קרב הפרקים - עונה III - שלב I

קרב הפרקים - עונה III - שלב I

כן, כן, הדבר ממנו כולכם חששתם - הסיוט האפל ביותר של הפורום - המים החומים שיוצאים מהברז כשפותחים אותו על הפסטה - הזריקה שידעתי שתאלצו לקחת אבל הייתם בהדחקה מהפחד להתמודד עם זה......... קרב הפרקים של העונה השלישית!!!!! ובסיבוב הראשון, תוצאות רנדומאליות לחלוטין, ולגורל - כך מסתבר - אין רחמים!!!! אגב, לנוחיותכם, הפרקים הכפולים נחשבים כמתמודד אחד. גורל אכזר: Vanishing Act - One Against an Army Sacrifice - Dirty Half Dozen The Bitter Suit - Warrior… Priestess… Tramp Gabrielle´s Hope - Tsunami The Deliverer - Forgiven When in Rome… - Maternal Instincts Been There, Done That… - The Quill is Mightier The King of Assasins - King Con Forget me Not - Fins Femmes and Gems The Debt - The Furies הבחירות שלי, אחר התלבטות קשה ביותר: One against an Army (זה היה קשה~!!! אבל לצערו של אוטו, הוא מתמודד מול אחד הפרקים הכי מדהימים שיש, הפרק שקנה אותי לסדרה, והפרק שגרם לי להבין שהאהבה בין זינה לגבריאל יותר חזקה מכל דבר אחר. וזה עוד לפני שבכלל הייתי מעריץ!) הבא היה קשה יותר, אני פשוט לא יכול להחליט! המשחק המעולה, מבחר הדמויות, והדרמה העצומה של "Sacrifice", או מבחר הדמויות, קטעי הפעולה היפים, וצ´ארלס מיזורי ב- "Dirty Half Dozen"! לצערי - שיטת המטבע נכנסת לפעולה.... הנה מטבע של שני פני. אם יוצא לי הציור המעפן של חיטה, "Dirty Half Dozen", אם יוצאת לי ליזי, "Sacrifice". ליזי! Sacrifice? Bitter Suite בלי שאלה בכלל. אררר.... Tsunami. נכון, לא קורה הרבה בפרק מבחינת לקרות, אבל Gabrielle´s Hope קצת מוגזם לדעתי. The Deliverer, אין פה שאלה בכלל! When In Rome, ראיתי אתמול ב "ביפ" אצל חברים והיה ממש מדהים! איכות שידור מדהימה, אגב, כמו לראות זינה בדיוידי.... אההה! הגורל השתגע!!!! איך אפשר לבחור בין BTDT ל- TQIM???? שתי הקומדיות הכי טובות בסדרה!@!!! ארררה!!!!! קסקא, דייטי, אראס, ג´וקסר, התרנגול, זינה עצבנית, גבי וג´וקסר בשוק, גבי שחושבת שהיא הכותבת הכי טובה בעולם, שלושת הגבריאל הערומות, ג´וקסר והכובע, ההלוויה של ג´וקסר, ארר!!! טוב, זה לא הוגן. אז בשביל שלא תמותו לי, ובשביל שבסיבוב הבא יהיה לנו מספר זוגי, שניהם עולים אוטומטית. בסיבוב הבא יהיו להם מתמודדים אחרים. עוד בחירה קשה - מלך הגנבים או מלך הרמאים? מלך הרמים.... פרק חמוד ביותר... מצד שני - ג´וקסר פי שניים, אוטוליקוס, הדינמיקה המדהימה בין ברוסי לטד, בימוי של ברוסי.... אוף.... מלך הרמאים פרק מתוק להפליא, אבל אני הולך עם King of Assasins, ברוסי קנה אותי : אאוץ! קומדיה פסיכית או דרמה כבדה? אה, נו טוב, קומדיה. FFnG ואחרון אחרון חביב... ארר.... זה קשה - אני *מת* על הפרק Furies.... אבל The Debt פשוט הרבה יותר.... אהם.... עשוי. הסצינה עם הווילונות עם לאו מה פשוט מדהימה! קנתה אותי! זהו, היה קשה. יהיו עוד סיבובים, ואז.... ישמרו האלים! -אלעד

