קרה לכם?

gwizard

New member
הנה עוד הבדל

אתה מאמין באמת אבסולוטית ואני לא. לדעתי היקום יותר מורכב מלהכיל אמת אחת בלבד. כמו כן, אני גם לא מתיימר ללכת ולתקן טעויות של אחרים. זה נחמד מדי פעם כתרגול, אבל בהחלט לא מטרת חיי. שהאנושות תלמד לבד מהטעויות שלה, אני לא אמור ללכת ולעזור לה להתבגר. יומרני ומתנשא ? בהחלט. אגב, אם לרגע זה נראה כאילו אני משווה את עצמי אליך - נא למחוק את הרושם הזה. אין לי שום רצון וכוונה להשוות את עצמי כי אני ייחודי וכיף לי כך. יום טוב.

gwizard

New member
אל תאמין לי

אלא תחקור כל דבר ותפקפק בכל מידע אלא אם כן זה נראה לך הגיוני והצלחת להוכיח את אמינותו.

Fairy24

New member
מסכימה חלקית

כן, אנשים וסביבה נותנים להם אנרגיות, אבל איך זה מנותב לאנרגיה מדוייקת יותר? יש הרי הבדל בין קוורץ להמטייט. יכולים אותם אנשים לתת אנרגיות לאבנים שונות או זהות, אבל האנרגיות יהיו עדיין שונות ומותאמות לאבן. לפי תפיסתי, האבנים יכולות להיות מושפעות מאנרגיות של אנשים ודברים בסגנון, אבל עדיין במידה מועטה מאד.

A r j u n a

New member
קיימים חוקים פיה, חוקים

אי אפשר לתת אנרגיה לחפץ - אבל אפשר להשקיע בו אנרגיה. הו אז הוא הופך ל"חפץ עוצמה". ניתן "לחשל" קריסטל ולהשקיע בו דפוס מסויים. לדוגמה - ניתן להשקיע בהמטייט דפוס שיפעל בהשפה מטהרת על זרם הדם וזה טוב במיוחד לאנשים הסובלים ממחלה רלוונטית. ניתן לעשות אותו הדבר עם סמוקי קורץ. הדפוס שיושקע יהיה דומה, אך התפקוד יהיה שונה. משל - ניתן להתקין פרוזקטורים צבעוניים לקראת מסיבת יוםהולדת 16 או ספוטים וימרים לחדר השינה. בשני המקרים מדובר בתאורה הניזונה מאותו מקור כוח, ונשלטת באותן נקודות - אך התפקוד הסופי שונה. אדם שיש לו אנרגיה יכול להשתמש בה כדי לטפל בעצמו או באחר, תו שימוש בקריסטל מסויים. אדם חסר אנרגיה יתקשה בכך. יש אנשים שיריבו עמך - כדי לקחת ממך אנרגיה. ויש שיפשטו יד לאותה מטרה עצמה. בעלי חיים מקבלים ונותנים אנרגיה. ויש תדרים שונים של אנרגיה. כך גם קריסטלים פועלים בתדרים שונים. ניתן להתקין נורה 40 וואט, או נורה 100 וואט, פלורסנט או ניאון. וניתן גם להתקין הכל - בבת אחת

Fairy24

New member
לדעתי החוקים הם מעט שונים.

אז כן, יש מה שגורם לאנרגיות, אבל אנשים הם רק קמצוץ, יש כוחות יותר גדולים שמהם האנרגיה. הם לא צריכים כל כך הרבה אנרגיה מהסביבה, הם בעצמם מקור אנרגיה מסויים.

PurpleFilth

New member
כמה הערות:

נתקלתי לא מזמן בדוכן שמוכר "פילטרים" שהופכים אנרגיה חשמלית לאנרגיית חיים. כן, זה היה ניו אייג'י והכל, ועם זאת, מסקרן. דבר אחר שניתקלתי בו: תיאוריה שונה לחלוטין לגבי גבישים ואבנים טובות (שיש לי חשד שעובדים בצורה שונה לחלוטין). כמו שלכסף, לזהב, לנחושת, יש תכונות מאגיות מסויימות, לכל יסוד יש תכונות מאגיות ייחודיות. והפעם אני דווקא לא מדברת על ארבעת היסודות, אלא על היסודות של הטבלה המחזורית. לכל אבן הרי יש מבנה כימי ייחודי. אולי זה מה שהופך כל אבן לבעלת תכונות שונות. זאת בנוסף לערכים אסוציאטיבים נוספים: רוז קוורץ קשורה לזוגיות בגלל הצבע שלה. אדם חסר אנרגיה יתקשה בטיפול: לא בטוחה. אם הקוורצים שלך לוקחים ממך אנרגיה במקום להאניק לך, נראה לי שאתה קצת בבעיה. כן, נו, פילטרים והכל, אבל מהסביבה.

PurpleFilth

New member
אוף, וההודעה הזאת נכתבה כל כך באיחור

שהיא בטח תיפול לתהום הנשיה של העמוד השני לפני שמישהו יראה אותה בכלל... =[

Jerald_Admonds

New member
'אפקט הפלסיבו'?

האמונה שלנו, המחוזקת בלימודים, הכשרה ונסיון, מעוררת בנו את יצירת האפקט שהאבן כביכול יוצרת. תהליך דומה קורה אצל המטופל שמגיב אלינו ואל כל הניואנסים של הביטחון בעצמנו וביכולות שלנו שאנחנו מקרינים. וכמובן, כוחה של האבן שקטנות מילים מלהסבירה.

A r j u n a

New member
יתכן

ואינני מתנגד לדבריך, אך לא זו הייתה כוונתי, ראה תשובתי מטה לפיה

RainBird

New member
זה מצב ידוע המאגיה- וכל יכולת מיסטית אחרת מופעלת על ידי שני אמצעים (אחרי עבודה ותירגול) כוונה ורגש. כשאת עוזרת לאחרים- את יכולה להישאר נייטרלית מבחינה רגשית, אבל כשזה מדובר על עצמך את מתייחסת אל עצמך בסבך הרגשות הרגיל שאת מתייחסת אליך- כולל כל הדברים שאת מחזיקה אחורה בתת- המודע שלך. זה דורש מיומנות ותקופת צינון לאחר תקופות קשות, ואת מקבלת את היכולת לרפא את עצמך ולחזות לעצמך בבהירות רבה יותר, אבל אני חושש שיקח זמן לפני שיהיה לך קל באותה מידה לטפל בעצמך כמו שאת מטפלת באחרים. ארדן

למעלה