קרב (2)

Silver hores

New member
Ok רק אל תיתלונן אם מישהו ידרס../images/Emo70.gif

ובעיקרון קפוץ לי! אם כול כך קשה ליקבוע בונוסים מסוימים לרוכבים ! אני מנסה לברר את העינין הזה כבר הרבה זמן וכולם מיתאלמים מהשאלה! איפשר לעשות את זה מאוד פשוט לתת איזשהו סימן לרוכבים שאת הסימנים ניתן ליקנות ממוחרי סוסים, והם נותנים לך בונוסים כמו: אי אפשר לעקוב אחרי סוס רק אם אתה אל סוס , ורוכב יכול להיתחמק מקרב. זה יכול לעזור למוחרים בדיוק כמו ללוחמים.

666xSTRIDERx666

New member
להביא סוס ?!?!? השתגעת ?!

מישהו יכול להיפצע ! אל תביא סוס בחיים זה מסוכן, למרות שהוא יכול להיות מאולף. אין לדעת.

Zmey

New member
יופי, הצחקתה אותנו../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo70.gif

בעיית הסוסים באמת חשובה מאוד, בעיקר לקבוצה (מדינה) אחת, ושמה רוהאן!!! מי שקרא "שר הטבעות" יודע שרוהאן בלי סוסים זה כמו אלפים בלי קשתות, הוביטים בלי טבק ומורדור בלי נאזגולים! סוסים נותנים לרוהאן גם בונוס ענק לצבא וגם בונוס ענק לכלכלה, ובלי הסוסים רוהאן לא היה שורד! בעולם של טולקין. אני יודע שהיו ניסיונות במשחקים שונים בעבר לתת בונוסים מסוימים לאנשים שהיו "על סוסים" (לא אומר שזה תמיד עבד טוב), או בצורה אחרת "לשחק" את הסוסים, אבל במשחק הזה מאסטרים החליטו שזה לא יהיה מספיק טוב, זה מסובך מדי וכד´ ולכן מתעלמים לחלוטין מבעיה זו!!! כך שעולם המשחק כולו מאבד אספקט מעניין ורוהאן בפרט פשוט מפסיד בגדול!!! שמעתי הרבה פעמים את מאסטרים אומרים הזה משחק בדרגה יותר גבוה ממשחקים שהיו בעבר ושהוא יהיה יותר טוב ומשקיעים בו המון וכו´ ,אבל על מה אפשר לדבר אם אפילו מהעניין של סוסים מתעלמים (תסכימו איתי שזה לא דבר שולי בעולם של טולקין). מאסטרים מכובדים אולי כבר מאוחר לחשוב על זה, אבל אולי בכל זאת תעברו על הנושא עוד הפעם. תודה מראש. ואולי גם לא תכתבו יותר תגובות "כחמות" ו"מצחיקות" כאלו כמו: "יש לך סוס? תביא סוס."

Gongor

New member
אני, אישית חשבתי שזה היה נורא מצחיק

So take things the light way, bro :) -גונגור

taz512

New member
סוסים והמשחק!!!

אני צריך תשובה סופית. אפשר לבוא עם סוס? ועם כן האם מותר להילחם מעליו? טאז שד רוכב:)

Gongor

New member
לא, אסור.. זאת היתה בדיחה

לפי מה שאני מבין... -גונגור

yossisegev

New member
עצה לאלה שבונים נשקים בעצמם.

אם אתם בונים מעץ תשתמשו בעץ בוק (הוא הכי חזק) תעבדו על נשק מעץ רק אם אתם בטוחים שתעברו את המבחנים לפני המשחק. ובתור "חמור" לחרב כדאי להשתמש במקל של מעדר (כזה שקונים ב 25 שקל) הוא ארוך וחזק. זהו, סתם כדי שתלמדו מהנסיון (בן היומיים וחצי) שלי :))) יוסי

למעלה