קרה לכם?

Fairy24

New member
קרה לכם?

אני נתקלת בבעיה שדי מעצבנת אותי, בהמון דברים הרבה יותר קל לי לתרום מאשר לעשות לעצמי, למשל, ריפוי, אני יכולה לעשות ואני יכולה להדריך אנשים לעשות (והם יעשו לעצמם הרבה יותר טוב מאיך שאני עושה לעצמי!), גם ניבוי מתפקשש לי, לאחרים אני עושה פריסות יפות ומדוייקות, אבל כשזה נוגע אלי, מגיעים קלפים לא קשורים, או שאני בכלל לא מצליחה לפרש... יש הרבה שלא יכולים להיות נטרלים בכזה דבר, אבל פעם כן היו לי פריסות מהסוג הזה, לא טעיתי בשום דבר. עכשיו אני סומכת יותר על האינטואיציה שלי, רק כשקורים דברים שלא טובים לי כל כך, ההרגשה שלי לא מוחלטת וחזקה בכלל, כנראה בגלל האופטימיות המופרזת שלי. אני צריכה טארוט. ואני צריכה עוד דברים, אני לא יודעת אם השתנו או פשוט ככה הם, אבל זה לא משנה, אני עדיין לא כל כך מרוצה מזה... זו לא בעיה של ביטחון עצמי או משהו, כי ביטחון לא חסר לי, יכול מאד להיות שזה משהו רוחני יותר, אמנם זה מתפרש לי מעט בתחומים אחרים בחיים, אבל זה בעיקר בתחום הזה. זה קרה למישהו? איך הסרת את הדבר המעצבן הזה? אני לא חושבת שכדאי לי משהו טקסי יותר מדי, לפחות לא נראה לי, נראה לי שצריך לפעול בצורה אחרת, הרגשה וזה... עצות, סיפור מניסיון, דעות, מישהו?

A r j u n a

New member
שלום פיה

בעבר טיפלתי בהילינג בשיטות שונות. נשאתי תואר- מאסטר ב- 5 שיטות שונות, מהן 3 של רייקי לאחר זמן הבחנתי במה שאת רק מתחילה להבין כעת זה לא עובד כפי שאת חושבת שזה עובד. אני יכול לגלות לך מה ולמה, אבל מנסיוני - התגובה הטבעית היא לא להסכים. אז במקום זה אשאל אותך שאלה ששאלתי פעם את ארדן: גנרטור קווארץ - קריסטל, האמור לכאורה להפיק תדרים אנרגטיים, המשמשים לריפוי, טיהור, ועוד והמשמש כעזר למדיטה... איך בדיוק הוא מפיק את התדרים - אותם הוא אמור להפיק לכאורה? איך זה עובד?

Fairy24

New member
חומד, נראה לי שלא הבנת משהו,

קצת קשה לומר פרטים על אנשים שלא מכירים, ובטח על נתיבים שמתאימים להם. אבל גם אני לא הבנתי משהו, איך הגעת לממש נתיב מהדברים שהוא אמר?

gwizard

New member
את שוכחת משהו

אנחנו נפגשנו פעם אחת במפגש פורום בירקון ואני כן התרשמתי ממך במידה מספקת כך שלומר כי אני לא מכיר אותך לא יהיה הדבר הנכון להגיד. התרשמותי כללה גם היבט פיסי / מנטאלי / רגשי וגם יותר עמוק, מאגי. לדעתי את לא נמצאת כרגע במצב רגשי נכון כדי להבין איך הדברים עובדים באמת (להלן: הנתיב) כי כדי לעשות זאת את קודם כל צריכה להיות מאוזנת בכל הרמות (להלן: האדם הנכון). אין בכל שום דבר פסול, אגב, כל אחד מאיתנו נמצא בשלב זה או אחר בחיים ולא כל דבר מתאים לכל אחד בכל פרק זמן נתון. קודם תפתרי את כל הבלאגאן שיש לך בראש ורק אחר כך תתחילי לחקור את סודות היקום, הכל והלא כלום. אחרת, זה יהיה בזבוז זמן ומפח נפש.

Fairy24

New member
כשראית אותי לא הייתי במצב הכי נורמלי...

