כן אה.. אמרו להם: "בפקודה לכו להתנחל!" ממש. טפילים.
T TheOrion New member 2/8/05 #42 אם... היתה התנתקות ולא היתה התנגדות, דיינו. אבל יש התנגדות להתנתקות, ולכן מגוייסים שוטרים.
A AirBot New member 2/8/05 #39 >>>>>> האמת זה לא בדיוק הומור שחור. אני בשמחה הייתי עוזר לזרוק כל מי שמאמין ברצינות במה שהפוסטר הזה אומר מהבית שלו. וחוץ מזה, מה רע בהומור שחור?
>>>>>> האמת זה לא בדיוק הומור שחור. אני בשמחה הייתי עוזר לזרוק כל מי שמאמין ברצינות במה שהפוסטר הזה אומר מהבית שלו. וחוץ מזה, מה רע בהומור שחור?
M MAROON5 השולטים New member 2/8/05 #47 לא רע אבל.... קצת הומור שחור זה סבבה אבל לפעמים (הרבה פעמים) זה עובר את גבול הטעם הטוב וצוחקים על נושאים שזה ממש מגעיל לצחוק עליהם
לא רע אבל.... קצת הומור שחור זה סבבה אבל לפעמים (הרבה פעמים) זה עובר את גבול הטעם הטוב וצוחקים על נושאים שזה ממש מגעיל לצחוק עליהם
N nooshP New member 2/8/05 #11 תודה לך שאתה עוזר לנו תומכי ההתנתקות.... הרי כל מתנגדי ההתנתקות אמרו שאין כאלה אנשים, שזה המצאה של התקשורת, שכל המתנחלים מחבקים את החיילים.... אז תודה לך שאתה עוזר לנו לענות להם ולהראות להם שהם טועים...
תודה לך שאתה עוזר לנו תומכי ההתנתקות.... הרי כל מתנגדי ההתנתקות אמרו שאין כאלה אנשים, שזה המצאה של התקשורת, שכל המתנחלים מחבקים את החיילים.... אז תודה לך שאתה עוזר לנו לענות להם ולהראות להם שהם טועים...
י ישראל יעקב דהאן New member 2/8/05 #15 דווקא אתם עוזרים לנו. האלימות בא מהצד שלכם. מהצד שלנו רק אהבה----->