קראתי כמה הודעות מהדף הראשי

Zondag

New member
קראתי כמה הודעות מהדף הראשי

וישנו דבר אחד שלא ברור לי לגמרי - נטען כאן שאסקסואלים אינם חשים משיכה ארוטית לאף אחד משני המינים, אך אין הדבר אומר שאינם חווים לעולם גירוי מיני או רצון לאונן. במקרה כזה, ממה יכול לנבוע אותו גירוי מיני? במילים פשוטות יותר - אם אסקסואל יאונן, על מה הוא יאונן?
פשוט קשה לי לקבל את הטענה שגירוי מיני יכול להתעורר ללא גורם סביבתי כלשהו... המיניות בהגדרתה היא תגובה הורמונלית, פיזולוגית ורגשית לגירוי חיצוני כלשהו, אם כי אני מסכים לחלוטין שאותו גורם אינו חייב להיות הומו ספייאנס אחר. ובאשר לזהותי המינית - נראה לי שאני סטרייט, לשמרות שאיני בטוח שהגדרתי העצמית ככזה אכן נובעת מדחפים פנימיים ולא מתכתיבים חברתיים. אני מהסס להגדיר את עצמי כאסקסואל כי חוויתי משיכה ארוטית לנשים (אם כי "בערבון מוגבל" - פרטים בהמשך), אבל ברור לי לגמרי שמשהו אינו כשורה אצלי... אני מקווה מאוד שהפורום הזה יעזור לי לענות על השאלות שרודפת אותי מאז גיל ההתבגרות - מה הבעיה שלי? האם אכן יש בעיה? למה בגיל 24 עודני בתול? והאם הדבר הזה באמת מפריע לי? בתודה מראש על שיתוף הפעולה

אמינימי

New member
תשובות לעניות דעתי

בנושא אוננות/גירוי מיני - לא קורה לך לפעמים שיש לך זקפה מבלי בכלל לחשוב על שום דבר, ממה נובעת הזקפה הזאת, האם מדובר באיזשהוא צורך מיני נסתר של הגוף ??? אני לא יודע מה איתך אבל אני מרגיש לעיתים דחף לאונן ואני עושה זאת מבלי לחשוב על בחור/בחורה או משהו אחר, פשוט עושה זאת בשביל לספק את אותו יצר מיני שטבוע בתוכי... לגבי ההגדרה - למה זה חשוב בעצם ?! כל אדם צריך להרגיש טוב עם עצמו מבלי שום צורך להגדיר אם הוא הומו, סטרייט או אסקסואל...נכון שהחברה לעיתים דוחפת אותנו להגדרות, אבל אנחנו זה מי שאנחנו ושום הגדרה לא תשנה את זה אז עדיף לחיות בלי הגדרות ולהינות ממה שעושה לנו טוב ! בקשר לגיל 24 שאתה עדיין בתול, אם זה מנחם אותך אני בן 30 ואני בתול ואני לא מרגיש צורך להסתיר, כמובן שאני לא זועק בראש חוצות שאני בתול אבל אני גם לא מסתיר מאנשים ששואלים.

ברוך הבא../images/Emo135.gif

אסקסואלים באים בהרבה סוגים, רוב הסוגים לא נחקרו לעומק עדיין. אני מקווה שנצליח לעזור לך לענות על השאלות. אתה לא לבד, גיל 24 הוא לא גיל כזה מבוגר להיות בתול בו, במיוחד אצל אסקס-ים. האם אכן יש בעיה? אם רע לך יש בעיה, אבל אם אפשר לעשות שתהיה שלם עם עצמך, אין שום בעיה.

