קראתי כתבה על ילדים צריכים לגנוב אוכל

הולי 101

New member
קראתי כתבה על ילדים צריכים לגנוב אוכל

או הולכים לישון רעבים והלב אויש כמה שהלב שלי כואב על זה

אני מבלה הרבה בקניון בת ים , יש שם ילדים קטנים שעוברים בקניון ומבקשים כסף
אני רואה אותם כל הזמן הם מבקשים כסף כדי לקנות אוכל , פעם עמדתי בתור למסעדה הסינית
אני ואמא שלי רצינו לשבת לאכול ואני רואה את אחד הילדים
עומד ומסתכל על מגשי האוכל הבנתי שהוא לא עומד בתור כל כך נצבט לי הלב , קנינו לו מנה אחת גדולה
הילד רץ למקדונלדס ממול לקח קופסא של מנות הילדים שם בתוך הקופסא ורץ אל מחוץ לקניון , אני לא יודעת כמה פיות
אכלו מהמנה הזו באותו היום , אבל הפנים של אותו ילד לא יוצאים לי מהראש.

אני יודעת שאין ביכולתי לשנות את המצב כל כך כי בכל זאת אני לא רוטשילד אבל אני מרגישה
שאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים אילו הייתי רוטשילד אני יודעת בדיוק מה הייתי עושה עם הכסף
ולא לא קונה רכבים או טירות כבר יש לי תוכניות מלאות בראש מה הייתי עושה אילו

כואב הלב

atlantis13

New member
בדיוק בגלל זה את/אנו רואים נזקקים..

חלקם נבלות שעושקים כספים מקופות צדקה - וחלקם חשים את האמת - הבושה שלנו יש הכל, ולא מסתפקים גם בזה - ורואים את הניצול הזוועתי שעוברים הילדים והנזקקים האלה - הפיתרון הוא לא להאשים שוב את הממשלה שלנו - אלא פשוט להושיט יד ולעשות מה שראוי עבורך ומתאים לך לעשות בנידון - כי ה"מערכת" בטח לא תדאג להם כמו חמלה אמיתית..

אולי זה נדוש, אבל יש לי שיר גם על זה :)

http://www.youtube.com/watch?v=9wAIoF9fgb0

atlantis13

New member
את יכולה גם לתרום באגודות מחו"ל..

שם השיטה היא נעשק עוזר בנעשק - והם מקימים מקומות שיש להם עניין משותף בהם.. הם בונים, משוחחים ומשחקים - כמו מעין מתנ"סים לאנשים בעלי עניין משותף.. יש כאלה העוזרים במטבח - חלק צובעים ומשפצים בתים הרוסים או בתים מיושנים - הם עוזרים אחד לשני - אפילו ללא תמורה.. מזכיר את התוכנית המליונר הסודי בערוץ 8 - בהחלט תוכנית טובה שמראה כי התורם ממש מעורב בצדקה שלו - ולא סתם0 כותב צ'ק - ומחליט כמה לתת לאחר שהכיר את האנשים - שלא כמו בארץ שנזקקים מקבלים "עזרה" - כסף והבייתה - דרך קרנות ממשלתיות וחוסר חמלה עבור נזקקים אמיתיים - בארץ גם הזקנים האלה הם תאווני בצע לא קטנים.. העיקר שיש כסף למלא סיגריות ת קצת לחם והרבה קפה.. זה לא עזרה - וזה חוסר רגישות כלפיי אלה שלא תאווני בצע וסיגריות - והם באמת בבוץ מה שנקרה - רק שאותם את לא תראי בתוכנית המטופשת "בוס בהסוואה"} כדי לצאת WINNERים כלפיי המדיה כגון "אנחנו עסק שנותן בחזרה" בולשיט המדיה לשחק לך על הרגשות.

הולי 101

New member
אתה צודק במה שאתה רושם בעיקר בבוס בהסוואה

תוכנית תת רמה שמזלזלת באינטלגנציה של הצופים שלה לכן ראיתי פרק אחד ובזה זה נגמר

אני לא רוצה לתרום דרך אגודות כי אני לא מאמינה שזה מגיע באמת לנזקק האגודות / העמותות האלו עושקות את כולם

הדרך הכי פשוטה לדעתי זה דרך מערכת החינוך בארץ לתפוס את המנהלת של הגן / בית הספר בהם ילדיכם מתחנכים אולי דרך וועד ההורים שכל אחד יתרום קצת
ממה שיש לו פעם בחודש ולעשות להם קניה של אוכל , או אפילו משהו יותר פשוט לשאול את המורה באופן יחידני אם היא מכירה ילד שחסר לו משהו ,
שבא מבית קשה יום להציע את העזרה ולווא דווקא כלכלית
גם סתם שיבוא עם הילד שלכם לבית שלכם עד שההורים שלו חוזרים מהעבודה שלא יסתובב ברחובות סתם
שישחק עם הילד שלכם , שיעשו יחד שיעורי בית ועל הדרך יאכל ארוחת צהריים כמו שצריך שיהיה במקום חם ונעים