Alexis

New member
אררר ../images/Emo46.gif ../images/Emo67.gif

"This job´s Sucks!" אין מה להחליט, ואני חושבת שאני גם אזרוק מטבע פה ושם... טוב, אז ככה: אוקיי, זינה בתור עזרא או אחת הדרמות הכי מדהימות ומרתקות שפשוט גרמה לי לבכות... המממ... One Against an Army בררר... אני חולה על הופ, למרות שאריס פשוט אדיר בDozen אז אני אלך על Sacrifise - פשוט הכי בטוח... אוי, זה קשה! לוסי כפול שלוש או המחזמר המעולה הזה... אני צוחקת, ברור ש Bitter Suite אלעד, אני מסכימה ש Gabrielle´s Hope קצת מוגזם אבל Tsunami פשוט לא דיבר אליי... אז אני אלך על Gab´s Hope לא! לא! זה, אני מוחה! איך אפשר? the Deliverer כל כך מדהים ומבויים בצורה מעולה וForgiven פשוט טארה זה יצור מדהים... אני מאמצת את המטבע... יצא הנבל, וזה אומר Forgiven כאן זה כבר חציית קווים! איך אפשר להעמיד שתי דרמות עשויות היטב באותה בחירה? אני פשוט חושבת שאני אלך על המדהים ביותר, שזה כמובן Maternal מה עשית לי?!?!?!?!?!?!??! טוב, אני זועמת! אבל ב Quill חסר לי לוסי... אני אלך על הקומדיה הכי טובה שיש BTDT קצת קשה אבל, The King of Assassins כי זה אדיר! גם השני היה טוב, אבל ... דהההה, כ"כ Fins, Femmes and Gems כאילו, מדובר בדבר הכי טוב שהיה אי פעם The Debt אך ורק בגלל הקטע העצוב בחלק השני...
"Some ppl are just so touchy..."

Necessary Evil

New member
.........

One Against an Army Sacrifice The Bitter Suite Gabrielle´s hope The Deliverer When in Rome...-Maternal instincts, מצטערת אני מסרבת לבחור.... BTDT- The Quill is mightier, ראה ערך שורה קודמת... The King of Assasins Fins Femmes and Gems The Debt

canimal

New member
מה - אנחנו אמורים לבחור??

One Against an Army דרמה מעולה נגד קומדית אוטו.. בשבילי זה בחירה קלה Sacrifice יש קאליסטו - יש אותי מרוצה. חוצמיזה מי יכול לוותר על רנה מלאה בחיקוי-נוזל-גוף מפלסטיק?? The Bitter Suit באמת! איך לא? חוצמיזה תחשבו על הקאריוקי Gabrielle´s Hope לא יודעת.. מצד אחד GH יותר טוב אבל מי רוצה לעודד פרק שהביא לנו את הילדה הזאת? טוב נו.. The Deliverer Forgiven?! yeah right! not in a million years baby Maternal Instincts זה היה קשה.. אבל צריך לבחור. למה? ככה. Been There, Done That… אחד הפרקים הכי אהובים עליי אי פעם The King of Assasins בגלל שאני אוהבת את שלישיית ג´ט ג´ייס וג´וקסר Fins Femmes and Gems בגלל הדייג The Debt - The Furies איך אפשר לבחור כזה דבר????? אבל טוב. the debt

ענבר1

New member
הרגע שחששתי ממנו..... ../images/Emo14.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo68.gif

One Against an Army-אני מאוד אוהבת את הפרק Dirty Half Dozen The Bitter Suit-יש צורך שאפרט בכלל????? Tsunami זה רק בגלל שלא אהבתי את הפרק שמולו אז בחרתי בבחירה הכי עדיפה Forgiven יש לי עניין עם בקשות סליחה וחרטה Maternal Instincts הפרק הראשון והאחרון שבכיתי בו. אני לא הטיפוס הרגיש הפרק הזה השכיח ממני שאני צופה בסדרת טלוויזיה 2 קומדיות פנטסטיות אבל בחרתי בBeen There, Done That… אך ורק בגלל שבTQIM יש בקושי לוסי The King of Assasins-אוטוליקוס,גט והכי הכי גבריאל מעיפה את "הצאקרם" Fins Femmes and Gems אני אוהבת את הקומדיות במיוחד את זינה אובססיבית למשהו The Debt פרק מקסים אהבתי כול רגע