Zondag

New member
תודה על התשובות

אני אנסה למקד קצת את הסיפור שלי במטרה להבין היכן הבעיה והאם אכן יש בעיה... אני מודה לכם מראש על תשומת הלב, ברור לי שכיף יותר לספר על עצמך מלהתעמק בבעיותיהם של אחרים. ובכן, אני זכר, בן 24, בעל השכלה אקדמית, כנראה סטרייט... למה כנראה? כי מעולם לא קיימתי יחסי מין, ולמרות רצון עקרוני לשכב עם אישה, אני סולד, נמנע ומתחמק באופן עקבי ממצבים שיכולים להוביל לסקס. על כן, אני מתקשה להבין - האם איני מעוניין כלל ביחסי מין ומחפש את זה רק בגלל שזהו הדבר הטבעי שמצפים ממני לעשות, או שאני מת לזיין ופשוט לא מסוגל לממש את הרצונות שלי. זוהי הפעם הראשונה שאני שומע על האסקסואליות כתופעה שרירה ומוגדרת ולדעתי מדובר בהעדפה מינית לגיטמית לחלוטין. אם זאת, אני חושש שמבחינתי הגדרה זו יכולה להוות תרוץ הפוטר אותי מלחפש בת זוג - תהליך גדוש כישלונות שכרוח אצלי בקושי נפשי ופסיכולוגי רב. אם כן, השאלה הנשאלת היא - מה קדם, הביצה או התרנגולת? האם איני מסוגל למצוא בת זוג בגלל שאני מתעקש ללכת בכיוון הנוגד לחלוטין את הטבע שלי כאסקסואל, או שהעדר הצלחות בחזית הרומנטית הביא אותי לוותר על הרצון לקיים יחסי מין. יש שיאמרו על מצב כזה: "כנראה שעוד לא פגשת את האחת...." יש לציין שאני חווה גירוי מיני עצום מגלישה באתרי פורנו לגברים, אך כאשר מדובר במפגש מציאותי עם אישה, איני חווה תחושות דומות - הזין שלי נשאר אדיש לחלוטין לנוכך ערום פרופוקטיבי בעולם האמיתי. חופי נודיסטים, מופעי חשפנות, סטודיו לצילום בערום... באף אחד מאלה לא חוויתי התעוררות מינית דוגמת זו שאני חווה לבדי מול מסך המחשב!!! במהלך חיי הייתי מאוהב קשות כמה וכמה פעמים. אמנם רגשותי מעולם לא נענו בהדדיות, אך לא זו הנקודה. הדבר המעניין הוא שכל הבחורות בהן הייתי מאוהב, לא עניינו אותי כלל כאובייקט מיני. באופן אירוני, ככל שההיכרות שלי עם אישה היא קרובה ועמוקה יותר, כך אני חש פחות משיכה ארוטית כלפיה... בקיצור, לא בהגדרות עסקינן, אך הייתי רוצה להבין פעם אחת ולתמיד היכן מסתתרת הסתירה הפנימית שגורמת לי לאי נוחות ולבלבול, מהם רצונותיי האמיתיים וכיצד ניתן לזכך אותם מתוך ים התכתיבים והציפיות שמפילה עלי הסביבה.

יש משהו שנקרא

"חרדה עשייה" מתחבר לזה? ז"א.. שאתה כן נמשך לנשים אבל שזה מתקדם ליחסי מין אתה לא מצליח לבצע.. מתוך סוג של חרדה או משהו (אלו גם סיבות לחוסר זקפה.) אמ.. פשוט אני חושבת שאם יש לך משיכה לנשים ולמרות זאת אין סקס זה לא אומר שאתה אסקסואל זה יכול לומר שאתה סטרייט .. אסקסואל זה מישהו שלא נמשך נקודה. זה לא מישהו שלא מקיים סקס.