נכון לכרגע בני בכורי בן שנה אנחנו בגן פרטי אז כרגע לא רלוונטי לשאול את הסייעות בגן.
אני כן נותנת כרגע לאחיינים שלי שהם נזקקים בעצמם , בחירות שאחותי בחרה בחייה היא בחירתה האחיינים
שלי לא צריכים להרגיש את החוסר הזה ומזלה שיש לה משפחה תומכת והיא יודעת שתמיד יש לה על מי להישען במצבים קשים

אני מרגישה שאני נלחמת בתחנות רוח כי אני ממש רוצה אבל אין לי את היכולת הכלכלית לעשות זאת.

atlantis13

New member
הרבה הורים סולדים גם מלתת להם עזרה כי..

הם לא נקיים ו"נראים מוזנח" - מה שכמובן מגוחך כי הם לא מעלים על דעתם שהילדים שלהם ממש יחיו ברחוב - בכל גיל,
אני חשבתי על מקום גדול שייתן להם מקלחות ואוכל - ולא כמו הטעות באמריקה "למנוע מהם למות" ולתת להפ מוקם בטוח ונקי להזריק סמים -זה וויתור על השיקום של ההומלסים בכל מקום - אי אפשר לספק להם מזרקים לסמם את עצמם.. זה נכון שבשלב מסויים הגוף לא יכול לחיות בלי הסמים הקשים - מצד אחד הם צודקים - מצד שני - מה עשינו בזה? נתתם להם עוד כמה שנים להזריק ולמות? זה בדיוק כמו להשאיר אותם לגסוס ברחוב.. רובם צריכים אוזן קשבת - ורוב ההורים נגעלים מילד "מסריח" שהם גם לא מכירים -ועוד לתת לו להתקלח במקלחתם ולאכול מצלחתם - לכן כל מערכת החינוך כאן שגויה מיסודה - אני הצעית שיש להם פשוט "בית חולים" גדול מאוד - שלפחות יעזור להם לישון + לאכול +להתקלח - עד שהם יוכלו "לעמוד על הרגליים" ולעסוק בעבודה - ויהיה להם גם בית שיתופי - עם עוד הומלסים - עד ש"האנשים הרגילים" יתחילו לקבל אותם ולתת להם עבודה - יש גם הומלסים שפשוט לא רוצים להשתקם - והם רוצים למות עד הסוף עם כמה שיותר סמים.. עליהם אני לא מדבר - יש להם בחירה ברגע שיש להם עזרה.
אני גם תומך בהשמדת סמים קשים הגורמים לגוף לקרוס - כגון הירואים קריסטל מת' וכ'ו הבעיה היא - שהם מכינים אותו לבד בבתיהם -או ברחוב - וכל מחשבותיהם -הם על השגת הסם - אותם כבר אולי אי אפשר להציל אלא אם כן הם ירצו - אני מדבר על נוער שנזרק מהרחוה בגלל הורים שיכורים - וכן הלאה - שהם פשוט נזרקו מבתיהם - ולא היו מכורים לסמים קשים - או שהוציאו אותם למשפחה "אומנת" - ועד גיל מסוים "עלייך לעזוב את המשפחה האומנת" -זה לא פיתרון וזה גורם ליותר נזק - במיוחד לנוער.. צריך להתחיל לעזור לנוער במצוקה - ולתת להם את האהבה והחיזוק לעבוד, ולגור - בכבוד - אחרכך כבר יגיעו הנכדים של האנשים האחרים בצרות - אבל אי אפשר להתעלם - לכן גם אהבתי את הודעתך - וכל הכבוד שכתבת על כך.

הולי 101

New member
תודה

snoopytush

New member
וגם... כמו שרותי אמרה לבקש מכל מיני

קייטרינגים בארץ שאת השאריות יעבירו לכם.
שאריות אוכל נזרקות לפח ויכולות להאכיל לפחות 10 או יותר ילדים

atlantis13

New member
גם באמריקה יש כתבות על בזבוז האוכל שיש שם..

והבהמות השמנות פשוט עוברות ליד כל אדם נזקק, שהן/הם בקלות יכולים לקנות לו ארוחה משמינה מאוד עבור כמה דולרים, והם בוחרים שלצחוק עליהם - שימשיכו להשמין ולנהוג במוכניות מותאמות למשקל שלהם -

שתואם את האישיות האנוכית והאפאטית שלהם.

snoopytush

New member
מניסיון הקייטרינגים לא מעבירים את השאריות

לבתי טמחוי אז יהיה לכם המון המון אוכל!

atlantis13

New member
יהיה למי הרבה אוכל? בית טמחוי - כל אחד יכול.

