קראתם את זה

polyethylene

New member
קראתם את זה ../images/Emo35.gif

qube מה יש לכם לומר
אני אומרת שאני בעד שיחזירו אותה לישון עוד כמה שנים. ככה לא מעבירים ביקורת על דיסק

Major Thom

New member
זה סתם מדור מתלהביסטי שכזה

שחיטת פשרות קדושות, גמכן. אין מה לקחת ללב.
sparklehorse - come on in

Idioteque

New member
למה? דווקא נשמעת ממש כֵּלה

יש לי ממש את הדעה שלה לדבי אוקיי. אחלה דיסק באופן כללי. אבל אין די אנד- איזה מהשירים שם ממש מפוצצים- paranoid, airbag, tourist, no suprises, ו meeting at the aisle (נמצא בבי סייד של- airbag-how am i driving מי שלא שמע שישיג מהר מאוד!!! זה טרק מדהים!!!). כל השאר הם טובים, אבל לא ממש אמנות. אי אפשר לומר שהיא לא הקצינה את זה, אבל הtheme שלהם הוא עדיין לשחוט פרות קדושות. מוכרחים להקצין. אגב, אם כבר ברדיוהד עסקנו, אני חושב שבגלל כל זה קיד איי זה אלבום יותר טוב מאוקיי. בקיד איי אמנם אין יצירות כמו פאראנויד או שירים חזקים כמו איירבג, אבל כל השירים שם מאוד מושקעים, מאוד אווירתיים (הרבה יותר משבאוקיי), כאילו נותנים את אותה אווירה מלנכולית-הזויה בדרכים מגוונות. אוקיי.. פחות אחיד. יצא להם יותר פרטאץ´. מה לעשות.

electricGirl

New member
עזוב את הדיעה שלה

לגבי אוקיי קומפיוטר זה לגיטימי שלא כולם מתחברים אליו. אבל קודם כל זה לא אלבום שמתחברים אליו אחרי שמיעה אחת או שניים. דבר שני היא בכלל לא העבירה ביקורת, רק הראתה לנו כמה היא לא מבינה כלום המחיים שלה. ולפני יום היא קטלה את נירוונה, ופתאם היא אוהבת את נוורמיינד, שעם כל הכבוד הוא אחד האלבומים הפחות טובים שלהם-למרות שהוא ההכי מצליח- מה שמראה כמה היא טובעת בחרא של עצמה.

lide

New member
אני דווקה אהבתי...

איך שהיא בחרה להראות את החוסר אהבה שלה לאלבום הספציפי, זה לא שדאני מסקים איתה אבל היא רמה את זה ממש בעדינות.

lide

New member
*אני דווקה אהבתי...

איך שהיא בחרה להראות את החוסר אהבה שלה לאלבום הספציפי, זה לא שאני מסכים איתה אבל היא אם זה, אבל היא אמרה את זה ממש בעדינות.

Esmena

New member
אני עדיין משעושעת ממנה

נברמיינד? הרי ברור שהיא לא"התכוונה ברצינות" :)

Fish in the sea

New member
ממממ

נוורמיינד אחד האלבומים הפחות טובים של נירוונה? משפט בעייתי קצת,בלי שום קשר למה שהיה כתוב בביקורת ההיא. נירוונה הוציאו בסה"כ 3 אלבומי אולפן,כל השאר זה הופעות ואוספים למיניהם.מצטער על הקטנוניות,אבל בעייתי להגיד "אחד האלבומים הפחות טובים",כשבעצם יש רק שלושה כאלה. ולזה שאני בכלל לא מסכים עם הדעה הזאת אין קשר. בכלל,"שחטו" את הפרה הקדושה נברמיינד כ"כ הרבה פעמים שלא נשארה פרה כבר. ובלי קשר,היא כותבת ממש ממש רע בעיניי.

lide

New member
נוורמיינד ...

אני דווקה חושב זהו אחד האלבומים היותר משובחים שיצאו ב - 90s

Fish in the sea

New member
../images/Emo45.gif

Black Rebel Motorcycle Club - B.R.M.C - 04 awake
דיסק מצויין.אני מבסוט ממנו

היא סתם זאת... לא יודעת מה רוצים מה

חיים שלה.. היא לא יודעת לכתוב בגרוש.. והיא לא מבינה במוזיקה... מתחילה לרדת ו"לשחוט" את הדיסקים הכי טובים שיש.... סתם פאצרית...

אוח

מה אתם מתייחסים אליה בכלל? הרי זה ברור שהיא סתם כותבת דווקא בשביל שתתעצבנו ותגיבו בעצבים, והיא תקבל את הרייטינג או וואטאבר. פיתרון פשוט - לא לקרוא את ה"ביקורות" האלו. לגבי Nevermind ו ok computer בתור "פרות קדושות"... קצת מוגזם. סה"כ מוסיקה, זה לא ישו.

Fish in the sea

New member
ובאותה הזדמנות,גם את עיניי.

להלן הדיסקים הרשמיים שנירוונה הוציאו. מצטער,אבל יש רק 3 אלבומי אולפן. bleacch-1989 nevermind-1991 1992-הדיסק בעל השם הבלתי אפשרי שכולל דמואים,שאריות,קאברים ושאר ירקות. לא נחשב אלבום אולפן. in utero-1993 unplugged in ny-1994 from the muddy bakes...-1997.אוסף מהופעות חיות.אולי אני מתבלבל בשנת ההוצאה,זה לא ממש משנה. 2002-nirvana.אוסף. איזה קטנוני אני...

Fish in the sea

New member
לא הוא לא

נירוונה לא נכנסו לאולפן,הקליטו חומר חדש והוציאו את הדיסק. הם אספו חומרים שלא נכנסו לשני האלבומים הראשונים,הוסיפו קאבר פה,גרסה מהירה לפולי שם,שחררו סינגל אחד והוציאו את הדיסק. באמת,אין פה וויכוח בכלל.זה עובדתי לא אלבום אולפן. לא שזה משנה משהו.

למעלה