קרחת - מה אתם אומרים יש בה סקסאפיל

אש אש אני לא מאמינה שאת סקלרוטית

הרי כשאת הולכת ברחוב כל הגברים מתנהגים עמו העכברים או הילדים בספור הידוע החלילן מהמלין להלן החלילנית ואני לא חושבת שאת מיעדת להם סוף אחר מאשר החלילן

אומרים שקרחת היא סמל לסקס

אומרים שקרחת היא סמל לסקס ואפילו מבחינה מדעית אומרים שגבר קרח הוא בעל הורמונים גבריים פעילים יותר.. אבל קרחת או לא,מה שחשוב זה מה שיש בפדחת.

אש אש

New member
מדעית??

לי אישית זה לא מרמז על שום דבר סקסי מעניין מה קרה למוח שלי,מבחינה מדעית

מתי הפכה הקרחת סמל לסקס?

את לא חושבת שהגברים שהחליטו על קרחת עשו מעשה של מחאה ? וקבעו מחדש את סרגל הסקס אפיל או הקרחים הגיעו למסה קריטית ופשוט האחרים ראו, וגם להם בא

למען הסר ספק, אני נמשכת לקרחות

בעיני גברים קרחים הם גברים עם אמירה ולא משנה לי אם הקרחת שלהם נוצרה כתוצאה מנשירת שיער, או סתם בא להם להראות בדיוק אי משורטטת הגולגולת בתקופה שהיה איזה איש אחד שמכר פיאות נוכריות לגברים אורי גרוס אני חושבת שקלתי להגר וכל פעם שאני שומעת את הפרסומת של איזה מעבדה מדעית לאיחזור השיער אני נתקפת חררה אי אפשר שמחלפות השיער יהיו מגדיר אישיותי או מגדרי יחי הקרחת !!!!!!

אש אש

New member
מה זאת אומרת,גבר עם אמירה?

אם גילח את ראשו כי יש לו אמירה,נו שויין... אז אמר,ונישאר בחיים:) אבל כשהקרחת טיבעית אז האמיני לי שרבים לא היו רוצים ללכת עם האמירה שלא שלהם היא. ולא יכולים לעמוד מאחוריה. איזו אמירה זו???

הקרח מוכיח אומץ מיוחדות ונועזות

עם כל הכבוד, רוב בני האדם שומרים על מחלפות ראשם לעשות קרחת היה תמיד סוג מבחן אומץ למשל בצנחנים, היו פעמים שאחרי מסע כומתה כל הפלוגה עשתה קרחת כל מה שלא עובר בדרך המלך הוא מעשה עם אמירה באופן הכי טבעי שיש אם תקחי לדוגמה את שיניד אוקונור הקרחת שלה היא סוג של אמירה במשתלבת בנון קונפורמיזם שלה

אש אש

New member
כל הפלוגה

כל הפלוגה,זה כבר לא עיניין של אומץ ברגע שזה קבוצתי ושאלתי לגבי קרחת טיבעית שאין בה אמירה של אומץ כלל,אלא קבלה בלבד. כשאישה עושה קרחת האמירה חזקה כיפליים.

אש אש, כל אחד מגיע הביתה בנפרד

ויוצא לבלות סולו עם החברים או החברה אחוות הלוחמים בג'בלאות לא תופסת בבית וגם אם החמדמד יסביר להוריו חבריו ואהובותיו שיש פה החלטה קבוצתית ההתמודדות היא שלו וגם האומץ שלו נא לא להקל ראש באמיצים קרחת טבעית היא גם סוג של אומץ את יודעת כמה טיפולים נגד עוברים השמשונים שיד הגורל ולא דלילה מרהיבה וחשקנית עקר את שיערם מהשורש שלא לדבר על אפשרות הפיאה שכבר התייחסתי אליה נשים וגברים עושים קרחת מאותו מקום ולדעתי יש פה גם שיוויון באמירות

אש אש

New member
יש כאלה שרק מתמודדים עם האקט

הקבוצתי אם זה היה תלוי בהם זה לא היה קורה נכון להיום כמה מחבריה של הבת שלי בצבא שניים מחייכים מסבירים אחד בכלל לא מוריד את הכובע אבל איך אפשר להגיד לא לאחוות פלוגה שבאותו הרגע ,זה גם בהם זרם.

מעניין

עד עכשיו לא חשבתי על משמעות שמה והשפעתו על ההסטוריה. היא עם דלילות שערה (הנדירה אבל לא נעדרת כליל מראשן של נשים) והוא עם מחלפותיו...

כפי שציינתי אתמול...