אז את רוצה להאביס את ההומלסים ואז גם לפתוח לילדים רעבים בתי ספר? מה הם יעשו עם חינוך?

snoopytush

New member
הרעיון עם הבתי ספר מעולה פשוט הולי מציעה

לך לעשות כפי שכתבת ולראות אם תצליחי להניע דברים בכיוון.
כל הכבוד על היוזמה הברוכה

snoopytush

New member
יש לי רעיון תפני לראש העיר ותנסי לבדוק

האם יש אפשרות להקים ארגון קהילתי שלך ושל עוד כמה הורים.
אני מכירה מקומות שיצרו מגבית שדאגו והאכילו חתולי רחוב וגם מצאו כסף לסרס
אותם כך שהחתולי רחוב שם שמנים ומעוקרים אז למה שזה לא יעבוד על בני אדם?
למרות שחתולים יותר חמודים לדעתי

atlantis13

New member
אז עם איזה ראש עירייה כן? כי הם הבטיחו במצע..

שלהם "לעזור"..

אז..

מה קורה עם הפתק המסכן שדחפתם לתוך חבית - הסתפקתם בזה, שמחתם שמישהו נבחר להתמודד עם משהו שהוא אחריות שלכם כל אחד לבדו - לפתור בדרכו שלו - ובחרתם בעוד ראש עיר שיעזור לכולכם -מה קרה? כל הכספים אצלו בכיס - ולא יש את הכוח להחליט מי מקבל מה.. כל הכבוד על עצלנות - ממש השתלם,
גם במאה העשרים ואחת.

atlantis13

New member
הרווחה היא ארגון ממשלתי..

ואין בה שום רווח לאנשים כאן -

חופש הדיעה - הוא גם החופש לבחור כיצד לנהל את חייך -

ולא לתת לאדם אחר לעשות זאת במקומך -

זה כולל להקשיב בעיוורון לדתיים, ממשלה, אקטואליה, רופאים "תורנים",

ואפילו לבן משפחה שטורח רק בחג להרים לך טלפון - זה לא רווח - ולא יהיה רווח מכל העסק הזה.

לצד האפאטי וממשלה - כן, לא ממש איכפת להם ממך -

ואם את ממש מתעקשת להביא דוגמא -

גשי לדף הפייסבוק של יאיר לפיד שמדבר על אנשים במצוקה - ובורח.

"איפה הכסף?" - ונפלתם בפח -
עוד קומיקאי יעזור לכם בכנסת..

בשאר הזמן יש לרובכם תור -
בבית קפה התורן - לשבת ולצחוק על הממשלה - להאשים כל אחד - בכל דבר - ולחזור על זה - יום אחר יום -

אולי אנשים וממשלה כזאת - לא צריכים להיות שייכים לכאן.

Nachmanides

New member
החיה האחרונה הזקוקה להאכלה היא חתול.

חתול הוא צייד רפלקסיבי, וגם אם יוגש לו אוכל די שובעה, ינסה לצוד בכל הזדמנות

זו למשל הסיבה שכמעט אין רואים עוד דוכיפת (הצפור הלאומית של ישראל)...

הולי 101

New member
כמה שאתה צודק יש המון מתחזים

כבר ניתקלתי השבוע בסיפור ניצול תחת המעטה של נזזקת יש בפייסבוק קבוצה סגורה לאמהות
יש שם כמה בנות שלמדו שיטה לספר סיפורים קורעי לב על כך שאין להם והן אמהות לכמה ילדים
ובנות נפלו בפח ושילמו להן חשבונות חשמל נתנו להן ציוד לתינוקות ובסוף אלו היו מתחזות

אתה צודק שבושה לנו על כך שיש לנו כל מה שאנחנו צריכים ורוצים כדי להתקיים אבל לא מסתפקים בכך

היום קראתי סטאטוס בפייסבוק של אמא שאני לא מכירה ואני מה זה מתכוונת ליישם את זה , במסגרת החינוכית של הילדים שלנו
לפנות למורה או לגננת ולשאול אותה על הילדים אם היא יודעת על ילד שתמיד חסר לו משהו או בא בלי אוכל לבית ספר / גן
אז אפשר לשלוח עם הילד עוד סנדוויץ לילד שאין לו אפילו בגדים שלא בשימוש , מספיק שאני ועוד אנשים פה בפורום יקראו ויישמו
כבר נעזור לעוד ילדים לעבור את החורף בשלום , להעביר את היום עם בטן מלאה ולא מקרקרת.

אני לא מצפה מהממשלה כלום אחרי מה שקראתי שהוד מעלתו ביבי רוצה לבנות לו טירה כבית הלבן בשובי 690 מיליון שקל !!!!!
ורוצה מטוס כי לא מספיק לו מחלקת הביסנז במטוס והשתמש בלוויה של מנדלה כתירוץ לכך שהוא צריך מטוס פרטי
ואנחנו מממנים לו את הבתים הפרטיים שלו בנוסף לגחמות שלו ושל אישתו אין לי בכלל שום ציפייה מהאדון הזה
הציפייה שלי זה מתי נתאחד ונוריד אותו מכס מלכותו.

למעלה