קראתי כאן לא מעט דיעות...

MaYcHuK

New member
מבחינתי האהבה תלויה בי ובו

ברצון שלנו בתקשורת ביננו במשיכה ביננו תשמע בתור אחת שהייתה סטודנטית וגרה בחיפה ויצאה עם מישהו מהרצליה - לא היה לי גרוש על התחת , הוא עבד והיה לו הרבה כסף וזה לא עניין אותי כי הכסף שלא היה לי לא מנע ממני לרצות להיות איתו ולהתאמץ בשבילו <להגיע להרצליה ברכבת , להעניק תשומת לב, לתת מתנות קטנות וכו' ובקיצור לתת לו את ההרגשה הכי טובה בעולם > והוא זה שעבד והיה לו כסף לא היה לו רצון < בקושי הגיע אלי, העדיף יציאות עם חברים שלו על פניי, העדיף לנסוע עם החברים מאשר לנסוע איתי לסופש ....> בתור אחת כזו אני יודעת שלא משנה כסף, מעמד, השכלה חשוב הרצון! חשובה התקשורת ביננו, חשוב לי האתגר ביננו , חשובות לי שיחות, חשובה לי המיניות , המשיכה - כל הדברים העמוקים יותר מאשר כסף ומעמד. יצא לי להיות עם אלה שיש להם כסף ותעודות ותאמין לי לא נשארתי איתם הרבה זמן . ברגע שקלטתי לא נשארתי איתם. חשובה לי השיחה ביננו, שיהיה על מה לדבר, ואני יודעת שאני לא בחורה טיפשה לכן גם לא אהיה עם טיפש - אבל הקביעה האם הוא טיפש או לא לא נקבעת ע"פ התעודות שלו

MaYcHuK

New member
../images/Emo127.gif אמרתי וכך אני חיה את חיי

כסף לא הכול בחיים תלמדו!

Taz39

New member
דרור...

לכל אחד יש רצונות... התפשרויות... הסגות...לא חושב שכל הבנות מחפשות גבר מזן מסויים בעל תארים הכנסה מסויימת וכו...נשים רוצות יציבות...( לדעתי )...לדעתי כל העולם הוירטואלי שיבש לחלקנו את ההגיון הבריא...מותר לנו לסנן מותר לנו לרצות דברים כאלו ואחרים..בעולם הזה הכל מותר... עם ההכרות הייתה נעשת בדרך שונה...החוקים היו משתנים...הראיה על בן הזוג הפוטנציאלי הייתה שונה...השפיטה שלנו הייתה מקבלת מימד שונה...הכל היה נראה אחרת... טאז - לא שופט...

דרורk

New member
טאז....

בדבר אחד אני מסכים איתך...העולם הוירטואלי כנראה שיבש לחלקנו את ההגיון הבריא...אבל...הוא כנראה גם גילה לנו לא מעט מנסתרות הנפש הנשי...לא מעט...

Taz39

New member
אפשר...

גם להסתכל על הצד השני...אנחנו הגברים...כך שלכל דבר יש שני צדדים... טאז - יש דברים נסתרים...

אתה יודע מה טאז?

אתה הכי צודק בסיום שלך פשוט לא לשפוט... כל אחד הוא עולם בפני עצמו מי אנחנו שנכנס לו בכלל לראייה ולדעות?

straycat

New member
אני יודעת שאנחנו מפחידות לפעמים...