כשאנשים כ"כ מלומדים, רגועים (מהלכי המצוקים שבינינו), חשים בצורה כה עזה כלפי משהוא, כדאי שנסכים פן השירשור יגיע עד לאיטליה, שם נפגוש ב"סופר" גברים, לעיתים בעלי קרחות, אבל בעיקר בעלי אהבה רבם לעצמם, וקצת לנשים קרחת מלידה אינה אמירה, כמו שהשומה בלחי של מדונה היא יותר קרובה לגידול מאשר לאמירה מי שיש לו שיער עבות ומוותר עליו, זו אמירה. מהי האמירה...? תשאלו אותם...

objection !!!!!!!!

אני מבקשת, אי אפשר לצחוק מאישה כל כך חמודה, וחיננית שכל מה שהיא רצתה לצקת מעט רומנטיקה באפרויות הגברית הישראלית אני נשבעת שבועה צופית אני לא מזכירה יותר את האיטלקים לא נזכרת בכלל באיטליה ומפסיקה לבשל את המטבח האיטלקי (למרות שהבן שלי שרוף עליו אני גם אסביר ואנמק) מלאך ללא הכנפיים אתה ---- לא שטן משהו אחר ולגופה של תשובתך יש לי הרגשה שכדאי כבר להסכים עם מה שכתבת ולהפסיק את השעשוע כי אתה מפגין המון כעס בתשובה לצערי אני לא מסכימה בכלל השומה בלחייה של מדונה שייכת לספור אחר לחלוטין ואין לי עניין בכלל לפתוח אותו רק כדי לא להגיע שוב לאיטליה לגבי הקרחת נחמד שאתה עושה אבחנות יש מי שנולד עם קרחת ויש מי שנהיית לו קרחת כי נושר לו השיער ויש גם מי שמחליט לעשות קרחת ממעמקי קרקוע הזמני (עד שתשיג דבק או יגיעו אליך הכנפים בהזמנה מיוחדת) החלטת שמי שמוותר על מחלפות ראשו נוקט אקט של אמירה ומשום כך שני האחרים הולכים עם שלט קטן "הקרחת? זה לא בגללנו " כפתור כזה בדש התשובה התמוהה היא תשאלו אותם וכשהשאלה היא איזו אמירה אתה קולט מאלה שאין להם כפתור או שלט ?

כעס...? חלילה...על מה ולמה??

ולגופו של עניין, אני לא קולט איזו אמירה יש לאלה בלי הכפתור או השלט... אני כן חושב שקרחת מתאימה לחלק מהאנשים ועושה אותם סקסיים... פגשתי מאוד מעט אנשים אשר עשו זאת מתוך אמירה - לגברים הישראלים, בצער הלב, לרוב אין ברירה... המלאך אינו כועס על אף אחד, בטח שלא בשל דעות שונות הניסוחים יכולים להיות קצרים ולאחד מספר רעיונות, אבל זה רק בשביל לסכם

שילה1

New member
קראתי וחייבת להגיב:(אלמרה-לא להיות

כועס,בבקשה!) יש שני דברים שהם בבחינתי "לא עובר את הסף":קרחת,וכרס. ממש לא אני ולא מתאים למי שאיתי. תתוכחו איתי שזו דעה שמרנית,לא הוגנת,הכל. אצלי שני אלה הם בבחינת "ייהרג ובל יעבור". ככה אני. לא מוצאת כל סקס בקרחת,ולבטח,ועל אחת כמה וכמה,בכרס. אלמרה,שוב סליחה.זו דעתי,לטוב ולרע.

אלמרה

New member
שילה1 - חרגותותי על הפרקאט

כעת אני יודע על לפחות שתיים שלוש ארבע או חמש נשים נרגעות ולא חוששות יותר מתחרות מולך על ליבי... אין לי כרס אבל קרחת הגונה יש ויש! אסתפק רק באלו שמוצאות את כל התכונות הטובות (והנכנות בהחלט) המובאות באתר שד' שם בדוי הצביעה עליו ! למען הרחבת האופקים של מי שלא טרח להציץ בקישור מדובר בהחלט על דברים כגון: Sense of humor Personality Acceptance of self Great eyes Good self-esteem Love to dance and don't worry about how they look doing it Affectionate Will paint your toenails Don't get freaked out over little things Like to cook Keep themselves healthy Aren't afraid to pick up a baby Cleanliness Like pets Remember special dates Good manners Mentally stable Financially stable Hair What kind of car they drive וואללה!

אש אש

New member
מנית שוב את כל התכונות

שנימצאים אצל אנשים נמוכים כמוני חחח

שילה1

New member
הללו..לא להסחף..התכוונתי רק לשתי

אלו שהזכרת. ביחס לשאר-בטוחה שקיימות,וחלילה לא זלזלתי בתוכן. אהה? אוף כמה ארוך כתבת....

למעלה