דיונים על רקע אישי
כל נושא שיירשם בפורום ויפתח לדיון יהיה על רקע אישי. כי בדיוק לשם כך קיים הפורום הזה. לתת 'במה' לאלו שסובלים מאלימות, שנאלצים לחיות בצילה ואין להם מקום או אומץ לפנות לגורמים המתאימים. לאיש מבין משתתפי הפורום אן ענין 'לקחת צד' אלא פשוט להקשיב ולתת עצה. כל אחד על פי ניסיונו ושיוקל דעתו [המקצועית או האישית]. לדון באופן תיאורטי בכל מיני משפטים שמישהו שמע בהרצאה או קרא בספר זה יפה אבל אין בזה כדי לתרום, כאמור, למי שנמצא במעגל האלימות. לדבר על האירועים, לנסות להבין מה קרה שם, לנסות לבדוק איך יוצאים משם- זו מהות העזרה שלה זקוק מי שפונה או יפנה לפורום. את חשה שאין זה רציני כי אינך מכירה את הצדדים, זו בעיני, עם כל הכבוד, תגובה לא רצינית. את לא צריכה להכיר את הנפשות הפועלות. את צריכה לדעת לקרוא את המילים ומה שבין השורות ולייעץ, את- מתוך ניסיונך המקצועי [ויש לך כזה, את מעידה "... (גם אישי וגם אקדמי)...", אני מתוך ידע כללי וכל אחד אחר, כאמור, מהמקום שלו. לשם כך נועד הפורום. אבל, כפי שכבר כתבתי במקום אחר, את הרי החלטת כבר ב'פריצתו' של הפורום אל הפרדס כי הוא לא רציני וציינת כבר במילות הברכה שלך כי "אני יש לי ניסיון בתחום (גם אישי וגם אקדמי) אבל לא חושבת שאכתוב פה הרבה אז... רק באתי לאחל בהצלחה" ואני מסכמת בתהיה - על מה כי, בעצם, תליני? בוקר טוב ושבוע טוב לכולנו שוש