קרו לכן מקרים...

משהו שנחמד שראיתי

זה גלגל של ציפורניים עם הלקים למכירה, ואז אפשר פחות או יותר לראות איך זה נראה עלייך (ראיתי את זה בSTOCKMANN בלטביה או משהו כזה, אבל זה נשמע לי כמו פשרה לא רעה).

סקרמנטה

New member
ברווור :) רק בשווקים זה מקובל

קודם כל, את יכולה לראות דוגמאות (סווטצ'ים) על הציפורניים באינטרנט וגם כאן, לבחור ואז ללכת ולקנות. את יכולה גם לבחור לפי תבנית דוגמאות שיש לפעמים בחנויות (גלגל או מלבן עם צורות ציפורניים ועל כל אחת לק אחר). ואפשרות נוספת זה כמובן להפתיע את עצמך :)

CrazyPenguin

New member
זה בד"כ מה שאני עושה

כמובן שבודקת באינטרנט סווטצ'ים לפני שאני באמת בוחרת שם. אבל צבע העור שלי שונה בד"כ מצבע העור בסווטצ'ים, ולכן גם הלק נראה שונה על כל אחת.. לק שמחמיא למישהי אחת לא בהכרח מחמיא למישהי אחרת..

0ניקול0

New member
פשוט מגעיל

לפני שלושה שבועות הייתי בסופר פארם וניגשתי למדור הלקים היו שם שתי בחורות בשנות ה30 לחייהן והן שמו לק אחד על כל אצבע! בעשרת האצבעות!!! לאחר מכן הן אפילו ביקשו מסיר לק עם צמר גפן כדי להוריד ונתנו להן! אני הייתי בשוק וזה פשוט מגעיל!!!

Ultra marine

New member
עם כמה שזה מבאס,

אסור לפתוח ולבדוק לקים, גם אם זה לפתוח את הבקבוק ורק להסתכל על הצבע על המברשת. הסיבות לכך כבר נצמנו מעלי - 1. מעצם השימוש בלק הוא הופך להיות "משומש". וכשאנחנו משלמים כסף על פריט מן הסתם לא היינו רוצים לקבל חצי בקבוק או בקבוק שכבר השתמשו בו. 2. השימוש הזה בלק גורם לייבוש שלו לפעמים (בעיקר כשבנות לא סוגרות כמו שצריך) ואז שוב הגענו למצב שהלק כבר לא במצב של חדש. הפתרונות גם נמנו מעלי - א. בדיקת לקים בפורומים, בלוגים וכו' לפני הרכישה. ב. במידה ויש שימוש בגלגלי צבע שמדגימים את גוון הלק ג. ללכת על בליינד.. לפעמים הולך, לפעמים לא..

למעלה