הייתי קצת היסטרית באותו זמן בנוגע למשהו מסויים (הרבההה פחות מתמיד), אבל בכל זאת, יש משהו בדברייך, רק מה, זה לחץ תמידי ועומס תמידי, כזאת אני, תמיד היה לי ראש עמוס ותמיד יהיה, נפתרה בעיה מסובכת ומשונה, ישר תצטרף חדשה לאוסף. ולחקור ולחפש דברים משמעותיים זה גם חלק נכבד ממני.

gwizard

New member
זאת לא הנקודה

לכולנו יש בעיות שונות להתמודד איתן, לחץ בלימודים, עבודה או זוגיות. אף אחד לא חסין מזה, אלא אם כן את גרה במנזר ואז "ההפרעות" החיצוניות פוחתות. הנקודה היא שיש נקודה בחיים אצל כל אחד שהוא/היא מגיעים לבשלות מסויימת. לרוב זה בא עם גיל, לפעמים בעקבות אירוע זה או אחר, בדרך כלל טרוומאטי מספיק כדי לחולל שינוי פנימי. אני מדבר כמובן על התבגרות. מה שאני אומר שהבעיות תמיד יהיו, אין מנוס מזה. השאלה האמיתית היא האם את מספיק בשלה כדי לדעת למצוא את המרכז האישי שלך, לעזוב את שאר העולם בצד ובאמת לחקור את מסתורי היקום. כן, זה דורש הקרבה לא מועטה. לוותר על הרבה דברים בדרך כאשר התמורה היא לא מיידית, לא נראת לעין ואין לך מה לעשות איתה מלבד להתבונן וגם לראות. נ.ב. לפי התיאור שלך, דווקא עושה רושם שכן היית במצב "נורמאלי"

Fairy24

New member
שוב, אתה לא מכיר אותי

אין לך מושג מה עברתי בחיים ואתה לא יודע מה הלחצים שלי (ולא, אני לא מדברת על רמה "נורמלית"). ואני כבר עושה דברים כאלה, רק בצורה קצת יותר קטנה, אני כן חוקרת ומחפשת כל הזמן, אני כן מקריבה בשביל זה, אבל לא את כל כולי. נ.ב. אתה טועה. ואגיד את זה שוב, רק במילים קצת ברורות יותר, לא יפה לשפוט ככה ולהגיע למסקנות רק מהשיפוטים.

gwizard

New member
סבבה

אני לא מכיר אותך ואני טועה. יופי, הוכחת בפורום שאת יותר טובה. עכשיו תמכרי את זה לעצמך.

Fairy24

New member
אני לא יודעת, אבל כן יש לי דעה מסויימת

הוא מפיק מעצמו, הוא האנרגיה הזו, ה"גוף" שלו, איך בכלל יש לו אנרגיה זה כמו לשאול איך הוא בכלל נוצר, יש כוחות שיצרו אותו, בטיהור שלו יש כוחות שמטהרים ומחדשים אותו, הוא יכול להיות "שער אנרגטי קטן", אבל הוא גם משהו בפני עצמו. ואשמח לשמוע בכל זאת, גם אם אסכים וגם אם לא.

A r j u n a

New member
מנסיוני זה לא מדוייק

כן, לכל חומר יש גם חלק אנרגטי. אבל קריסטלים אינם "מייצרים" אנרגיה. האנרגיה איננה שלהם בכלל. שאחרת הם היו גם מפסיקים "לייצר" אותה בשלב כלשהו, ובשימושם של מאגים - מוקדם יותר מהמאוחר. מהם הקריסטלים כן? זה פשוט - הם מנסרות, נגדים הקולטים אנרגיה "מצד אחד" בתדר מסויים ומפיקים אותה "מצדם האחר" בתדר אחר. אז מאיפה באה האנרגיה? ממך כמובן
ואם יש לך חית מחמד ותצמידי לה קריסטל - אז ממנה ולא ממנו. האנרגיה יכולה להגיע גם מהשמש או מהירח (המשקף אותה מהשמש) או מגופים שמימיים אחרים או מגופים חיים אחרים על פני האדמה.

gwizard

New member
אני לא מסכים

קודם כל, כל חומר מורכב מאנרגיה. לא חלק ולא חלקיק, אלא הכל. החומר הוא מצב צבירה, לא דבר בפני עצמו. עכשיו שסיימנו עם הפיסיקה (או מטאפיסיקה) נמשיך הלאה. לכל גוף יש הילה. לכל חפץ יש הילה. ההילה היא אנרגיה אשר מופקת בתהליכי החיים. קריסטלים הם גם חיים. עצים הם חיים. אדמה היא חייה. כל דבר חי. לכל דרב יש הילה ומטען אנרגטי מסויים. הדבר היחיד שמבדיל אותנו (במובן הזה) מאבנים זו היכולת לתת צורה לאנרגיה שאנו מפיקים.

