קראתי כתבה על ילדים צריכים לגנוב אוכל

atlantis13

New member
תזכור את טעות בצע הכסף אנשים :

"ו=שילמו להן חשבונות=

חשמל נתנו להן ציוד לתינוקות

= ובסוף אלו היו מתחזות "

זיכרו טוב מאודג מה הכרטיס אשראי שלכם נותן למתחזים -כסף בכיס - ואתה נזקק. תזכרו את זה - במיוחד באנשים שזקוקים לעזרה - עזר זה לא לזרוק עליהם או לתת לחשבונם כסף -זאת הטעות הראשונה - עליהם להוכיח שהם צריכים עזרה -לכן תירמו להם אוכל - אם הם מסרווים לאוכל - אולי הם לא ממש נזקקים? תחשבו על זה - כל אחד בהקשריו.

atlantis13

New member
ברגע ש"תורידו" את ביבי - יגיע חזיר אמיתי ..

חדש מהקופסא שלכם - למלוך עליכם - אח.. היכן היה שלמה המלך בימינו - אשר ידע כי ממונו היה משפטיו ושיפוטו ולימודו את הצד האנושי - ושם את כספו בצד - כדי להיות לעזר לעם.. ועל כך נאמר

"הכל אבל הבלים - למד את דרכיי הנמלה - ולמד נמלים כיצד לקבל את מלאכתם ולקבל על עצמם את כתר המלוכה - טבעת אחת לשלוט בכולם - וחופש אחד כדי לאהוב את כולם.."

atlantis13

New member
ואני לא תומך בנלסון מנדלה..

נלסון מנדלה קידם את העבדות של העבדים השחורים- וחיפש להם חופש..

מרתין לוטר קינג, לעומתו - קרא לחופש הדיעה של כ ו ל ם וגם קרא לכולם - אנשי האלוהים -וחיפש אחר החופש שלהם - ועשה זאת הרבה יותר יפה ממנדלה..

וזה ישר מביא אותנו לנאומו הנפלא - THE BROTHERHOOD - אחוות האחים :

http://www.youtube.com/watch?v=smEqnnklfYs

atlantis13

New member
חלק מנאומו מיוטוב..

"
When we let freedom ring, when we let it ring from every village and every hamlet,

from every state and every city,

we will be able to speed up that day when all of God's children,

black men and white men, Jews and Gentiles, Protestants and Catholics-0-

will be able to join hands and sing in the words of the old Negro spiritual,

"Free at last! free at last! thank God Almighty, we are free at last!""

וברגע שהכריז על חופש הדיעה וחופש האחווה - ביי. וכך הפסדנו לוחם אמיתי - ועשיתם סרט על נלסון מנדלה - שדיבר רק על שיעבוד של השחורים - בלי להזכיר את החופש של נפגעי הדת - לחיות את חייהם בשלווה - ובחופש אמיתי - אהבה וקבלתם מעבר לכלאות הדת אשר הם נאלצו לעמוד מאחוריה. - יותר מידי זמן.

atlantis13

New member
ספר שנכתב עליו:

http://www.ybook.co.il/מרטין_לותר_קינג_אוטוביוגרפיה

ויקיפדיה :

http://he.wikipedia.org/wiki/מרטין_לותר_קינג

--------------------------------------

נלסון מנדלה :

"ב־1942 הצטרף מנדלה לשורות מפלגת השחורים הקונגרס הלאומי האפריקאי (ANC). ב־1944 הוא סייע להקמת ליגת הנוער של ה־ANC. ב־1952 הוא נבחר לרכז המתנדבים בקמפיין ההתנגדות למשטר האפרטהייד. הוא נסע ברחבי דרום אפריקה וארגן פעילות מחאה נגד חוקי ההפרדה הגזעית המפלים נגד השחורים, המהווים את הרוב במדינה. הוא הועמד לדין על חלקו בארגון המחאה ונידון לעונש מאסר על תנאי. לאחר מכן הוטל עליו צו הגבלה, שאסר עליו לצאת מאזור יוהנסבורג למשך חצי שנה. במהלך תקופה זאת הוא טווה תוכנית לביזור מבנה ה־ANC לתאים מחתרתיים.

