קראתי כמה הודעות מהדף הראשי

ולא התכוונתי לנימה תקיפה

אם כך התפרש
התכוונתי לשאול מה מניע את אותם אנשים שגם בפורום כזה שמים את הסקס כמטרה עליונה.

tenshem

New member
שמתי את הסקס בסוגריים

כי אני באמת חושבת שזה לא הדבר המרכזי בזוגיות, אלא האהבה, האמון, והחברות. אבל מכיוון שזה שעניתי לו רוצה לעשות סקס והרבה, אז פשוט איחלתי לו מה שהוא מאחל לעצמו... בוקר טוב

p019

New member
אם לא שמת לב

ציטוט: "מכירים את האנשים האלה שכולם מתייחסים אליהם כיצורים חסרי מיניות? יש אנשים שפשוט לא ניתן להסתכל עליהם מהצד ולדמיין אותם עושים סקס,.." למען האמת, ממש לא. אם הצלחת לפספס זה פורום של א-מיניים, אנחנו באופן כללי לא מנסים לדמיין אנשים "עושים סקס". אני לא יזהה משהוא שמנסה להתחיל איתי, אני לא יזהה משהוא שמנסה להתחיל עם משהוא אחר. בכל מקרה אני שמחה שעזרנו לכך להחליט מי אתה ואני משערת שבשלב זה יש פורומים שיעזרו לך יותר. מנקודת מבט מבחוץ: לא נראה לי שזה עניין של מראה חיצוני (עלפי אוכלוסיית הנשואים) אולי זה עניין של ביטחון עצמי?? שוב - זו ממש נקודת מבט ממשהי שלא תזהה משיכה מינית מסנטימטר.

Harleydude

New member
די... אל תיעלב אבל זה כבר מוגזם...

אתה רואה פורנו? מאונן על דמויות של אנשים שמקיימים יחסי מין? אז יש לך באמת חרדת עשייה, אתה קצת ביישן, מפחד, לא יודע איך להתנהג, חוסר הביטחון שלך גובר כל הזמן עם העובדה שאתה חושב על הגיל שלך ועל זה שאתה בתול, על זה שבנות לא החזירו לך עניין כשהיית מאוהב בהן, אתה חושב שיסרבו לך, שאתה אולי לא מושך, חסר ניסיון, חסר אולי אפילו יכולת מינית מסויימת. וכל זה גובר וגובר עם הזמן כמה שאתה יותר בוחש בזה ונופל למחשבות האלה ולדכאונות האלה. תשמע, חשק מיני יש לך, אני מציע לך לא להקשיב לכל אחד שאומר לך מה אתה ומי אתה. לך לאיש מקצוע אמיתי, לך לפסיכולוג, לפני שאתה מכניס את עצמך לסיבוכים נוספים ומיותרים.

Harleydude

New member
כשאמרתי מוגזם

חס וחלילה לא התכוונתי אליך, אלא למגוון התגובות שקיבלת פה על זה שאתה אסקסואלי.

אתה טועה ומטעה

אסקסואל הוא אדם שלא נמשך מינית לאחרים, שלא רוצה לשכב איתם. מעבר לזה, קשת המאפיינים רחבה, אדם יכול לצפות בפורנו או לא לצפות, לאונן או לא, זה לא אומר שהוא אסקסואל או שהוא לא. ביישנות ופחד בטח שלא מגדירים אדם כלא-אסקסואל, אדם מיני.

למעלה