אמינימי

New member
אני מזדהה עם מה שכתבת

גם אני מעולם לא קיימתי יחסי מין וגם לי יש רצון עקרוני לשכב עם אישה וגם אני נמנע ומתחמק ממצבים שיובילו לסקס...זה הגיע למצב שאני מרגיש פשוט חוסר נוחות ליד בחורות בגלל מחשבה (שאולי נכונה ואולי לא) שהן רוצות רק סקס ואני מרגיש חשש לנוכח העובדה הזו. כמובן שיש את התירוץ שעדיין לא מצאתי את האחת בשבילי ואולי זה נכון ואולי לא, אני לא ממש יודע... גם אני התאהבתי בעבר בבחורה שהיתה בקשר עם מישהו שקצת הזניח אותה בגלל העבודה שלו (הוא היה שוטר ולא נתן לה מספיק תשומת לב ואני הייתי שם במקרה לפנק ולמלא את החלל שהוא השאיר) והיינו ביחד (אם אפשר להגדיר זאת כך) בערך שנה וכמובן שלא עשיתי עם זה כלום, אני לא יודע אם זה היה בגלל שפחדתי או לא רציתי שיקרה בינינו משהו או בגלל שזו היתה משיכה אבל לא מינית... גם אצלי זה קורה שככל שההיכרות שלי עם בחורה היא יותר קרובה כך אני חש פחות משיכה אירוטית וזו גם הסיבה שיצאתי עם מישהי 3 חודשים ולא היה בינינו שום דבר רומנטי (אפילו לא נשיקה)...כן, גם נשיקות מפחידות אותי...(והאמת היו לי סיבות נוספות לא להימשך אליה ואולי אילו היו תירוצים) בכל מקרה יהיו שיגידו שמשהו לא בסדר אצלי, שאולי אני גיי (וגם את זה ניסיתי לבדוק והתשובה שלילית כי גם במקרה הזה אני לא מרגיש משיכה לגברים) אז פשוט החלטתי לקבל את עצמי כמו שאני ושאנשים יקפצו, שיחשבו מה שהם רוצים, כל עוד אני שלם עם עצמי ולא מרגיש צורך לתת דין וחשבון למישהו אז אין בעיה (ונכון יש רגעים בחיים שואללה זה לא קל כל העניין הזה ויש לחץ מהחברה, מהמשפחה, אבל מה לעשות אני זה אני ושום דבר לא ישנה את העובדה הזו)

Zondag

New member
כיף לדעת שאני לא לבד

זהו אכן עול קשה מנשוא... בגלל עובדת היותך גבר כולם מצפים ממך להתנהג ולחיות את החיים שלך בצורה מסויימת. אני חושב שכבר קל יותר לקבל גבר השוכב עם גברים, מאשר גבר שאינו שוכב כלל! כשכולם מפציצים אותך מכל הכיוונים בקלישאות חבוטות כמו "ליזום, לחתור למגע, מי שממיין לא מזיין, ומי שלא מעיז לא מתיז'", קשה מאוד לדבוק באמת הפרטית שלך ולהפריד בין רצונותיך האישיים לקלישאות מפח הזבל הציבורי. דוקרת האשכוליות כתבה שייתכן ויש לי "חרדת ביצוע"... אני לא פוסל את התיאוריה הזו, אך לדעתי אין בה מספיק בכדי להסביר את אופן ההתנהלות שלי עם בנות המין השני. למען האמת, מעולם לא חוויתי שום סוג של אינטרקציה רומנטית. מעולם לא יצאתי לפגישה המוגדרת כדייט... מעולם לא הייתה לי חברה, מעולם לא נישקתי מישהי ומעולם לא פלירטטי עם בחורה... כל המצבים האלו גרמו לי מאז ומתמיד לאי נוחות עצומה. ...ובפעם היחידה בה נוצר מצב בעל פוטנציאל מיני, אני ברחתי כל עוד נפשי בי ואין בי שמץ של חרטה על כך! עד לפני כשנתיים הדבר הזה פשוט הרג אותי. הרגשתי כעס, תיסכול ובושה מכך שאיני מסוגל להתנהג "כמו גבר", אך ככל שהגיל עולה והפס שאני שם על דעתם של אחרים הולך ומעמיק, אני מתחיל להרגיש שלם יותר עם עצמי ועם עובדת היותי בתול. דבר מעניין הוא שברגע בו הפסקתי לחפש סקס, התחלתי להרגיש הרבה יותר נוח עם בחורות. מאז קיבלתי את נישת הידיד כמקומי הטבעי, מעגל ההיכרות שלי עם נשים רק הולך ומתרחב. מיותר לציין שאיני נמשך לאף אחת מהן... בקיצור, הייתי מגדיר את עצמי כא-מיני ללא היסוס, לולא אותו יצר שגורם לי להיכנס לאתרי פורנו כמה פעמים בשבוע ולסובב את הראש אחרי כוסיות ברחוב (אך ורק כשאף אחד לא רואה שאני עושה זאת
) אם כי המשיכה הזו לנשים לעולם לא חוצה אצלי את התהום הפעורה בין מבט משתאה למחשבה מעשית - "אותה, אותה אני רוצה להשיג". עולם המין והמיניות נותר בשבילי מועדון זר ואקסקלוסיבי שאיני מורשה לבוא בו. והשאלה בעינה עומדת - האם אני זה שאינו נמשך לנשים, או שהנשים אינן נמשכות אלי?