KoKolita

New member
הבחירות שלי... ../images/Emo60.gif

קפצתי לביקורון קצרצר, ואני לא יפספס את הבחירות לעונה 3!!! למרות שזה היה קשה מאוד, אחרי פיתולים רבים הגעתי להחלטה: טם טם טם טם!!
Vanishing act (בגלל עזרא) Sacrifice (כי זה פרק מדהים...) The bitter suit (אני צריכה בכלל להגיד למה..?!) Gabrielle´s Hope (בגלל השקר..) The Deliverer (התרגשתי כל-כך והזלתי דמעה..) Maternal Instincts (בגלל קליסטו) Been there, Done that (בגלל ההומור המשובח) The king of assasians (בגלל אוטוליקוס כמובן..) Fins, femmes and gems (צחקתי כל-כך!!) The Debt (בגלל בוריאס...
) סיוון

דווקא פחות גרוע ממה שחשבתי

מצד שני, זהו רק השלב הראשון. One Against an Army - בחירה די קלה בשבילי, למרות שאהבתי כתמיד לראות את היחסים המיוחדים בין אוטליקוס לזינה, ואת זינה וגבריאל מתקוטטות כמו ילדות אינפנטיליות. Sacrifice (האמת היא שאת Sacrifice I אני לא אוהבת במיוחד, אבל השני העלה את הממוצע) The Bitter Suit - לוקח כמו כלום. Tsunami - אני לא אוהבת במיוחד את Tsunami, אבל אני מ-ת-ע-ב-ת את Gabrielle´s Hope (חוץ מהקטע עם אקסקליבר). Forgiven - פרק נג´סי, אבל כמו במקרה הקודם, אני לא סובלת את Deliverer. Maternal Instincts - שני הפרקים טובים, אבל רק באחד מהם יש את סולן... וכמובן, קאליסטו, אפיני, הדרמה קורעת הלב, המוסיקה שצובטת עוד יותר וכמובן הכמה סצנות האחרונות שבזמנו העברתי את הקלטת שוב ושוב אחורה כדי לראות אותן ולבכות. Been There, Done That… קל. אחת משתי הקומדיות האהובות עלי ביותר בסדרה (השניה בהמשך) לעומת פרק שהוא Xena-lite - למסכן לא היה סיכוי. King Con - כי יש לי crush מביך על רייף. Fins Femmes and Gems - השניה מבין שתי הקומדיות האהובות עלי ביותר, שוב לעומת פרק שהוא Xena-lite. כמובן שהגורל האכזר בטח ישים אותן זו מול זו בסיבוב הבא. The Debt - קשה, בגלל שה-Furies מציג את זינה כהמלט, את סיירין ואת ארס, כולל הטריק הסופי של זינה שהיה מבריק בעיניי, אבל אפילו כל זה לא משתווה ללאו מה, המראות של סין, זינה הצעירה ובוריאס.

*neta*

New member
ואוו....לקח לי זמן.... ../images/Emo19.gif

One Against an Army Sacrifice The Bitter Suit Gabrielle´s Hope The Deliverer Maternal Instincts King con Fins Femmes and Gems
The Furies-פרק ענק!!! גדול!!! הקטע עם הידיים פשוט גדול

shiri_b

New member
אוף... ../images/Emo59.gif

או קי... (נשימה ארוכה) נתחיל: One Against an Army פרק יפה! Sacrifice The Bitter Suit זה היה ממש קשה אני מתה על קומדיות!! אוף.. Gabrielle´s Hope The Deliverer Maternal Instincts King Con כי אין מספיק לוסי בקודם... Fins Femmes and Gems פרק ענק!! The Furies אני חייבת לומר שזה היה הכי קשה אבל אין מה לעשות אני מתה על הפרק הזה זה פרק ממש מצחיק! פה הקומדיה ניצחה.... איך שזינה רבה עם הידיים שלה ואז היא עם פרחים...

