נימשון

New member
אהבה לא תלויה בשום דבר

המציאות לעומת זאת תלויה בהמון דברים ומאחר ואני בן אדם מציאותי אני מראש חושבת על כל הקשיים שיעמדו בפני במהלך החיים (לפחות על אלה שאני יכולה לצפות) ומנסה למצא בן זוג שאיתו יהיה לי קל יותר להתגבר על הכל.

דרורk

New member
אז אני יכול להבין לפי דבריך נימשון.

שאהבה היא בסך משהוא כלכלי לטווח רחוק...?!...יש לך מזומן אהלן וסהלן...אין לך...תמשיך הלאה... גם אם תהיה התשובה שלך חיובית לשאלה...סבבה...רק שאל תתלוננו בעתיד על למה הגברים מתנהגים לפעמים כמו...הכלבים...

נימשון

New member
לא בדיוק דרור

קודם כל, זה שאני רוצה דבר שונה ממך לא הופך אותי לכלבה אז אנא ממך וסליחה אם הבנתי לא נכון את המשפט האחרון שלך אבל כך הוא השתמע בעיני. אני רוצה אהבה עם פרפרים, שמחה, אמון, ביטחון והמון המון תשוקה וכן אני גם רוצה שהבחור שאני אוהב יוכל לעניין אותי, לאתגר אותי ושביחד נוכל לחיות ברמת חיים גבוהה. מעולם לא אמרתי שאני מסכלת רק על תעודות, אני בודקת עוד המון דברים מעבר לכך ורק מכלולו שלם שיצור אהבה יחיה לצידי לעד.

הענין הוא שיכול הגבר במידה שווה לבו

לבוא ולהגיד ,אני רוצה בחורה ש"ביחד נוכל להגיע לרמת חיים גבוהה" ולפסול כל בחורה שאין לה השתכרות גבוהה ....במיוחד אם הוא בעל השתכרות גבוהה בעצמו ,אבל אפילו אם לא .....זו "תמונת הראי" של הצפיה של הבחורה לרמת חיים גבוהה.

נימשון

New member
לגיטימי לגמרי

לא סתם עזבתי את ההוראה ועברתי למשהו רווחי יותר בו אני גם נהינת וגם מרוויחה הרבה יותר.

אני מניח שתסכימי איתי אם אני אומר

שעדיף בחורה עם השתכרות בינונית אבל התנהגות אחרית, ישרה וטובת לב מבחורה עם השתכרות גבוהה, אבל התנהגות לאט אחראית, לא ישרה ושיש בה רוע. וכנ"ל תגיד כל בחורה לגבי הבחורים. אז ברור שזה לא משוואה עשיר/ה=חרא, מעמד בינוני=טוב וישר, אבלך הרי לא קל למצוא, ואם כבר להתפשר, עדיף להתפשר על רמת חיים מאשר על אופי, ....?

יפעת*

New member
מסכימה איתך

גם בעיניי יותר חשוב אחריות מהשתכרות. חשוב לי כמו לכל אחד לחיות בנוחות, אבל חשוב לי יותר לחיות עם מישהו שגם בזמנים קשים ידע להתמודד, מאשר עם מישהו שבפוטנציאל אולי ירוויח הרבה (או כמו שאומרות הפולניות " מי ידע מה ילד יום"
)

דרורk

New member
לא התכוונתי מעבר למה שהתכוונתי...

במשפט האחרון... אבל בטח לא התכוונתי לכנות אותך בשמות או לפגוע בך...(ושלא תעיזי לחשוב כך...
)

נימשון

אם את רוצה שרמת החיים שלך תהיה גבוהה - פשוט לכי תעבדי במקצוע מכניס. הלחץ על בן הזוג שירויח הרבה בשביל לממש את הציפיות שלך היא לא אהבה ואין לה שום קשר לאהבה. זאת תלות - ותלות היא דבר רע בכל מערכת יחסים. ונניח שתתחתני עם בעל שעובד ומרויח טוב - מה, לא יכול להיות שעוד 10 שנים יפטרו אותו מהעבודה פתאום? בתחום ההיטק זה קרה להמון אנשים כשהתפוצצה הבועה. חלקם היו צריכים לחזור הביתה לנשים כמוך ולהתבייש להסתכל להם בעיניים - בעיני סוג כזה של זוגיות הוא הכי גרוע שיש. אני הייתי בורח ממנו כמו ממגיפה. רצון שבן הזוג יהיה משכיל (ולא מדבר על תעודות) הוא לגטימי בעיני. רצון שבן הזוג יעבור תהליך של גדילה בחייו הוא גם לגטימי בעיני - אלה דברים שתלוים באדם - אבל מדידה של רמת משיכה על פי משכורת....בעיני זה מחליא.

תשובה כנה

אני חושבת שבפועל אנשים עם "נתונים פחות טובים" לא חווים פחות אהבה מאנשים אחרים... אבל אני חושבת שייתכן, שכאשר מדובר באתרי הכרויות, קיימת אפשרות יותר מסבירה, שהאופציות לסינון הן "שטחיות" מידי, ולכן אנשים עם נתונים פחות מוצלחים כביכול ברזומה שלהם, עשויים למצוא את עצמם עם הרבה פחות פניות וסיכויים מאשר אנשים "מוצלחים" עם נתונים מרשימים. זה בדיוק כמו שיופי פותח דלתות פנים מול פנים הנתונים ה"נכונים" פותחים דלתות כשמדובר בהכרות בכתב אבל זה הצעד הראשון בלבד וכאשר חוצים את הצעד הראשון, זה לא אמור להוות בעיה.

הפלא ה8

New member
דרור - אתה מצליח להכעיס אותי!

אתה עושה הכללות גורפות מכוערות ומגעילות וזה לא מתאים לך. ברור שיש כאלו כמו גם כל הנשים שעשו אחרת וניסו בכל כוחן לשכנע אחרת. אני לא מתכוונת להכנס שוב לנושאים המדוברים אבל לכל סיר יש מכסה וכל אחד ימצא את האחת שתאהב אותו והוא יאהב אותה וכן - גם כאן בפורום הנ"ל יש בטח נשים שחושבות כמובך יש פה מגוון רחב של אנשים בעלי דיעות ורצונות משל עצמם. תעשה מה שטוב לך ותתייחס למה שנעים לך - אל תעשה הכללות! וצא מהריגשי.

לא מתאים לו?

לך לא מתאים !!! הוא לא עשה שום הכללה הוא שיתף בהרגשה אישית שהוא קיבל עם הרגשות אי אפשר להתווכח מאוד לא אהבתי את התגובה שלך..מאוד לא

דרורk

New member
פלא....

לא הבנתי איפה הכעסתי אותך...אבל לא נורא... אין לי עניין להכעיס כאן אדם...אני בסך הכל חושב מחשבה שעלתה בי בעקבות הקריאה כאן...זה הכל...

הפלא ה8

New member
אני יודעת שלא התכוונת אבל מרגיז

אותי שרק הצדדים שלא מתאימים לך ולא בנויים לפי התבנית שלך - אותם אתה רואה. אולי בגלל שזה השונה ממך. היו פה לא מעט תגובות מנשים שאמרו שלא חשובות להן התעודות, הסטטוס הממון או מה שזה לא יהיה ואותן כאילו לא ראית...למה? (ותכנס כבר למסנג'ר!!!)

למעלה