בשנות ה-40, קיבל התמחות במשרד עורכי-דין בבעלותו של יהודי בשם לזר סידלסקי, ומנדלה זכר זאת לחיוב כל ימיו, ואף הגיע (לאחר שהתמנה לנשיאות דרום-אפיקה) לנחם את המשפחה לאחר פטירתו של סידלסקי.‏[3] ב־1952 הקים מנדלה, יחד עם חברו אוליבר טמבו, ביוהנסבורג, את המשרד הראשון בבעלות עורכי-דין שחורים בדרום אפריקה.

לאחר טבח שארפוויל ב־1960 הוצא ה־ANC אל מחוץ לחוק בדרום אפריקה ומנדלה נעצר בגין השתתפות במחאות אלימות וביצוע מעשי טרור. הוא הוחזק במעצר עד 1961. לאחר שחרורו ירד מנדלה למחתרת, והשתתף בהקמת הזרוע הצבאית של ה-ANC, שנקראה MK ‏(Umkhonto we Sizwe). תחת הנהגתו החלה הזרוע הצבאית במסע טרור וחבלה נגד מתקני תשתית חיוניים של המדינה.

ב־1962 יצא מנדלה מדרום אפריקה לאימונים צבאיים באלג'יריה, וארגן אימונים צבאיים לחברים אחרים ב־MK. עם חזרתו הוא נעצר והועמד לדין באשמת יציאה בלתי-חוקית מגבולות המדינה והסתה לשביתות. בכתב האישום‏[4] נגדו ונגד פעילים אחרים הואשם מנדלה ב:
גיוס, עידוד, הדרכה והובלת אנשים לפעולות טרור, למאבקים אלימים וכדומה.
הכנה, יצור המוני ושימוש בחומרי נפץ למטרות טרור
מאבק אלים, טרור וגרילה
שיבוש, הריסה, פגיעה, עצירה, הוצאה מפעולה או תועלת, חסימה וסיכון של: הסדר ואכיפת החוק
תשתיות החשמל, הדלק והתאורה
הביטחון והבריאות של הציבור
שירותי הדואר, הטלפון והטלגרף
התנועה על היבשה
רכוש הציבור, רכוש פרטי ושמורות טבע

סיוע לזרועות צבאיות ולארגוני טרור מחוץ למדינה"

בעיקרון - חגגתם שהוא היה אלים, טרוריסט ואדם קיצוני מאוד - מה יש לחגוג ולעשות עליו סרט? לא ברור.

ועוד יותר גרוע - יחסו ל"שלום" :

"יחסו לסכסוך הישראלי-פלסטיני :

ל"מנדלה היה יחס אמביוולנטי לישראל ולסכסוך הישראלי-פלסטיני. הוא האמין שהבסיס להסכם שלום בין ישראל לפלסטינים צריך להיות נסיגה מלאה של ישראל מהשטחים והכרה חד משמעית של העולם הערבי בישראל. הוא האמין שערפאת רצה בשלום עם ישראל ועשה צעדים המוכיחים זאת, בניגוד לישראל שלא הוכיחה את כנות כוונותיה לשלום. הוא ראה בערפאת דמות הירואית וספד עליו בלכתו "עראפת היה אייקון ואחד הטובים בעולם"‏

לא תודה -

אבל באמת לא תודה..

וזאת הסיבה שאהבתי את מרתין לוטר קינג - תראי איזה הבדלים יש בניהם - והמדיה בחרה לעשות דווקא על מנדלה סקט - אין אפילו סיבה אחת לתת לכזה אדם זכויות ועוד סרט על חיו - תראי את הזוועות שהוא השתתף בהן, ראי את דעותיו..

מה אתם חושבים? אני יודע שאולי זה נלקח לנושא אחר - אבל זה צריך להיאמר..