Dafi the Mighty

New member
הבחירות שלי ../images/Emo3.gif

Vanishing Act - ככה. Dirty Half Dozen - עד כמה שאני מאוהבת בקליסטו בSacrifice (ואני מאוהבת בקליסטו בפרקים האלה, בעיקר בשני) הסצנה של ארס וזינה בלילה, פשוט... לא יכולה, קטע אדיר. The Bitter Suite - כי יחסית לשאר הפרקים עם התאומות של זינה, את הפרק הזה לא ממש אהבתי. הזכרתי גם נגד איזה פרק זה מתמודד בקרב הזה? ביטר סויט, בקיצור. Gabrielle´s Hope - אני פשוט לא סובלת את הפרק האחר. The Deliverer - פחח, פחח. Maternal Instincts - סולן, וכל מילה אחרת מיותרת. King Con - גם אני מאד אוהבת את רייף. Fins, Femmes and Gems - נקרעתי. פרק אדיר! The Furies - זינה משתגעת, ארס. למרות שאהבתי את זינה הצעירה והרעה, עדיין, אני בוחרת בפיוריס. זה הכל לפעם, שלום ולהתראות.

Niff74

New member
למה אי אפשר פשוט לעבור לעונה 4? ../images/Emo66.gif

ארררר!!!!! לא פייר!!! זה גובל בהתעללות מה שאתם עושים פה!
להלן הבחירות שלי - לאחר התלבטות קשה וכואבת מאוד: 1. Vanishing act - נו באמת... פרק אוטו מעולה לעומת מוש (משובח, אבל בכל זאת... לא היתה לי התלבטות...) 2. Dirty half dozen - מעניין למה... בגלל שאני comedy slut, בגלל דארנל, בגלל גלאפירה ובגלל הציטוט הכי מושלם אי פעם בין ארס לזינה... :) 3. זה קשה... נראה לי שאני אלך על Bitter Suite, למרות שאני מ מ ש לא אוהבת את הפרק, מסיבות מאוד לא שטחיות שכוללות חצאית לוחמים כחולה ואת הטנגו הלוהט ביותר בהסטוריה...
4. זה ממש חוסר צדק... שני פרקים שממש לא עומדים בסטנדרטים של שאר הפרקים בעונה לדעתי... ובכל זאת - Gabrielle´s Hope. 5. פה אין אפילו ספק - Deliverer. 6. Maternal Instincts - שני הפרקים מעולים אבל זה הפרק הכי מרגש אי פעם (לפחות עד ל-LDITE). והמשחק של לוסי בקטע הסופי בו היא נפרדת מסולן, כשהיא נושכת את השפה התחתונה ודמעות עולות בעיניה נחשב אצלי למרגש ביותר שראיתי מצידה. 7. אין לך מושג כמה אתה צודק... אם היית מעמיד את שניהם אחד כנגד השני מוות היה הדבר האחרון ממנו היית צריך לדאוג... הייתי באה אישית לרדוף אותך מלונדון. <אנחת רווחה>. רק שתדעו - TQIM איד האול טיימ פייבוריטס שלי...
8. King of Assasins - למרות שגם את קינג קון אני מאוד מסמפטת.. אבל שני ג´וקסרים ואוטו אחד לוקחים... 9. FFG - נו באמת... אין התלבטות... 10. בטח אני אהיה היחידה שתבחר בזה - The Furies. למה נראה לי שחסר פה משהו? אוקיי, עד כאן... ונראה לי שהפעם כדאי להפסיק בשלב 1 כי בשני אני כבר לא אעמוד...

Ponchu

New member
גררררררררררררררר.........

אוי אני כל כך שונאת את זה....אלעד, תבטיח לי שפעם הבאה אתה לא עושה הגרלה): ולמרות כל מה שאני כותבת כאן...אני חושבת שמכל מאה שלושים (בערך) הפרקים של הסדרה אני מטורפת על מאה ועשרה מהם...אז לא לתפוס אותי במילה:) One Against an Army - מה לעשות....VA מעולה, מצויין ומצחיק בטירוף, אבל בחייכם, זה OAAA! Dirty Half Dozen אתם מנסים להרוג אותי??????? בכל אופן, אני משערת שדיברת על הפרק הראשון בSacrifice, ואני דווקא אוהבת את השני...נראה לי:) The Bitter Suit ... Gabrielle´s Hope - למרות שצונמי אחלה:) The Deliverer - טוב, פרק מעולה.... - Maternal Instincts אח...איזו בחירה קשה): לוסי כל כך יפה בפרק הזה....טוב, נו, הדרמה שוב לוקחת. BTDT - הרגלים ישנים לא משתנים...למרות שTQIM אלילי:) King Kon...טוב....רייף:) Forget me Not - Fins Femmes and Gems...אני לא יכולה): מצטערת. the Furies לוקח על ה debt הראשון, אבל אם אתה מתכוון לשניהם, אז אני מעדיפה את the debt:) טוב, אני הולכת לדפוק את הראש בקיר...:)