אמינימי

New member
התשובה לשאלתך

נמצאת או תימצא אצלך בלבד...לא אני ואני חושב שגם אף אחד אחר לא יידע לתת את התשובה...ואם נהיה רגע כנים גם אני לא בטוח בוודאות לגבי עצמי ונכון שלפעמים זה מטריד אבל בסה"כ הכללי אני חי בשלמות עם עצמי ועם מי שאני ועם מה שאני עושה ככה שכרגע הדבר היחיד שמציק לי לפחות הוא העובדה שעדיין לא מצאתי אהבה ולא העובדה שלא קיימתי יחסי מין.

train

New member
לדעתי אתה כן מיני

בן אדם לא מיני לא מחפש פורנו באינטרנט. ולא מעניינות אותו כוסיות ברחוב. תנסה לשאול את עצמך בכנות אם כן היית מעוניין לקיים יחסי מין.

קביעות לא מבוססות

על הקביעה בנוגע לאתרי פורנו, קראתי פעם שהיא לא נכונה. יש לך הוכחות להודעה שלך, או שהכל ניחושים?

franko4

New member
לדעתי אתה כן א-מיני zpndag .

יש הבדל בין נטייה כללית, לבין עוצמת הדחפים.במילים אחרות, בן אדם יכול להיות אסקסואלי מבחינת הנטייה הטבעית, אבל זה לא אומר שהוא נטול יצר מיני באופן מוחלט. העובדה שאתה מבקר באתרי פורנו, מעידה שיש לך יצר מיני מסוים, אבל העובדה שאינך מחפש קשר מיני, ונמנע מקשר אמיתי, ובוחר לספק את הסקרנות המינית באופן וירטואלי בלבד, כן מוכיחים לדעתי שאתה אסקס'. מה שאתה מתאר כתהום, בין המבט, לרצון לממש את הדחף,מבדילה אותך מסטרייט, שמסתכל ורוצה לטרוף, גם אם זה לרוב לא מצליח לו.