אבל זה רק כשלא יורדים לסוף דעתנו... תשובתי מייצגת את דעתי האישית בלבד, אבל אני די משוכנעת שיש עוד נשים שיסכימו אתי, לפחות לגבי מרבית הדברים. לא אתכחש לעובדה, שדברים חומריים כגון: הכנסה, השכלה, רכוש וכיו"ב, אכן תורמים לחיים יותר נוחים. נכון גם, שתכונות פיזיות כגון גובה, שרירים ופנים יפות, מסייעים רבות בכל הנוגע למשיכה פיזית. עם זאת, יתרונות חומריים ופיזיים בלבד אינם מסוגלים ליצור משיכה לבן-זוג פוטנציאלי. הם מצויינים רק בתור תוספת לעיקר. הגורם המכריע בשאלת ה"כן או לא" לגבי קשר זוגי הוא האישיות, זהו העיקר. גבר בעל אישיות חיובית יהיה אטרקטיבי גם אם הוא לא עשיר וגם אם הוא לא מדהים ביופיו. מובן, שהסובלנות שלנו לגבי יתרונות חומריים ופיזיים היא מוגבלת. לדעתי, מראה אסתטי ורמת הכנסה סבירה (לא עשיר, אבל פחות או יותר "מסודר") מהווים רף מינימלי שמעטות הנשים שיהיו מוכנות לרדת ממנו. עולה מכאן השאלה, מהי אישיות חיובית? להגדרתי, אישיות חיובית כוללת בתוכה את כל התכונות הבאות (ואולי עוד כמה): - כנות כלפי עצמך וכלפי הסביבה - אמינות - איכפתיות אמיתית כלפי עצמך וכלפי הסביבה - רגישות והקשבה לצרכים של עצמך ושל הסביבה (כולל התחשבות) - פתיחות וסובלנות גם כלפי דעות/ השקפות/ אנשים שונים ממך (כולל נכונות לשמוע ביקורת בונה) - רצון ללמוד ולהתפתח מבחינה רוחנית (שיפור עצמי מתמיד) לדעתי, זהו המינימום ההכרחי באישיות חיובית, דבר שנכון הן לגבי גברים והן לגבי נשים. על פחות מזה אני לא מסוגלת להתפשר, ולדעתי זה לא הרבה. לידיעתכם, יש לא מעט נשים כאילה (מכירה באופן אישי) ויש מעט מאוד גברים כאילה (אילה שאני מכירה, נשואים. על-כן, מבחינתי, מחוץ לתחום). הנתונים האילה לא בשמיים וניתן להגיע אליהם. לחלקנו זה קל יותר ועבור חלקנו הדבר כרוך בעבודה קשה. בכל מקרה, זה אפשרי. מקווה שעזרתי להבהיר את הנושא ולו במעט...

דרורk

New member
לגבי כל מה שכתבת על...

- כנות כלפי עצמך וכלפי הסביבה - אמינות - איכפתיות אמיתית כלפי עצמך וכלפי הסביבה - רגישות והקשבה לצרכים של עצמך ושל הסביבה (כולל התחשבות) - פתיחות וסובלנות גם כלפי דעות/ השקפות/ אנשים שונים ממך (כולל נכונות לשמוע ביקורת בונה) - רצון ללמוד ולהתפתח מבחינה רוחנית (שיפור עצמי מתמיד) אלו דברים שהבחורה צריכה זמן בשביל לגלות אם אתה מהזן הזה או לא...הבעייה היא הזמן...האם ינתן לי הזמן להוכיח זאת או לא...? וזמן זה דבר שאינו נגיש כאן בכל אופן...

straycat

New member
למה לא?

כל-כך הרבה אנשים נפגעים וחוווים עוגמת-נפש בגלל תהליכים מהירים מדי בקשרים חדשים... אולי כדאי לנסות להאט קצת את הקצב. הרי כמעט כולם יסכימו, שאפילו הסקס יותר טוב כשמעורבים בעניין רגשות. חלק מהאנשים גם יסכימו, שסקס ללא רגשות משמעותיים מותיר בד"כ תחושת ריקנות. זה אך טבעי, שלדברים לוקח זמן להתפתח ולהיבנות. צריך פשוט לאפשר להם, בלי להלחיץ ובלי למהר. אם התכוונת לזמן שאינו ניתן בהיכרויות דרך האינטרנט -- זו אכן בעיה... לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות. זה אחד החסרונות. לא יודעת כיצד ניתן להתגבר עליו, אבל אולי, טקסט חופשי שמנוסח בקפידה יכול לעורר עניין ולחפות במידה מסויימת על תכונות שנתפסות כפחות אטרקטיביות... זה רק רעיון, אבל שווה לנסות אותו. כמו-כן, לכולנו יש זויות צילום טובות יותר וטובות פחות (
). אולי שווה להצטלם אצל צלם מקצועי ולנסות להבליט יתרונות (לכל אחד יש איזשהו יתרון...). הרעיון הוא, לנסות להדגיש את הדברים שנתפסים כאטרקטיביים ופחות להבליט את אילה שלא כל-כך (בלי להסתיר אינפורמציה). דורש מחשבה, אבל שווה...

shirygo

New member
דרור, אהבה או משיכה זה דבר אישי.

