קראתי כמה הודעות מהדף הראשי
וישנו דבר אחד שלא ברור לי לגמרי - נטען כאן שאסקסואלים אינם חשים משיכה ארוטית לאף אחד משני המינים, אך אין הדבר אומר שאינם חווים לעולם גירוי מיני או רצון לאונן. במקרה כזה, ממה יכול לנבוע אותו גירוי מיני? במילים פשוטות יותר - אם אסקסואל יאונן, על מה הוא יאונן?
פשוט קשה לי לקבל את הטענה שגירוי מיני יכול להתעורר ללא גורם סביבתי כלשהו... המיניות בהגדרתה היא תגובה הורמונלית, פיזולוגית ורגשית לגירוי חיצוני כלשהו, אם כי אני מסכים לחלוטין שאותו גורם אינו חייב להיות הומו ספייאנס אחר. ובאשר לזהותי המינית - נראה לי שאני סטרייט, לשמרות שאיני בטוח שהגדרתי העצמית ככזה אכן נובעת מדחפים פנימיים ולא מתכתיבים חברתיים. אני מהסס להגדיר את עצמי כאסקסואל כי חוויתי משיכה ארוטית לנשים (אם כי "בערבון מוגבל" - פרטים בהמשך), אבל ברור לי לגמרי שמשהו אינו כשורה אצלי... אני מקווה מאוד שהפורום הזה יעזור לי לענות על השאלות שרודפת אותי מאז גיל ההתבגרות - מה הבעיה שלי? האם אכן יש בעיה? למה בגיל 24 עודני בתול? והאם הדבר הזה באמת מפריע לי? בתודה מראש על שיתוף הפעולה
וישנו דבר אחד שלא ברור לי לגמרי - נטען כאן שאסקסואלים אינם חשים משיכה ארוטית לאף אחד משני המינים, אך אין הדבר אומר שאינם חווים לעולם גירוי מיני או רצון לאונן. במקרה כזה, ממה יכול לנבוע אותו גירוי מיני? במילים פשוטות יותר - אם אסקסואל יאונן, על מה הוא יאונן?