ares chosen

New member
אתם רוצים להרוג אותי????

מה זה הבחירות האלו?????? צצ..... מה אני אעשה??? The Pain The Pain...
בכל מקרה .... יואו זה הולך להיות קשה....... טוב נתחיל... Vanishing Act אין ספק בכלל למרות שאני מתה כל המשפט שלוסי אומרת בפרק השני... יואו יואו יואו... זה ממש ממש ממש ממש קשה!!! מה אני אעשה? העלילה ב sacrifice מדהימה!! אבל... אני אקח את Dirty Half Dozen ! The Bitter Suite!! אין ספק שם ב-כ-ל-ל-! Gabrielle´s Hope כי את השני אני לא ממש אוהבת... אני ואוניות לא מסתדרים ביחד...
The Deliverer אין ספק בנוגע לזה... Maternal Instincts אחד הפרקים הכי יפים של הסידרה לפי דעתי... המשחק הטרגדיה וקליסטו...
The Quill is Mightier - אני חולה על הפרק הזה... הבחירה פה היתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש קשה!! אלעד!! למה העינויים האלו??? The King of Assasins לא ממש משנה לי מבין שני אלו.. אני אוהבת אותם אותו דבר... Fins Femmes and Gems - ע-נ-ק-י-!! The Furies פתיח גאוני לעונה גאונית... אין לי ספק בבחירה הזו...

ד"א, בקשר ל- The Furies

הוא אולי התאים טוב בתור פתיח, אבל למען האמת, הוא רחוק מזה. הוא היה אמור להיות פרק 23 של העונה השניה, שבסופו של דבר לא שודר. אז כשהתחילה העונה השלישית, השתמשו בשני הפרקים האחרונים של העונה השניה ש *לא* שודרו בה, בתור שני הפררקים הראשונים של העונה השלישית.

canimal

New member
זה אומר שBTDT זה הפרק הראשון לעונה?

wow.. the world is all askew..

לא, זה בעצם אומר ש-TDHD הוא הפרק

הראשון של העונה. אבל רגע, אלעד, למה לא השתמשו בשני הפרקים האלה בסוף העונה השניה? הרי חסרו להם שניים בגלל הפציעה של לוסי. בכל אופן, הם פרקים מעולים לפתיחת עונה.

ares chosen

New member
ואלה?? נחמד לדעת...

וזה ממש ממש ממש חכם מצידם שהם לא הורידו את הפרק הזה כי אם הם היו עושים את זה אני לא יודעת מה אני הייתי עושה... עוד אבדות של ארס... אני לא אעמוד בזה...

ענבר1

New member
תיקון להודעה של שרון\ Ares chosen ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

וזה ממש ממש ממש חכם מצידם שהם לא הורידו את הפרק הזה כי אם הם היו עושים את זה אנחנו לא יודעות מה היינו עושות... עוד אבדות של ארס... אנחנו לא נעמוד בזה...

ally15

New member
בחירותיי:

OAaA Sacrifice The Bitter Suite Gabrielle´s Hope The Deliverer Maternal Insinct BTDT TKoA FF&G The Debt זה היה קשה! אני די עייפה עכשיו, אז אני לא בטוחה שבחרתי בפרקים שבאמת רציתי לבחור...אני בטוחה שאחרי שאני אשן כמה שעות ואני אבדוק מה רשמתי אני אכעס על עצמי...נו טוב, כמו שפונצ´ו אמרה, אני אלך לדפוק את הראש בקיר...לא שזה יהיה חידוש (שרון, לא לצחוק! אני יודעת שאת צוחקת עכשיו!) אביב

למעלה