קרו לכן מקרים...

CrazyPenguin

New member
קרו לכן מקרים...

שהייתן לדוגמא בחנוית מסויימת וניגשתן לסטנד של הלקים ורציתן לנסות לק על אצבע אחת רק כדי לראות איך הוא נראה. והמוכרת לא הסכימה? ["זה לא טסטר!"] זה קורה לי מלא לאחרונה, ואני ממש לא אוהבת לקנות על סמך איך שהצבע נראה בבקבוק כי זה לא ממש משקף ברוב המקרים. אני לא יודעת איך זה הולך בחנויות או אם זה מקובל לנסות לקים או לא... מה איתכן?

ללקים לרוב אין טסטר

וברור כשמש שהמוכרות לא מסכימות שינסו לקים מכיון שזה לחלוטין לא הגייני. מספיק בחורה אחתעם פטרת ציפורניים או שאר מרעין בישין בשביל להעביר את זה הלאה לבחורות אחרות ומכאן ההגיון. אין מה לעשות , גם אם לפעמים הבקבוק לא משקף את הלק עצמו זה עדיף מהלעביר מיני פטריות לאחרות. בעיניי זה לחלוטין לא מקובל ומעולם לא העליתי על דעתי לנסות לק בחנות.

iefrat

New member
יש דרך לנסות לק בלי לשים אותו על היד

אני מבקשת חתיכה ארוכה של סלוטייפ מאריזת המתנות ומורחת את הלק עליו, כך מתקבל צבע אמיתי ניתן גם לשים על הסלוטייפ ולהדביק על האצבע... לי זה חסך הרבה אכזבות!

danra

New member
../images/Emo192.gif המממ

זה ממש לא מקובל לנסות לק חדש בחנות. העניין לצערי שאין מישהו קבוע ליד הלק ולכן יש הרבה לצערי שבודקות. ובנוגע למוכרות - אני חושבת שכבר כתבתי כאן שנתקלתי כבר מספר פעמים במוכרות (בסופר פארם) שלוקחות לק לשים באותו רגע בעבודה ומחזירות. כן...
בשביל מה לקנות אם אפשר לשים כל פעם משהו אחר?...
חבל שגם עליהן אין פיקוח. מגעיל לגמרי...

lilo4

New member
האמת?

בגלל סדר היום שלי יוצא שאני בד"כ מגיעה לסופר/ניו פארם או ממש בפתיחה או לקראת הסגירה, וזה תמיד בדרך לעבודה/בדרך מהעבודה הביתה. בקיצור, שמתי לב כמה פעמים שכשהחנות ריקה, בעיקר כשרק פותחים שהרבה דיילות פשוט מתאפרות מהטסטרים בחנות. מבחינתי- זו הנקמה האולטימטיבית בכל הדיילות המציקות
הרי הטסטרים האלה כ"כ מזוהמים, שפשוט אין לי מילים.

danra

New member
נכון

האמת שזה ידוע שהן מתאפרות במוצרים בתחילת כל משמרת גם אם המשמרת מתחילה בצהריים, וממשיכות לנסות ולרענן את האיפור כל הזמן מהטסטרים... אולי בגלל זה הן נראות כמו שהן נראות. לא איפור שאני לוקחת דוגמה ממנו.... זו לא הנקודה כי כשאנחנו מגיעות לפארם אנחנו יודעות שזה טסטרים ומתייחסות בהתאם. אבל לקים אנחנו קונות בהנחה שזה משהו חדש שלא נוסה ולא נקבל בקבוק משומש ואולי גם עם פטרת ומי יודע מה...

לא מנסה איפור על הפנים בחיים

מקסימום על כף היד דוחה אותי שחצי עולם עבר על הטסטרים מעדיפה לטעות מאשר להיפגע

lilo4

New member
את צודקת

זה מעבר לסתם דוחה, מדעית הוכח שזה לא בריא. לפני חודש בערך ב"ממון" של ידיעות אחרונות עשו כתבה בנושא. הם הגיעו למגוון של חנויות ודגמו טסטרים שונים של חברות שונות, ולקחו דוגמיות למעבדה. לפחות חצי מהטסטרים היו מזוהמים בחיידקים שגורמים לזיהומים חריפים בעור, ויכולים גם לחדור למחזור הדם. החצי השני סתם היה מלוכלך בכל מיני דברים שקורים כשאנשים לא רוחצים ידיים... בקיצור, זה אכן דוחה. המקום הבטוח היחידי בערך לנסות בו טסטרים זה בחנות של מאק, כי שם באמת יש הקפדה על היגיינה, והמוכרים-מאפרים דואגים שלא יהיה מגע ישיר, ואם יש ישר דואגים לחטא. במאק אני ניגשת בלב שקט למאפרים ומבקשת לנסות מוצר כזה או אחר, כי אני יודעת שזה נקי