רותי 11

New member
הולי ראשית אסור לגננת/'מורה למסור לך

מידע כזה רגיש
ועוד מעבר לכך יש לדוגמא בעיריית תל אביב
בצהרונים הם מקבלים אוכל וכאשר היה נשאר
להם אוכל אסור להם להעאביר את זה הלאה
לנזקקים נאמר להם מפורשות לזרוק את האוכל
ולא להעביר הלאה.
בבית הספר בו הילדים שלי למדו הם היו מקבלים
קייטרינג בצהריים והמנהלת הייתה מבקשת
מהקייטרינג לתת מעשר לילדים שאין להם
אבל באמת שאנחנו לא יכולים להציל את כל
העולם אנחנו יכולים לתת מעט וזה ממש טיפה
בים - אבל עדיף טיפה בים מאשר כלום

atlantis13

New member
ילדים נזקקים - ונזקקים בכללי..

לא צריכים את השאריות אוכל שלכם - הם צריכים אוכל חדש - ממש כמו שלילד שלך יש אוכל חדש - הם לא צריכים מיחזור, הם לא צריכים חינוך, וגם לא את החמלה - הם צריכים יחס אנושי - למי שאפשר לעזור לו - בעוד השאר עושקים את העזרה הזאת - לפחות יש כמה אנשים בצרה שיודעים להעריך עזרה ולהעביר אותה הלאה - ובארץ - זה ההפך - כל הומלס - בשניה שייקבל כסף
- יילך איתו לסם -

אני מדבר על ילדים ונוער במצוקה - ולא על מכור לסמים קשים שהגוף שלו הרוס לגמרי ואין סיכוי להצילו-

תצילו את הנוער והילדים עכשיו - אחרת דור העתיד יהרוס גם אותם.

הולי 101

New member
לא ידעתי שאסור למחנכים לנסות לעזור

זה מה שמתסכל אותי , שאני יכולה לעשות רק טיפה
אני לא אומרת להציל את כל העולם , אבל כן מטעם וועד בית הספר
לנסות לעזור אם ידוע על ילדים בבית הספר שנמצאים במחסור וחבל מאוד שאסור לשתף עם זה פעולה

הלוואי שהיה לי כסף לפתוח מקום ולא בית תמחוי כמו שהציעו פה.
היה לי פעם פנטזיה באמת חזקה שאילו היה לי כסף הייתי קונה מקום בית השאנטי ומנהלת מרכז
שיקומי לילדי רחוב שנותן יותר מרק אוכל ומקום שינה אלא גם מקום חינוכי שנותן לילדים האלו אפשרות
לסיים 12 שנות לימוד ואפילו בגרויות שוב אבל לטחון מים כי אין לי את היכולת רק את הרצון

לעזור לאוכלוסית הקשישים במקום לעמוד ברחוב ולשיר לתת להם מקום עבודה של כמה שעות עם כמה פרוטות
הבעיה שיש לנו חברה מקולקלת שהיום אנשים בני 40 לא נחשבים בשוק העבודה
אנשים לא מתקבלים לעבודה בעיקר קרביים כי הם עושים מילואים חודשיים בשנה

מה נסגר עם החברה הישראלית ? איפה החברה הישראלית של פעם נעלמה ? הכבוד אחד לשני ?

atlantis13

New member
לשרי אריסון יש "יום עזרה לזולת"..

יש לה גם טונה של כסף. פני אליה - פני למוסדות - פנו לעשירים - השינוי הוא הרעיון שאת רוצה לעזור לאדם אחר - ואם כסף הוא הבעיה -דברי עם עשירי המדינה - אותם כולם מכירים על יד אחת מאחר וגם הם רוצים חלק מהנתח שלהם בבנק -

את לפחות רוצה לעזור עם זה לאנשים - אז פשוט תעשי את זה - תראי נחושות ותנמקי את עצמך - אולי הם יסכימו ויגיעו ימים טובים יותר..

הולי 101

New member
הצחקת אותי הם ינפנפו אותי

אדם שבע לא יבין את הרעב לעולם
ונראה לך שהם יחלקו כסף ?!

atlantis13

New member
לחלק כסף לא.. למצוא פיתרון זמני לפחות.. כן.