train

New member
זה שבן אדם לא מצליח לא אומר

שהוא צריך לשכנע את עצמו שהוא לא רוצה

avi1283

New member
zpndag לדעתי אתה ממש לא א-מיני

אם אתה נכנס לאתרי פורנו וכשאתה בבית אתה רוצה ומדמיין אותך שוכב עם בחורה אז כמעט בטוח שאתה סטרייט, רוב הסיכויים שבפרקטיקה אתה נמנע מזה בגלל מחסום פסיכולגי, בבית אתה מרגיש בנוח לאונן ובחוץ אתה לא מרגיש בנוח/חושש מזה. אם תהיה עם בחורה מספיק זמן ההרגשת הנוחות תעבור גם לפרקטיקה. ממש לא הבנתי את השאלה שאתה מתחבט - "האם אני לא נמשך או הם לא נמשכות אלי" זה ממש לא נכון לשאול את זה, באופן לוגי ה-או פה לא במקום, יכול להיות שגם הם לא נמשכות וגם אתה לא נמשך ויכול להיות שגם אתה נמשך וגם הם נמשכות אין קשר בין שניהם. לגבי השני לא יכול להיות שהן לא נמשכות אם אתה גבר הן נמשכות בלי קשר לנטייה שלך, חלק יותר חלק פחות לא עקרוני. מה שאתה צריך לברר זה אם אתה נמשך, ואם כמו שכתבתי בבית אתה מדמיין ורוצה אז אתה נמשך ואתה רק צריך יותר בטחון בשביל לממש את זה, בהצלחה.

../images/Emo45.gif

אמנם בסופו של דבר זונדאג יחליט מה הוא ומי הוא, אבל אתה צודק, התופעות שלו באמת מתאימות לאסקסואליות. אף אחת מהתופעות שהוא מתאר לא מראה שהוא לא אסקסואל. train: זה שבן אדם לא רוצה לא אומר שהוא משכנע את עצמו. למה שירצה לשכנע את עצמו?

Zondag

New member
דילמה...

קראתי כל המאמרים שבלינקים. כתובים שם המון דברים איתם אני מזדהה באופן מוחלט - חלקם מאשרים את היותי א-סקס וחלקם מפריכים זאת. למרות הכל, ספק אם אני אכן בעל נטיה א-מינית. אני מאמין שחוסר הצלחות שלי עם נשים הוא שהביא אותי "לוותר על כל הרעיון". כשמתרגלים לסירובים, זהו בסה"כ הדבר הטבעי לעשות...

אתה לא חייב להחליט

יש הרבה סוגים של אסקסואלים, יכול להיות שאתה אחד מהם, יכול להיות שלא. אתה לא חייב להחליט, אתה יכול להחליט אחר כך או לא להחליט לעולם. העיקר שתרגיש שלם עם עצמך.

tenshem

New member
ל- Zondag

קראתי את הודעתך, וקודם כל, גיל 24 אינו גיל מבוגר להיות בו בתול! מה שכן עלה בי מקריאת ההודעה שלך, זה שאתה מפחד לומר אפילו לעצמך שייתכן ואתה גיי. נראה לי שאם אתה חווה גירוי עצום מצפייה בפורנו גברי, זה כבר אומר משהו על הנטייה המינית שלך, אבל זה לא אומר שאתה לא נמשך לשני המינים. נראה לי גם, שאם ההתאהבות באישה מבחינתך אינה מעוררת בך גירוי מיני, ונשים שהתאהבת בהן לא עניינו אותך כאובייקט מיני, זה שוב מעורר את התחושה שייתכן ונטייתך המינית נמצאת במין הגברי. האם ניסית להיות עם גבר? האם אתה מפנטז על כך ומתעורר מינית מזה? אם כן, הייתי ממליצה לך לבדוק את העניין. להתנסות בדברים שונים כדי לדעת מה עושה לך טוב זה דבר חשוב. אל תפחד להתנסות, התנסות זה דבר חשוב הן כדי למצוא מה אתה מעדיף מינית, ובטח ובטח בסקס עצמו. רק אם מנסים דברים שונים, אפשר לדעת מה מענג אותך. מקווה שתצא מהבילבול, המון הצלחה ואהבה

