קראתם את זה

Fish in the sea

New member
איזה דמגוגיה

אין צורך באמת להגיב על זה נכון? ברור לגמרי שזה שני מקרים שונים לחלוטין. אבל אם אתה מעוניין להחשיב את זה לאלבום אולפן,זה בסדר מבחינתי. זה באמת לא משנה שום דבר.
magent-chasing dreams

electricGirl

New member
לדעתי זה בהחלט אלבום אולפן

כל מה שהוא לא לייב או אוסף הוא אלבום אולפן כי הם הקליטו תשירים באולפן מה זה משנה מתי ואיפה.

Fish in the sea

New member
משנה

א.אין לי הגדרה מדויירת לאלבום אולפן,powerplay. ב.אני לא מסכים עם שניכם. איך שאני רואה את הדברים,וככה גם רואים אותם כל מגזיני המוסיקה ותחנות הרדיו,incesticides לא נחשב לאלבום אולפן.בכל מיני ספיישלים על נירוונה שעשו תמיד הזכירו אותו כאסופה של דמואים וכו שנשארו על רצפת אולפן ההקלטות. איך אתה משווה אותו לאמניזיאק? הטעות פה היא בהסתכלות הלא נכונה על אמניזיאק. האחרון הוא לא שירים שאריות שנשארו מקיד איי,ממש לא. כולם יודעים להגיד שרדיוהד הקליטו הרבה שירים בתקופת זמן מסויימת,והחליטו לחלק את השירים לשני אלבומים שונים,לפי איך שלהם היה נראה מתאים ונכון.ב- incesticides הסיפור שונה לחלוטין. נירוונה לא החליטו לחלק שירים שהקליטו לנברמיינד וincesticides. למען האמת,הסיבה העיקרית להוצאתו היתה לחץ של המעריצים שהיו נואשים לחומר חדש אחרי ההצלחה המטאורית של נברמיינד.אז מה עשו? לקחו כמה שירים שלא נכנסו לשני האלבומים הראשונים,הקליטו קאברים שעד אז בוצעו רק לייב,חירבשו איזה גרסה חדשה לפולי(עלק ניו-ווב) וצילמו קליפ לסילבר המצויין.אתם רואים את זה כאלבום אולפן? סבבה,איך שנוח לכם. מצטער עם חזרתי קצת על הדברים.

וכך התחיל לו

עוד ויכוח נוראי של פורום רדיוהד..
smashing pumpkins - rhinocerous
קניתי את גיש!! הוא כל כך טוב!

למעלה