קרחת - מה אתם אומרים יש בה סקסאפיל

קרחת - מה אתם אומרים יש בה סקסאפיל

או זה סתם סוג של העלמת עובדות ובכלל הקרחת מדברת אליכם אומרת לכם משהו ? ואני לא מתכוונת לזמרת בעלת הקרחת התחלת השירשור הזה היא הענות לקריאה הנואשת של אש אש

למה?

אם יש שיער לא משנה לי אם הוא שחור, צהוב, אדום, כחול או לבן. לא "מזיז" לי קרחת / צמה / שער פזור או שיער מסופר כהלכה. כן "מזיזות" לי העיניים שמתחת לקרקפת (ועוד כמה דברים). ובוקר טוב גם לך, יפתי. קרחת 1 קרחת 2

יקירתי שיניד אוקונור לא משתתפת

בכלל מי שכן זה יול ברינר והרשי לי לחדד את השאלה כי אל העיניים נעבור אחר כך תני להשאר בקרחת הגבריות עשתה דרך ארוכה ממחלפות שיערו של שמשון הגיבור ועד הקרחת של יול ברינר ושל כל השינקינאים החביבים עד היום אני חושבת בבתי המשפט באנגליה מקפידים על שפעת שיער מלאכותית בקרב השופטים כי מחלפות השיער היו חלק מהגינדור הגברי מימים ימימה ואני לא רוצה להעלות פה את דארווין באוב רק משום שאני נורא אוהבת את הספור המרתק של משפט הקופי השיער או שפעתו היה חלק מהמראה הגברי המסורתי, הקלאסי הסטיראוטיפי והנה מגיעה המאה 21 וכולם בקרחת

great minds think alike

איזו רשימה יפיפיה אני מעתיקה למען כולם את הפתיחה ממש תודה Dear men who have lost or may be losing your hair, this article is for you. If you think that your lack of hair is making you less desirable, please think again. Over the years I have had the same conversation with many other women about bald or balding men. Our conclusion: your hair does not define you. My own survey, conducted over a five-year period with women ranging in ages from 17 to 75, yields some startling results. Here, in order, are some of the attributes we find attractive in men: Sense of humor Personality Acceptance of self Great eyes Good self-esteem Love to dance and don't worry about how they look doing it Affectionate Will paint your toenails Don't get freaked out over little things Like to cook Keep themselves healthy Aren't afraid to pick up a baby Cleanliness Like pets Remember special dates Good manners Mentally stable Financially stable Hair What kind of car they drive

אלמרה

New member
I accpet and agree!

ותודה מיוחדת למידענות המופלאה של ד שם בדוי. כעת אתר זה הופך להיות ראשון במועדפים שלי!

אלמרה

New member
שכחת את הקישור לאתר שלי - לא יפה!!!

אמור מעתה קרחת3 - זו של אלמרה.

לא שכחתי

נתתי לך הכבוד להביא את קרחתך (לא כ"כ הצלחת. הקישור לא עובד. אני כן. אז ביי).

רשום לעצמך לא הצלחתי לפתוח את

הלינק ונמאס לי כבר להתלונן על קשיים טכניים וטכנולוגיים פן אטיל דופי במין הנשי כולו

אלמרה

New member
לא מתוקה - לי אין כוונה להיחשף

כאן ועם קרחתי! לינק לאתר פיקטיבי בלבד...
ולא קיים!~

מבחני התעתועים ייפסקו לאלתר

בפרט שיש כאן חברת פורום רגישה בעליל אותך למנהל הפורום

אחת רגישה, לכאורה, לכשלים

טכנולוגיים (אמיתיים או לא). אחרת - לא סומכת על חוש ההומור של ההנהלה. מה יהיה?

אש אש

New member
קריאה נואשת שלי?../images/Emo6.gif

אם אוהב אותו הוא יכול להיות קרח עם תלתלים שחורים קוצים חומים,אחחח את זה אני הכי אוהבת ויכול להיות עם שיער ארוך כמו אינדיאני אוי גם זה מעניין...
אז מבחינתי מי הגבר,קודם למה יש לו על הראש אלא מה יש לו בתוך הראש

אש אש חביבתי את מתעלמת משאלת

הקרחת ברור היום לכולנו שאם את אוהבת ממש לא משנה לך כלום רק האהבה ואני שוקלת להציע לך להחליף את שמך ליוליה אבל- נסי חמודתי להתרכז בסקס אפיל של הקרחת כשאת רואה אותו גבוה גברי עם קרחת ואולי אפילו עגילון באוזן לא ממש יהלום סתם זרקון זה עושה לך וואו איזה גבריות או - למה, מה קרה, כבר מקריח איזה בעיות נפשיות יש לו לקרח הזה ?

אש אש

New member
מתוקתי,עניתי ,בחיי שעניתי:)

אין בזה משהו שמרמז סקס עבורי,לכן לא אמצא בזה משיכה. SORRY כשאמרתי שמה שיש בתוך הראש ולא מחוצו זה מה שעושה לי את זה. ואם השיער וואווו אז אתלהב,אבל לא יגרום לי לשום חישקוק שלגבר יש את זה??? קירח או לא אז יש לו את זה
איפה הוא ראבאאק איפה הגבר הזה שיעשה לי את זה???

אש אש הצטיינת בלי שום ספק

ומגיע לך כוכב לדש או סליחה סמיילי להראות להורים לשאלתך הקיומית את כל הזמן מוצאת וכל הזמן מאבדת תחשבי על זה

אש אש

New member
אני כל הזמן מוצאת???? ??????????

מאיפה הבאת את זה? את יודעת משהו שאני לא? הם היו פה,ולא שמתי לב?

למעלה