לכל אחד יש את הקריטריונים שלו. משתמע ממה שכתבת שלא מובן לך למה בחורות לא מעוניינות בבחור ללא השכלה או בחור עם הכנסה נמוכה. התשובה: לכל אחד יש העדפות משלו. לי אישית גם חשובה השכלה ויש פה בנות שהצהירו שזה לא חשוב להם. אני לא דוגמנית שדופה והרבה פעמים בנים אומרים לי שהם מעדיפים רזות. אז?! מצד אחד זה לא נעים לשמוע, מצד שני, אין מה לעשות זה הטעם שלהם. זה אומר שאני חראית או משהו (סליחה על השפה). לא. פשוט שאני לא הטעם שלהם. ויודע מה?! אני גם לא רוצה להיות עם בחורים שאנ לא בטעם שלהם, כי אני רוצה להיות עם מישהו שאוהב אותי איך שאני. אז לשאלתך: כל אחד והעדפותיו, תצא עם בנות שטוב להן איתך, איך שאתה.

shirygo

New member
תוספת: אני מצטרפת לדעתה של

STRAYCAT: לא מחפשת מיליונר אבל יש רף שממנו לא מוכנה לרדת. העדפה שלי.

דרורk

New member
לגבי הרף...

שרוב הבנות לא מוכנות לרדת ממנו...סבבה... תמשיכו לשבת עליו...

דרורk

New member
קודם כל...

לא רמזתי במילה שיש כאן בחורה שהיא "חראית" או משהו דומה...!!! אין לי בעייה אם מה שאתם כותבות כל אחד ודעתה שלה... דברתי על תואר בלבד בלי קשר להכנסה(ובטח שלא דברתי על הכנסה נמוכה...) מה שמפריע לי זה הגישה החברתית הכללית שכיום כבר לא מתעניינת בתכונות איכותיות נטו לאדם,אלא מתיחסת לתכונות הנילוות לאדם בלי קשר לנפש שבו... ולכן גם אנחנו כיום עדים לכמות הגירושים העצומה בחברה שלנו... האם יש קשר בין דרישות מקדמות לגירושים מאוחרים...זה כנראה כבר שאלה אחרת...

shirygo

New member
מסכימה עם דעתך. אנשים היום זה לא

כמו פעם, פחות חשובה האישיות (עדיין חשובה, אבל יש לה משקל נמוך יותר מאשר המראה למשל ביחס לדור של הוריי), יותר חשובים דברים חיצוניים כגון סטטוס, מראה וכו'. אבל זה המצב. ולא אמרתי שאתה אומר לי "חראית". פשוט הבאתי דוגמא שגם אותי לא מעדיפים מכל מיני סיבות, אז זה לא אומר שאני "חראית". אל תיקח את זה אישית. חבל על העצבים שלך, וזה רק יגרום לך להיות מתוסכל ומריר וזה ירחיק ממך בנות שכן מעוניינות בך. קל להגיד, גם לי לפעמים בא .... על מישהו שפסל אותי על כל מיני דברים. אבל אני לא יכולה לחייב אותו וגם איזה חיים יהיו לי אם אהיה תקועה עם מישהו שלא אוהב אותי. מי שלא רוצה אותך, אז תתיחס לזה בתור "לא". לא חיובי, ולא "לא" שלילי שנשאר כמשקע. כי זה רק הורס לך. אנ יעדיין ממשיכה ואומרת את זה גם לעצמי, כי קל לשכוח ולשקוע בזה

דרורk

New member
אני חוזר ומדגיש!!!

