קרב הפרקים - עונה III - שלב I

niv_204

New member
הבחירות שלי + הודעות לפונצ´ו ואלעד

One Against an Army Sacrifice The Bitter Suit Gabrielle´s Hope The Deliverer Maternal Instincts Been There, Done That… King Con Fins Femmes and Gems The Debt נאלצתי לוותר על WWT שהוא האהוב עלי מכל פרקי לוסי3X + על ה-Furies שם המשחק של לוסי מעולה!!!! אני מעריצה של פרקי דיהק (במיוחד את המוסיקה...) אלעד - זה מתחיל להיות ממש בעייתי אבל אני לא חושבת שצריך להעלות את 2 הפרקים (TQIM, BTDT) לבא. צריך להתמודד עם הבחירות עכשיו אחרת צריך להעלות גם את The Debt ואת The Furies ולא יהי לזה סוף. מישהי חכמה אמרה לי אתמול שצריך להתמודד עם דברים ולא לברוח מהם... (פונצ´ו... את רואה שאני מקשיבה?! לא מיישמת אבל מקשיבה...).

xena 17

New member
אוקיי הגיע רגע האמת ../images/Emo4.gif

one against an army הפרק שאני הכי אוהבת sacrifice The bitter suite אין על מה לדבר בכלל Gabrielle´s hope The deliverer maternal instincs זה היה קשה!! been there,done that קומדיה מעולה! king con fins,femmes and gems The furies גם היה קשה להחלטה שני

קיטיארה

New member
הבחירה שלי:

One Against an Army - זינה לוחמת וגבריאל גוססת ניצחו את אוטוליקוס. Dirty Half Dozen The Bitter Suit - מה זה שלוש לוסי לעומת לוסי אחת ששרה? Tsunami- רק בגלל שGH זה כנראה הפרק שראיתי הכי פחות פעמים ולא ממש אהבתי. The Deliverer - בגלל יוליוס קיסר... וגם אני שונאת את טארה.. When in Rome- שוב יוליוס קיסר וגבריאל שולחת אדם למותו. Been There Done That King Con Fins Femmes and Gems - פרק גדול! ובכלל שנאתי את FMN שעמום אחד גדול... The Debt - למי אכפת מארס ושיערו המתולתל כשיש שני פרקים עם בוראיס והמבטא שלו?

מישהי17

New member
והבחירות שלי

שימו לב אנשים שזאת הפעם הראושנ שאני מצביעה ואני גאה בעצמי: VANISHING ACT DIRTY HALF DOZEN BITTER SUITE אלעד איש רשע שכמוך איך יכולת לתת לי לבחור? וואו שלוש פעמים לוסי או לוסי עם הקול המדהים שלה? אז הפעלתי שיקולים אחרים וכפי שאתם רואים מי ניצח כי זה פרק מצויין ולפי דעתי הכי טוב בסידרה כולה! GABRIELLE´S HOPE THE DELIVERER MATERNAL INSTINCTS BEEN THERE DONE THAT KING CON FINS,FEMMES AND GEMS THE DEBT וזה הכל היום ידידי!

למעלה