A r j u n a

New member
כן ולא

ואנרגיה היא בסך הכל אשליה, חלום שחולמת הנשמה. אז אין כלום. וגם אין אף אחד ובכלל אין אף אחד אחר ואין עם מי לדבר. אז עם מי אתה לא מסכים? :0) אז אין גם הילות ואין תהליכי חיים ואין ואין... ומרגע שאתה מתחיל לדבר על ממה מורכבים דברים ומנסה לצאת מכאן לחוקיות כלשהי - קשה מאד לעצור. יש לכך שם - רידקשן אד אבסורדום האמת הרבה יותר פשוטה. יש אנרגיה ויש חומר. אלו הן מדרגות שונות של קיום. ואנו חיים על פני אחדות מהן. על אחדות יותר מאשר על אחרות. ובמיוחד לשורה האחרונה שרשמת - לא נכון. זה שאתה חושב כך - מתבסס על העובדה הפשוטה שמעולם לא נתקלת כנראה בסלע שלא מקיים חוקיות זאת שניסחת. אך אי התקלותך באחד שכזה - לא מוכיחה את אי קיומו. אלו בסך הכל רעיונות שלך יש. ואין זה אומר שהם נכונים.

gwizard

New member
אני יכול לומר את אותו הדבר עליך

כדי להבין דבר מסויים אתה חייב לפרק אותו לגורמים ולהבין איך כל חלק עובד ואז מזה להבין איך השלם עובד. אפשר להתייחס לדבר כקופסה שחורה, אבל אז אתה לא יודע מה התהליכים הפנימיים המתרחשים וצופה רק בתוצר סופי. לכל אחד מאיתנו יש השקפת עולם שונה. יכולים להיות נקודות דמיון בין השקפותינו, אבל זה רק בגלל שכולנו מנסים לפרש את אותה המצאיות הדינאמית המשתנה בהתאם לרצוננו. אני טוען כי: כל ההשקפות נכונות, גם אם הן מנוגדות אחת לשניה. נכונות עבור כל אחד ממי שיצר אותן. אחרי הכל, מה אכפת לי במה אתה מאמין. מצידי תאמין בתפוזים עם שיניים, כל עוד אני לא מאמין בזה - עבורי זה לא רלוונטי. בגלל זה, כל אחד שאומר לי "האמת הרבה יותר פשוטה", אני פשוט מגחך בכיוונו בחמלה וממשיך הלאה.

A r j u n a

New member
זה שאתה יכול עדיין לא אומר דבר

לומר כי כל ההשקפות נכונות הוא לומר כי קצר רואי הטוען לחשוב כי חבל הנו נחש - צודק במסגרת נכותו המגבילה. האמת איננה יחסית, גם לא תלויה בזווית ראיה או השקפות, היא פשוט האמת. ניגודים יכולים להראות ככאלו מנקודת מבט מוטעית או מוגבלת ולא להתקיים באמת. אם הם אכן קיימים באמת - הם מתבטלים כחלק אפשרי ממנה. באמת אין ניגודים. וכאן הדמיון בינינו - אתה מבין, גם לי לא אכפת במה אתה מאמין, ומצידי גם אתה יכול להמשיך להאמין באותו תפוז עם שיניים. השוני בינינו הוא שאני מסוגל לנסות לראות את הדברים מזווית הראיה שלך ולהבין מדוע אתה חושב שזהו תפוז עם שיניים, ומכאן גם לנסות לתקן את הטעות התפיסתית בהציעי לך זוויות ראיה נוספות. זה לא הופך את מה שאתה מאמין בו למציאות, לא עבורי ולא בכלל. אבל, כאשר מישהו אומר לי ש"האמת הרבה יותר מסובכת", אני עוצר לידו, ומנסה לעזור לו לפתור את הקוביה ההונגרית עמה הוא הסתבך. ורק אם הוא ממשיך להתעקש, אני מלטף ראשו ברחמים ובצער ובלא כל גיחוך אני ממשיך הלאה. אלו הבדלים קטנים - אך בכך מסתכמים הדמיון והשוני בינינו.

למעלה