קרבות האליפות ב-UFC

AmericanDragon

New member
אני עדיין

לא מבין למה הוא התעקש ל-GNP. הוא היה צריך לחכות למיר שיקום ולפוצץ אותו ולא להתעקש לרדת אליו שכשהוא יודע שמיר הוא אמן BJJ.

t-man

New member
התשובות שלי...../images/Emo176.gif

לחלק ממתמודדים יש סיכוי גדול-לדעתי לפורסט גריפין הוא בעל הסיכוי הכי גדול מכולם ואני מאמין באמונה שלמה שהוא ינצח את ג'קסון,לשון שרק יש סיכוי במידה והוא יקח את הקרב לסיבובים המאוחרים אבל בכללית אני עדיין חושב שהוא אנדרדוג מוחלט,אני לא רואה את יושין מנצח את סילבה(וכן-אני יודע שהוא ניצח אותו בעבר)וכמו כן אני חושב ג'ון פיץ' בתור מתאבק לא קיבל קרב אידאלי מבחינתו-סנט פייר הפך בשנים האחרונות להיות אחד המתאבקים הטובים ב-MMA ופרנק מיר-נוגיירה הוא חוסר וודאות מוחלט-כי מינוטארו אומן ב-BJJ והוכיח שאם הקרב על הקרקע קשה לסיים את בצורה כזאת כי לבחור יש יכולת להתאושש מהר...כך שאני נוטה להמר על נוגיירה. חלק מקרבות האליפות טובים-חלק בינוניים ומטה.

tal7345

New member
והתשובות שלי

לגבי גריפין-ראמפייג' אני חושב שממעיטים בערכו של גריפין בעמידה, אחרי כמה זמן הם יעבדו את הטכניקה אני חושב.. וזה יהפוך להיות קרב של מי תופס את מי ראשון ולא של קומבינציות. אם גריפין יבוא אם תוכנית פעולה ישלב הרבה בעיטות וברכיות והמנע מהורדה לקרקע זה יכל להיות שלו בהחלטה או אפילו לעצור את ג'אקסון. לגבי שרק כולנו מסכימים שלו יש את הסיכוי הגדול לקחת או להחזיר יותר נכון את התואר. מיר-נוגיירה: הם כמו שכפול אחד של השני.. אבל נוגיירה יותר טוב בעמידה אז הוא ינצח בtko לדעתי. פיץ' מול סנט-פייר זה קרב שבוא אני מרחם על ג'ון פיץ' כי הוא לוחם כל כך טוב וכל כך מגיע לו אבל הוא קיבל אולי את המצ'אפ הכי קשה שיכל להיות לו כרגע בדוויז'יה מול לוחם שיותר טוב ממנו בעמידה עם יותר ידע בהכנעות ועכשיו מתברר שלא רק שהוא לא פראייר אלא אולי גם יותר טוב ממנו בהאבקות. אבל יהיה מעניין לראות את זה קורה.. ולאחרון אוקאמי-סילבה: שמעתי שיש כבר שם לufc 88 אני השתדל לעלות אותו. נראה שהם ילחמו שם ואני לא כל כך בטוח שזה יהיה קל לסילבה, כי אוקאמי נורא חזק!! אני גם מהמר על סילבה (מן הסתם) אבל נראה שפיזית זה יהיה הקרב הכי קשה שלו עד כו.

למעלה