רחלי ג

New member
מה זאת אומרת?-במאק זורקים את האיפור אחרי

שימוש אחד על מתאפרת? לא מבינה למה הכוונה ששם זה נקי. מה שונה שם נניח מהסופרפארם?

lilo4

New member
ההבדל הוא

ששם מקפידים על סדר וניקיון. האפליקטורים של חלק מהמוצרים- למשל מסקרות או ליפגלוסים הם חד פעמיים. אז את מכניסה פעם אחת את המברשת לתוך המוצר, מנסה ומעיפה את זה לפח. האפליקטור בא במגע פעם אחת עם המוצר ואז עם הפנים שלך וזהו. מוצרים נוזליים כמו מייקאפ למשל מוציאים כמות על מן צלוחית קטנה, ואז עובדים רק מהצלחת עצמה, ולא נוגעים במוצר ישירות. שפתונים וצלליות דחוסות מגרדים את השכבה העליונה או מחטאים אותה. אותו הכנ"ל לגבי מברשות- לכל מאפר יש את הסט מברשות שהוא עובד איתו, ואחרי שהוא מאפר לקוחה או מחטא את המברשות שאיתן הוא עבד. זה שונה מהסופר פארם כי יש אפשרות לשמור על המוצרים נקיים, אבל צריך להשקיע וצריך לשים עין על המוצרים ולא שכל אחד יקח מה שהוא רוצה ויעשה מה שהוא רוצה, וצריך להקפיד לחטא ולהחליף ולא להגיע למצב שהטסטר יבש ומתקלף ומגעיל.

iefrat

New member
../images/Emo163.gifמה לא בסדר לשים על סלוטייפ? זה נקי

אני לא שמה את זה על הציפורן שלי כך שאין סכנת הידבקות כלשהיא או בעיה אסטתית. לא הייתי רוצה לקנות לךק שמישהי ניסתה על ציפרניה, אז אני מרגישה שאני בסדר??????

danra

New member
../images/Emo192.gif כי אז הלק הופך למשומש

את היית רוצה לקנות לק משומש?
ותארי לך שכל אחת תשים רק טיפה על סלוטייפ, מה תקני בסוף? שלא לדבר על המצב של הפורמולה וההתיבשות המואצת שלה...

iefrat

New member
../images/Emo163.gifמקבלת עלי את האשמה, למדתי

כבר אמרתי בשיא ההתלהבות שאני לומדת הרבה מהפורום, אז לא רק על לקים, גם שיעור באסתטיקה והגינות. אמנם חשבתי שזה מעשה נכון אך במחשבה שניה, ברגע ששמתי ולו טיפה על הסלוטייפ, הוא הפך להיות לק משומש....

lilo4

New member
זאת לא אשמתך

אלא זו האשמה של החנויות, שמצד אחד לא מקפידות מספיק ולא שמות לב מספיק, כשבחלק מהסניפים זו בכלל נורמה מקובלת לפתוח בקבוקונים ולעשות נסיונות, ומצד שני לא מציבות אלטרנטיבה. הרי בכל הסטנדים של האיפור יש מוצרים שהם טסטרים בלבד, רק בתחום הלקים אין אופציה כזו.

צונית

New member
האמת שאני אשמח אם זה יקרה לי יותר ../images/Emo67.gif

אני מסכימה איתך על כך שצריך טסטר ללקים וזה ממש מרגיז שבהרבה מקומות אין. מה שמעצבן אותי זה שכבר כמה פעמים המוכרות עודדו אותי לנסות את הגוון (על עצמי או על ציפורן מפלסטיק) ואני הכיייי נגד הדברים האלה בעולם! למה לפתוח מוצר שאחרים אמורים לקנות? כמה בנות ניסו לפניי את הלק הזה שעכשיו קניתי? אם זה היה איפור, מישהי הייתה אומרת לי "תעבירי אצבע על הצללית הזו, תראי איך היא" אם לא היה מדובר בטסטר? (באיל מקיאג' שמעתי שיש כאלה סיפורי זוועה אבל אני בוחרת לא לגמרי להאמין...) תחשבי שאם היה מקובל לנסות את הלקים, מליון בחורות היו חורשות על הבקבוקים, הלק שאת קונה היה עובר איזה 800 ציפורניים לפני שהוא נרכש על ידך, ואולי זה היה בדיוק הצבע שרצית אבל הוא היה מתייבש ממש מהר בבקבוק כי כבר פתחו אותו פעם אחר פעם אחר פעם - הרבה לפני שקנית אותו. אני מסכימה איתך שקצת מבאס לקנות בלי לנסות (ולכן צריך להכניס טסטרים לחנויות ויפה שעה אחת קודם!) אבל זה עדיף בהרבה על שזה יהיה מקובל לנסות ואז בעצם נתחיל לקנות לקים משומשים רחמנא ליצלן.

למעלה