קראתם את הרשומה של דבורית

הר קסמים ...

לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שעל סדר היום זה נחשב כתיבה מתוך מצוקה כלשהי . לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים של חינוך זה כתיבה משיבוש או תחושה קשה. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שקשורים לאלימות בחברה זה נובע משיבוש או תקלה. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים של מדיניות הממשלה זה בגלל תקלה שלנו. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שקשורים בעולם הצילום/אומנות זה מתוך מצוקה כלשהי. "הפוסל במומו פוסל"

נוריתהה

New member
ובכל זאת את צודקת

לפעמים ממש מדכא לקרוא את הלוגים הכל שחור הכל שלילי כולם בני ז#%^#%^#%^# אז....אז....אז.... לא עדיף ללכת לקרוא ספר? שבת שלום

דנטל

New member
זה לא מעליב אותי

אולי בגלל שאני לא ממש מוצאת את עצמי בזה (למרות שהבלוג דיטי בהחלט נפתח בשביל להוציא קיטור). מצד שני, אם כן הייתי מוצאת את עצמי בזה - מה היה לי להעלב? זו הרי היתה האמת.

malka3,וגם כולם בבלוגיה,דבורית שגתה

בראייה הכוללנית שלה. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שעל סדר היום זה נחשב כתיבה מתוך מצוקה כלשהי . לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים של חינוך זה כתיבה משיבוש או תחושה קשה. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שקשורים לאלימות בחברה זה נובע משיבוש או תקלה. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים של מדיניות הממשלה זה בגלל תקלה שלנו. לא ידעתי שכתיבת הגולשים על עניינים שקשורים בעולם הצילום/אומנות זה מתוך מצוקה כלשהי. "הפוסל במומו פוסל"

דרורגה

New member
המהפכה השקטה

אנחנו רק 6 מיליון תושבים, אם האמריקאים 300 מיליון ומצליחים "לחנך" את השלטון אז אצלינו זה אמור להיות הרבה יותר קל. חברה בואו נחנך את המדינה המזופטת שלנו, הכח בידינו, עכל מה שצריך לעשות זה חרם בכל דבר שרק ניתן. כסף מניע את העולם והכסף הוא בידינו, קצת בתוך הרבה זה הרבה, מעניין?? תגיבו, יש פיתרון!!!

מה זה משנה?

זו דעתה וזכותה להביע אותה. אין פה כל פגיעה ולדעתי היא לא רחוקה מהאמת את אולי במיעוט, כי הרי היא כתבה רוב גם אני חושב שאני במיעוט (לא בטוח שהמכירים יסכימו איתי
)

לא תמיד צריך לקחת ללב

כתבה דבורית כתבה אמרה אמרה....אנשים כותבים כי יש להם את היכולת לבטא את מחשבותיהם בכתיבה והם שמחים לשתף אחרים .....זו דרך של היטוי עצמי כמו ציור משחק וכן הלאה וכן ירבו המוכשרים.....תמשיכו לכתוב תתעלמו מכל השאר :)

Malka3

אני חוזרת על מה שכתבתי בבלוג: לא הבנתי עדיין איך מצוקה, תחושה קשה, או רצון לתקן את העולם או חלק קטן ממנו, או עוולה מסוימת, או סתם רצון להביע רגש לא נעים/קשה/מעיק נחשב לעלבון. כמו שכתבתי, גם אני התחלתי לכתוב בלוג מתוך ייאוש, מצוקה וזעם. לא רק שאני לא מתביישת בכך, אני מספרת את זה בכל פורום אפשרי. נכון, יש בלוגים אחרים בהם השמש לא שוקעת לעולם, מזג האוויר אביבי והציפורים מצייצות באושר. כמובן שיש, ואני שמחה באושרם של הכותבים, ואני בעד ראייה חיובית ואופטימית של המציאות, ושמחה שחייך, malka, כמו גם חייהם של עוד לפחות 50 אחוז מהגולשים והכותבים נעימים, חביבים ונטולי מהמורות. ואם את עדיין מרגישה צורך ללבות את האש, בבקשה. זכותך.

ע ל ו מ ה

New member
וגם מי שרשומותיו אינן שליליות

ומה שהוא מתאר הן חוויות נפלאות, כותב בסופו של דבר מתוך צורך ב"צומי", מתוך איזושהי מצוקה של לבד. ומי שמתייחס לסופה של "הפוגה" או "הפסקת אש" בתור "העונג הבא", ומצליח להיכנס לקרבות עם כל העולם, ברור שהוא ממלא בכך איזשהו צורך. גם זו מצוקה. המשפט המצוטט מדויק לגמרי.

למעלה