תשובות:
קרדיט סקור: מה המטרה שלך? רוצה לרכוש בית בשנה-שנתיים הקרובות? כי אם לא, אז פשוט תן לזמן לעשות את שלו. מה שליביו כתב לך (ומה שהחברים המליצו) זה נכון בשביל לקבל הגדלת קו אשראי בתוך אותה חברה, על אותו כרטיס - אבל אני לא יודע אם זה עובד לגבי כרטיסי סקיורד. זה עבד לי פעמים רבות על כרטיסים רגילים (אחרי שעברתי את שלב הסקיורד).

קח גם בחשבון שהיסטוריית אשראי (credit history) מורכבת משני חלקים - האחד הוא הקרדיט (שזה הסקור), שעם זה ניתן קצת לשחק. החלק השני, ושהוא גם הרבה יותר חשוב, זו ההיסטוריה - ופה עוד לא המציאו דרך לשחק עם הנתונים. סתם, לצורך ההסבר, נניח שאתה מגיע לסקור של 700 פלוס בתוך פחות משנה (בהחלט אפשרי, וגם משמעותית יותר) - זה ממש לא יהיה דומה למי שיש לו סקור שכזה עם היסטוריה של 10 שנים. כשתרצה לקבל הלוואה רצינית (רכישת בית, רכב, וכדומה), בהחלט יסתכלו גם על ההיסטוריה, ולא רק על הסקור.

לגבי חברות ביטוח, סכום של 156 דולר לחודש על ההתחלה, בלי שום היסטוריית נהיגה, בהחלט נשמע סביר. דווחו פה בפורום סכומים הרבה יותר גרועים.

מתוך החברות שהזכרת, אני ממליץ על ליברטי מיוצ'ואל. יש לי אותם כבר כמה שנים, והם היו מצוינים עד כה (ולצערי "בדקתי" אותם לפני כמה שנים, אחרי תאונה רצינית...).