Zondag

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo35.gif

לא, לא... חלה כאן אי הבנה. לא אמרתי שאני נהנה לצפות בפורנו גברי, אלא בפורנו לגברים !!! משמע - אתרי פורנו בעלי תכנים הפונים לגברים (בחורות ערומים זה חולירע
אם אכן הייתי נהנה לצפות בפורנו גברי, הדברים היו הרבה יותר פשוטים. כך שנושא זה אינו מעיד על נטייתי המינית... אם כבר יש משהו שכן מעיד על היותי הומוסקסואל, הרי שזו ההתעניינות המופרזת שלי באומנות ובעיצוב. אבל לא, אני לא הומו... זהו הדבר היחיד בו אני בטוח ב-100%. כל השאר לוט בערפל... בכל מקרה, זה הזמן להודות לכל המגיבים, כי מהשתפכותי על דפי הפורום ומהתגובות שקצרתי התחלתי להבין את עצמי קצת יותר טוב. ניסיתי להיזכר בכל המצבים המיינים אותם חוויתי בשנים האחרונות והמסקנה המתבקשת היא שאני לא אסקסואל. להיפך, אני מתגרה בטירוף מנשים ומת לקיים יחסי מין, כמה שיותר וכמה שיותר מהר... זוהי לפחות מסקנת הביניים. הבעיה שלי היא אחרת - רצון עז וחוסר יכולת לממש אותו. אני מקרה נדיר - בן אדם שחווה אך ורק כישלונות עם נשים. לא הייתה לי ולו הצלחה אחת שהייתה יכולה להעיד על המיניות שלי ועל תפקודי במיטה עם בחורה. אין ספק שרקורד כזה, בשילוב עם אופי רגיש הוא כר פורה להתפתחותן של חרדות שונות ומשונות. לא צריך להיות פרוייד בשביל להבין את זה... ובאשר ליחס שלי לסקס - אני מניח שלא החשק, אלא האופי, החינוך והחיצוניות הבלתי מושכת שלי הם שמונעים ממני לייצר קשרים שטחיים בהם מין הוא העיקר. מכירים את האנשים האלה שכולם מתייחסים אליהם כיצורים חסרי מיניות? יש אנשים שפשוט לא ניתן להסתכל עליהם מהצד ולדמיין אותם עושים סקס, רובם נראים מכוערים, חנונים או זקנים מדי... או הכל ביחד. בקיצור, מגיע השלב ההרסני הזה בו אתה מתחיל להאמין בזה בעצמך. היצר והחשק מבעבעים בך ועולים על גדותיהם, אבל אין מה לעשות - המיניות שלך מגעילה ומבריחה נשים. אז לומדים לשמור את הכל בפנים: לא מסתכלים על בחורות, לא אומרים מחמאות, לא מפלרטטים ולא מצעים הצעות, אפילו לא במרומז. לומדים את החוקים - אתה מחוץ למשחק, נקודה. וכך עם הזמן הפכתי לוורקוהוליק מטורף שמתעל את כל האנרגיות והאגרסיות שלו לעבודה, לימודים ויצירה. אין דבר יעיל מ-15 שעות עבודה ביום לדיכוי החשק המיני ובריחה מהכאב שבבדידות. אז אם אתה כל כך חרמן, למה אתה לא הולך לזונה? שואלים אותי החברים. - בגלל שזה מגעיל - בגלל שאסור להתייחס כך לנשים ולבני אדם בכלל - בגלל שסקס עם זונה יהיה בגדר הודאה בתבוסה שלי כגבר...וכבן אדם - בגלל שאני יותר בודד מאשר חרמן בכל מקרה, מתוקף היותי מקרה אבוד אני מרגיש נוח בפורום הזה, בו אי קיום יחסי מין הוא הנורמה. תודה על חברתכם הנעימה :)

tenshem

New member
אוי סליחה../images/Emo9.gif

ואני שמחה לקרוא שהבילבול שלך טיפה התבהר. ואל תדאג, גם אתה תמצא את בת הזוג המתאימה לך ויהיה לך סקס מטורף... ולסיכום, חיצוניות אפשר לשפר, את ההעזה אפשר לחזק ואם צריך, אפשר לעבוד עם פסיכולוג על החרדות השונות. אז המון בהצלחה, ומי ייתן ותמצא אהבה (וסקס כמובן)ץ

למה את שמה את הסקס כמטרה?

במיוחד בפורום של א-מיניים. למה האהבה לא ברורה מאליה, אבל הסקס - "כמובן"?

למעלה