והקרדיט סאבלימינל ההצל ורון שובל - אני יכול
ח חן (*_*) New member 21/1/03 #42 טאקי, איך ה...אאאפפפצ´צ´צ´יייי???? וקרוסי, מה הויכוח אם אתה יכול או לא? לא הגעת לגיל שאתה יכול להתחיל? נו, אז..... (תתחיל לכתוב, נראה לי שאתה באמת יכול)
טאקי, איך ה...אאאפפפצ´צ´צ´יייי???? וקרוסי, מה הויכוח אם אתה יכול או לא? לא הגעת לגיל שאתה יכול להתחיל? נו, אז..... (תתחיל לכתוב, נראה לי שאתה באמת יכול)
ט טאKילה New member 21/1/03 #45 חן הלוואי שזה היה רק אפצ´י חחח המצב מעבר לזה חחחחחחח אבל הפ´סדר אני מצליחה לחייך...תודה מותק.
M Mוניk New member 21/1/03 #43 טאקי קרוסי דניאל ערב טוב לכם אני פה קרוסי מאמי היום אני אכתוב לך ברור זו הבטחה או.. שאתה כבר מבין את השפה שלי אם כן אז אמשיך בשפתי ואם לא אז רק בשביל קרוסי אכתוב בלי עעעע וסססס ובעעעע ו...דניאל איפה יש תחרות סיפורים והאם אפשר לעיין בסיפורך ובכלל אופו אתה מאמי מוניק
טאקי קרוסי דניאל ערב טוב לכם אני פה קרוסי מאמי היום אני אכתוב לך ברור זו הבטחה או.. שאתה כבר מבין את השפה שלי אם כן אז אמשיך בשפתי ואם לא אז רק בשביל קרוסי אכתוב בלי עעעע וסססס ובעעעע ו...דניאל איפה יש תחרות סיפורים והאם אפשר לעיין בסיפורך ובכלל אופו אתה מאמי מוניק