אם הלוטו בונה את "בית מפעל הפיס" בכל בית ספר שכוח - אז הכסף כן הולך לחינוך.

אם שרי אריסון בונה עוד חדר בבית חולים ונלחמת בהטפלת מים - זה בגלל שהיא עשתה "סקר קהל למסכנות לאומית" - וגילתה איך לנפח את האגו שלה בעזרת הארנק שלה - מה שהרבה עשירים אוהבים לעשות..

אם שרי אריסון הייתה לוקחת קצת זמן לחשוב באיזה מקומות להשקיע - אולי העשירים היו "נוהגים כמוה" - ובונים עזרה - במקום לקנות את אהבת קהל העם - כגון פוליטיקאים לפני ובזמן שהם מתמודדים לתפקיד נחשק בכנסת או בעיריה שלך - האם את מכירה אותם? לא. אבל הם שיכנעו את העם שהם יטפלו בהכל -והעם כמובן - לא ייקח אחריות על מעשיו - ובחר לו שוב מנהיכ עקלקל - עליו גם ידאג להתלונן - עד שיעברו לקדנציה השנייה ובחירות חדשות - הכל כדי להתלונן ולא לעזור - הכל כדי לעשות סרטים דוקומנטריים - ולא למצוא פיתרון - הכל בשביל כתבה בעיתון - וללכלך אחרכך בפורומים אונליין..

זה לא עם - זה אפילו לא מדינה - זה גם לא בושה -

זה עצלנות ורכילות ורוע טהור כלפיי אנשים שזקוקים לעזרה אמיתית.

atlantis13

New member
להיות בצבא זה לא לעזור למדינה..

זה להיחם בטרור - והגבול בין טרור לסתם השתלטות עויינת - הוא קו דק מאוד עימו נאלצו הרבה מדינות להתמודד - עם כמה כוח אפשר להשמיד כוח אחר - מבלי להישאב לתוך מערבולת של מלחמות..

דבר שני - אולי בני ה40 האלה - לא מש רוצים לעבוד - ואם כן- הם ישיגו את זה כמו מה מה שקרה במפעל התירס ביבנה כמדומני - הם רצו לעבוד - נלחמו ביחד - קיבלו את העבודה הנכספת שלהם - והם לא מתלוננים מאז -

מי שכן אוהב להתלונן זה "לקחתי ואני אמשיך לקחת - ואני עוד אייאש ואתלונן כל חיי על מה שלא עשיתם לי

- ואני אשנא את כולכם ללא סיבה -

כדי להנות מלראות את כולם נופלים למריבות ושנאה.."

זה קצת שונה..

snoopytush

New member
עצוב מאוד מגיל קטן הם סובלים אפשר אולי

לנסות לערוך מגבית ולקנות להם ארוחה מסודרת אולי יש ארגונים שיכולים
להסביר לך איך לעשות את זה רב האנשים יסכימו לתרום לילדים רעבים לדעתי.
הייתי עוזרת לך אבל אני לא גרה בעיר שלך דווקא נשמע לי מלהיב לנסות לעשות את זה

atlantis13

New member
היא קצת דיברה על ילדים.. ואת מדברת על חתולים.

אולי עדיף באמת להכיר חתולים במקום אנשים אם כך..

ואת הדיעות שלך "חבל שזה לא עובד על אנשים" תשאירי לעצמך בבקשה, במקרה כזה חתול יכול להיות חבר שלך.

atlantis13

New member
היא יכולה לפתוח ג ארגון משלה..

יש לה רעיונות משלה , זאת כבר יוזמה מתאימה לפתוח לפי יוזמתה ארגון משלה - מאחר וארגון ממשלתי עובד על עקרון "זה מה יש - וזאת השיטה" - שינוי השיטה - ימצא מקום חדש "משנה מקום משנה גורל של אנשים" - והכל בזכות החשיבה המקורית כיצד לעזור לזולת - זאת עזרה אמיתית. כל הכבוד.

למעלה