שוב פעם...אני לא כועס ולא עצבני...לא מתוסכל ומריר...ובטח שאין לי עניין וזה גם לא קורה שאני מרחיק מעצמי בנות ובכלל.. אני טוען טענה...!! מול טענה שונה...!...מנסה להסביר את הראייה שלי מול האחרת... אני חי את חיי בכייף...מחייך...ונהנה מכל רגע...כולל הרגעים כאן בפורום הזה... אני תמיד מחייך

DANDI 30

New member
לפי דעתי לא

אני לא שופטת בן אדם לפי מה למד ואיזה תואר יש לו אבל יש דברים שכן חשובים לי כמו עבודה (לא משנה סוג העבודה) כל עוד הוא עובד עבודה מסודרת

אהבה אינה תלויה בדבר

אבל הפגישה ראשונה תלויה בהמון דברים. יחי ההבדל הקטן
אומרים שאהבה היא עיוורת, אומרים וצודקים. עיוורון מוחלט. אבל אנחנו לא נולדים מאוהבים, אנחנו הופכים להיות כאלו. בתהליך יש כמה רגעי "שפיות" בהם יש מקום לקבלת החלטות מהסוג הרציונלי יותר. התהליך כשלעצמו הינו אמוציונלי במאת האחוזים, פה ושם יש תחנות מעבר רציונליות. בתחנות הללו נכנסים כל אותם פרמטרים שעוזרים לנו לבחור באדם איתו אנחנו רוצים ומנסים לעבור את התליך האמציונלי. כל אותם פרמטרים שהם אישיים לכל אדם ואדם, ומשתנים מאדם לרעהו. הפרמטרים האלו אינם מייצגים או משקפים את סוף התהליך האמוציונלי - הווה אומר את האהבה. הם לא משקפים את עוצמתה, מידת ההתמסרות שלנו והטוטאליות אליה, ובטח שלא את איכותה/אמינותה/חוזקה וכו'. הפרמטרים משקפים נסיון חיים, השקפת עולם, תפיסות ועמדות, בטחון עצמי, אהבה עצמית ועוד מליון דברים אחרים - שהם יכולים להופיע בדף הפרמטרים של האדם מולנו (שבוחן אותנו) אך הם אינם קשורים בשום צורה שהיא לאהבה שלנו וליכולת שלנו לאהוב. היכולת שלנו לאהוב אינה נגזרת של התהליך הרציונלי אותו אנו עוברים. התסכול שלך, התהיה שלך, מובנים לי ומוכרים לי. אני לא נכנסת כרגע לדקויות של מי רוצה כך ומי רוצה אחרת. רק אומר שאני בספק אם ניתן למצוא אדם אחד עלי אדמות שלא חש "נרדף" (או ליתר דיוק "מוקצה") כפי שתיארת בהודעתך. כל אחד עם השק שלו. אם יש לו השכלה, אין לו אישיות. אם יש לו אישיות, אין לו מראה. אם יש לו מראה, אין לו כלום בקבסה. וכך הלאה, וכך הלאה. אני אישה, משכילה, יפה, עם עבודה קבועה בתפקיד בכיר, בעלת רכב והרבה רכוש, אינטיליגנטית, בעלת חוש הומור מפותח, אשת שיחה, חמה, אמיתית ועוד הרבה מילים יפות ומרגשות שמתארות אותי בצורה מדויקת. יחד עם זאת אני גם רוב חיי הייתי אישה שמנה. אתה יודע שהדבר היחידי שרוב הגברים יודעים עליי זה את זה? אתה בטח מנחש לבד... אני מבינה את מצוקתך, כולנו חיים אותה. אין אדם שלא נפגע מזה, אין אדם שלא חש כמוך, בצורה כזו או אחרת. אלו החיים. אני תמיד אומרת וחיה על פי זה עם כל הלב: לא כולם נועדו לאהוב אותנו. ולא צריך יותר מאחד שיאהב. אהבה אינה תלויה בדבר, צריך רק סבלנות לעבור את התהליכים בדרך אליה.
(יש עוד מה לומר, אבל המשרד קורא לי)

דרורk

New member
מירב...

הרצאה לחוד ואהבה לחוד... מי יתן ותדעי אהבה עוד היום ובכלל ולתמיד...(מכל הלב והנשמה
) דרור

למעלה